1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6870586

Besoekers aanlyn

Ons het 16 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Media

BRUSSELS BOMME - VLAAMS BELANG WAARSKU AL 35 JAAR

Brussels bombing 45MEV. DEPAUW:  “Ons is en bly vir die politiek korrektes miskruiers en rassiste, maar dit is 'n feit dat ons party al 35 jaar lank waarsku maar hierdie is telkens op dowe ore geval”

Op 13 November 2015 het ons 'n artikel gepubliseer oor mev. Gaby Depauw wat toe sedert 2005 raadslid was in die munisipaliteit van Burcht-Zwijndrecht wat lê in die Belgiese provinsie Antwerpen. Dalk kan u ook nog herinner dat sy via Facebook geteiken was net om die feit dat sy Vlaams Belang lid was. Tans sal ons eenkant oa. haar vrae vra oor die aanslae op die lughawe van Brussel en anderkant hoekom die politieke partye tjoepstil bly oor die plaasmoorde.

"Mevrouw Depauw om maar met de actualiteit te beginnen. Waarom is iedere politieke partij behalve het Vlaams Belang zo verbaast over de recente bomaanslagen op de luchthaven van Zaventem?"

"Andere partijen wisten ook dat dit vroeg of laat eraan zat te komen, maar deden er niets mee. Men liet het gebeuren dat er zogenoemde no-go areas ontstonden, een van de vele  'zegeningen' van de multiculturele samenleving die uw eigen Pim Fortuyn reeds noemde toen hij het had over Nederlandse wijken en buurten waar de politie niets meer te vertellen had, en waar vreemdelingen de dienst uitmaakten. Dit werd zoals u misschien nog weet meteen in alle toonaarden ontkend. Er zit dan ook een hele linkse lobby achter die alles verdoezeld en elke kritiek op de islam ideologie afdoet als 'onverdraagzaamheid' of 'vreemdelingenhaat'. Dit doen ze hetzij voor hun stemvee, hetzij om de multicul goed te praten dan wel te rechtvaardigen. Er is veel dat we niet weten. De potjes naar het hoe en waarom blijven zo mooi gedekt. Sja en wat wij al meer dan 35 jaar verkondigen is uiteindelijk een feit geworden,het was nooit de vraag óf het zou gebeuren alleen wáár en wanneer. Ik vind het zo erg. Er zijn geen woorden voor deze vreselijke daad.Al die slachtoffers. De islamisering is al jaren bezig en het ging van kwaad naar erger. Wij werden steeds opzijgezet en kregen de ergste verwijten naar het hoofd omdat we niet in deze multicul samenleving geloven. Het is ook een totale utopische gedachte als men denkt dat zoiets kan slagen.Het is weer eens bewezen dat de islam geen plek heeft in de Westerse samenleving. Mijn overtuiging word enkel maar sterker door deze aanslagen".

gaby depauw2"Nu is het zo dat uw partij, het Vlaams Belang al jaren waarschuwde tegen de maar groeiende moslim populatie in de Brusselse rand, het Brussels Hoofdstedelijke Gewest en in Brussel zelf en de daarmee gepaard gaande criminaliteit, en sedert hij in zo'n zogenoemde concentratie wijk kwam wonen schrok ook ene meneer Luckas Vandertaelen van Groen ook wakker. Waarom heeft men deze verwittigingen jarenlang in de wind geslagen?"

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/opinie/1.2615234

"Men wou natuurlijk niet in dezelfde hoek geplaatst worden als het Vlaams Belang ,het 'strafbankje' noem ik dat. Het was beter om met oogkleppen op te lopen,gewoonweg weg te kijken om politiek correct over te komen.Zo bleef je tot de 'elite' behoren van de 'verheven' opiniemakers en bleef een cordon sanitair je bespaard .Ze zijn er ver mee gekomen. Altijd als het te laat is dan verschijnt er iemand die toegeeft dat er iets finaal fout is gegaan maar die toch net niet ver genoeg durft te gaan.  Zelfs na deze vreselijke gebeurtenis is dit helaas het geval. Ze durven het veelal nog te minimaliseren en bagatelliseren.Het is ongelooflijk maar waar. Noem het beestje gewoon bij de naam en hou op met dat verstoppertje spelen denk ik dan".

"Verwacht u dat het niet bij deze aanslagen blijft en zo ja welke Europese steden zouden dan nog het doelwit kunnen zijn?"

"O nee ik ben ervan overtuigt dat het nog talloze malen zal voorkomen hoe erg ook. Ik zit er uiteraard niet op te wachten maar een oorlog met de islam zit er al lang aan te komen. Heel Europa zal eronder lijden met talloze slachtoffers als gevolg.De laatste dagen is men veel bezig over een 'vuile bom' wat houd dat in? Een biologisch wapen. Een bepaalde zone onleefbaar maken? Ze hebben zelfs personen willen ontvoeren die zoiets kunnen bewerkstelligen. In Turkije zijn  zelfs al stoffen gestolen  om zoiets mogelijk te maken.De kerncentrales worden nu al beveiligd door het leger. stel je voor! Het is toch al ver gekomen.Vandaag of morgen hebben we toch prijs".

