1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6870565

Besoekers aanlyn

Ons het 13 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Media

SEWE ONWETTIGE IMMIGRANTE PROBEER VROU VERKRAG

oude pekela2

MEV. PETRA DREVES: "PROBLEME MET ASIELSOEKERS DATEER REEDS VAN 2001".

Sewe illegale vreemdelinge het probeer om op Woensdag 6 Julie ’n agtienjarige vrou te verkrag in die dorpie Oude Pekela. Sy het perdgery in Zuidwending. Na 'n rukkie het sy gemerk 'n man op 'n fiets volg haar. Sy het toe gevra vir 'n klompie kinders om saam met haar te loop. Nadien was daar nog ses manne op die toneel verskyn en die kinders is gevlug. Die meisie se perd wat baie vies was, het die vuilgoed getrap sodat hulle die meisie nie kon verkrag nie. Sy het gehardloop na 'n plaas waar sy opgevang is.

 

Ons het al baie geskryf oor die groot probleme met sg. asielsoekers wat blatant meisies en vrouens aanrand en verkrag en oor die feit dat die politiek korrektes hierdie 'vlugtelinge' welkom bly heet. Waar ons egter nog nie oor geskryf het nie is dat die ellende reeds van 2001 dateer. 

In die dorpie Oude Pekela, wat lê in die provinsie Groningen het toe klompies burgers geprotesteer teen asielsoekers wat kruideniers het beroof en inwoners het bedreig en aangerand.

Ons laat nou  'n vrou aan die woord, wat toe 29 jaar was, en sal onder andere haar vrae stel hoekom die linkses bly geloof dat die asielsoekers almal gevlug is.

 

"Mevrouw Dreves u was in 2001 een vrouw van 29 jaar. Kunt u de lezers vertellen hoe het genoemde protest in z'n werk ging en wat de directe aanleiding was?"

"Op 3 mei van dat jaar werd in zwembad Atlantis een Pekelder meisje door een asielzoeker tussen haar benen gegrepen en tja dat meisje had een vriendje die dit zeer ongepaste gedrag niet erg kon waarderen. U moet weten dat er vóór die tijd al jongeren aangevallen waren door asielzoekers dus wat dat betreft was dit de bekende druppel die de emmer deed overlopen. Vanaf dat ogenblik is die ruzie begonnen tussen asielzoekers en dorpsbewoners.
Er was s' avonds een kermis in ons dorp en dat vriendje van dat meisje ging deze ook bezoeken. De asielzoeker die zijn vriendin had betast was daar ook dus toen had je de poppen pas goed aan het dansen. de jongen had een krat bier bij zich en sloeg degene met die bierkrat om de oren. Toen kwam van het een het ander  Ik was toen 29 jaar en het meisje wat aangerand was 14".

oude pekela3"Waren veel dorpsbewoners bekommerd vanwege die asielzoekers?"

Ja er waren toch zeker een stuk of honderd Pekelders die zeer bekommerd waren hierover. Men vreesde inbraken en nog meer aanrandingen en helaas zouden ze uiteindelijk ook nog gelijk krijgen".

"Heeft men vooraf inspraak gehad over de komst van dat asielzoekerscentrum?"

"Nee dat is er toentertijd gewoon doorgedrukt. Er werd niks gevraagd zoals thans veelal wel het geval is. Ik moet er aan toevoegen dat het COA ook nu soms zo'n opvangplek situeert zonder de directe omgeving hiervan in kennis te stellen. Als zo'n AZC als het ware al bijna een feit is worden mensen pas ingelicht".

"Was wel bekend hoeveel asielzoekers zouden worden opgevangen?"

"Het ging om 400 vooral mannen en jonge