"Na welke aanslag dan ook beweren de politiek correcten dat vele moslims meeleven en hun afschuw laten blijken. Heeft u al iets dergelijks ervaren en waar baseren deze socialisten en liberalen zich dan op?"

Vlaams Belang Logo"Neen hoegenaamd niet.Na de aanslagen stonden ze te juichen in scholen en straten en op gedenkplekken die na de wandaden werden opgericht.  Ze verscheurden een Israëlische vlag nota bene in het bijzijn van talloze getuigen en moffelden de restanten weg om de vlag van Palestina er voor in de plaats te leggen. Verscheidene vlaggen werden op een plein gelegd om solidariteit te betuigen aan de slachtoffers en hun nabestaanden.Kaarsen werden aangestoken, gedichten gemaakt, liedjes gezongen, talloze debatten werden gevoerd waarbij overigens Vlaams Belang niet mee mocht aanschuiven. Het is een soort van rouwverwerking maar het brengt geen aarde aan de dijk. Nu is de tijd om te durven en te doen ook als zogenoemde  'heilige huisjes'  moeten sneuvelen.Een lik op stuk beleid moet er dringend komen. Onze Westerse waarden worden ondergraven en ze gebruiken zelfs onze wetten tegen ons.Tot zelfs hun dubbele nationaliteiten aan toe. Nog zo'n farce...".

"In verschillende grote steden zoals in Amsterdam juichten moslims vanwege het gebeuren en ook islamitische schoolkinderen lieten zich niet onbetuigd. Zou dit ook weer afgedaan worden als cultureel bepaald'?"

"Jazeker,ondanks dat ze hier geboren zijn zullen ze zich nooit echt thuis voelen en dat ondanks allerlei positieve discriminatie en andere voortrekkerij. Er zijn al vele generaties hier geboren en weinigen maken het door de onwil om goed Nederlands te spreken, zich af te zetten tegen onze maatschappij. hún cultuur omarmen ze, maar de onze bespuwen ze zowel letterlijk als figuurlijk. Zolang ze er voordeel van hebben blijven ze ,maar eens dat voordeel wegvalt zal het een pak minder zijn.Het zal nooit goed genoeg zijn in hun ogen. Ja als ze ons onderworpen hebben aan hun natte droom, maar dat laten we niet gebeuren wees maar zeker! De strijd zal lang en zwaar zijn maar toegeven en opgeven is nooit een optie".

"Het verzet tegen de 'religie van de vrede' neemt hand over hand toe. Wat denkt u. Kunnen de vele deelnemers die protesteren tegen de islam nog door de media langer als  'onverdraagzaam'  en racistisch' worden uitgemaakt?"

"Ze hadden in de eerste plaats nooit het etiket 'racist' en 'onverdraagzaam' opgeplakt mogen krijgen .Echte schande dat als men opkomt voor de eigenheid,cultuur,volk,normen en waarden je dan uitgemaakt word voor dát en nog andere 'mooie' benamingen. Maar weet u men kan mij en de anderen toch niet uitmaken voor volksverrader en dat is pas wat van tel is. We blijven doorgaan daar bestaat geen twijfel over en nu nog met méér overtuiging als dat al kan dan voorheen.Het is niet vijf voor twaalf maar al kwart na twaalf ! Wie kan dit toch blijven tolereren? Ik versta dat niet. Al onze Westerse waarden staan onder druk  Gaat het niet goedschiks dan maar kwaadschiks als het moet.We geven ons geenszins over ! Eigen volk eerst  is en blijft de slogan! Het gaat niet enkel over deze generatie maar ook over de generaties die na ons komen. Onze kinderen en kleinkinderen en alles dat erna komt willen we toch niet onderwerpen aan de islam? !Niets zo erg als de linkse geitenwollensokkendragers met oogkleppen op.Ze verwijten ons heel wat maar het alleen zijn zij die bloed aan de handen hebben".

"In buurland Nederland roept de leider van de Partij voor de Vrijheid , de heer Wilders op om de grenzen te sluiten voor islamitische zogenoemde vluchtelingen. Is dit een goed idee?"

"Ja en hoe vlugger hoe beter, en laten we er dan ineens maar een deel buiten gooien zoals degenen die in contact gekomen zijn met het gerecht bijvoorbeeld, of die zich echt afkeren van de samenleving en zich niet aanpassen. Zij vormen een zeer groot gevaar en zijn wandelende tijdbommen".

"We willen het ook met u hebben over de dagelijkse plaasmoorden in Zuid Afrika die alleen maar toenemen en die eveneens een terroristisch karakter hebben. Uw partij maar ook eerder genoemde politieke partij, veroordeeld deze keer op keer in de meest krachtige bewoordingen en terecht zouden wij zeggen. De linksen zeggen dan dat al deze gruwelijkheden die de Afrikaners treffen hun eigen schuld is. Alles wordt dan op 'Apartheid' gegooid. Opvallend is dat deze zelfde figuren in de Apartheidsjaren schreeuwend en krijsend over straat liepen en opriepen tot het boycotten van bedrijven die zaken deden met Zuid Afrika, en ook scandeerden dat Vlaamse en Nederlandse burgers geen thee, wijn of wat voor product dan ook dat afkomstig was uit dat land moesten kopen. Wat zou de reden kunnen zijn dat ze sedert 1994 zo doodstil zijn?"

"Daar gingen ze wederom de fout in en ook nu kijken ze weg. Nelson Mandela was de held van links  en wat is er nu van Zuid-Afrika terecht gekomen? Een neerwaartse spiraal en een genocide op blanke personen. Noemen ze dat geen racisme? Vreselijk wat daar aan de gang is. Ik steun de Afrikaners en mijn hart bloed met hen mee. Al wat zij opbouwden , een welvarende streek die nu in verval is, boerderijen die ingenomen worden , mensen vermoord op de meest verschrikkelijke wijze. Links heeft ook hier bloed aan de handen".

"Nu zijn er lieden die beweren dat er met het communistische ANC regime best wel te onderhandelen valt. Zijn deze onderhandelaars nu gewoon naïef of zijn ze wellicht dom?"

"Dom? Wel meer dan dat zou ik zeggen. Een regenboognatie is een utopische gedachte van een paar wereldvreemde lieden. Wie weet zijn figuren als Flip Buys van Solidariteit en de professors Koos Malan en Danie Goosen van die Federasie Afrikaanse Kultuur geld graaiende potentaten en op macht beluste personen die wel een deal willen sluiten zelfs al is het met de vijand".

"Waarom zoeken deze Afrikaners steeds meer hulp bij 'Zwarten en hun bondgenoten' en hoe kijkt u tegen dit fenomeen aan?"

"Ze denken zo te overleven of nog iets van hun erfenis en cultuur te behouden, maar ze gaan zo te biecht bij de duivel naar mijn mening.Ik hoop echt dat het 'oude' Zuid Afrika terugkomt maar ik vrees daarvoor. De Apartheid is sowieso voorbij. ,Ik heb het over de eigenheid van de Afrikaners  en al hetgeen hun voorouders achterlieten door hard werk en doorzettingsvermogen.De Afrikaners hebben deze wilskracht nog maar worden op vele fronten tegengewerkt. Vanuit Vlaanderen zeg ik tegen degenen: ONS VIR JOU SUID AFRIKA".

"Vind u dat er met een president die 'Dood die Boere' zingt wel serieus te praten valt?"

"Kort en krachtig ,neen en nooit of te nimmer".

"Kunt u zich voorstellen dat de Afrikaner Volksparty ervoor heeft gekozen om niet met zo'n misdadig regime te praten laat staan te onderhandelen?"

"Ja, zij weten dat het geen zoden aan de dijk brengt.Men gaat iets bepleiten en je weet op voorhand al dat alles van tafel zal geveegd worden".

"Wat zouden de Afrikaners kunnen of moeten doen om Zuid Afrika weer het oude Zuid Afrika te kunnen laten zijn?"

"Onder dit regime zal Zuid-Afrika niet meer opbloeien ,integendeel. Als alle Afrikaners  op één plaats gaan wonen en daar verder boeren en zich uiteraard beveiligen ja dan krijg je weer een deel dat aan het oude Zuid-Afrika zal herinneren. Maar als je blank bent ben je nu nooit meer veilig ,dus zullen ze het wel toelaten om er weer bovenop te komen? Het is hun doel juist om dit niet te laten gebeuren. Ongelooflijk dat je juist degenen uitmoord en buiten spel zet die het land groot maakten".

"Mevrouw Depauw wij danken u voor uw tijd en wensen u en de uwen veel heil en zegen toe"

Dit is wederom met veel plezier gedaan en van mijn kant wens ik dit ook aan de Afrikaner Volksparty en haar leider dhr. Varkevisser"

 

 

NS: Nav. van die aanslae op die vliegveld van Zaventem stel die Vlaams Belang vrae maar hulle word ook tans geïgnoreer.

 

 

Kyk ook hierdie video van die sanger Jef Elbers: https://www.youtube.com/watch?v=qjQL0JwTP_0

Jef Elbers het hierdie lied geskryf nav. die onluste met Moslemse migrante in die stad Anderlecht in 1997. Hy het die lied gesing tydens die tweede Republikeine Konvensie van die Vlaams Blok.

 

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie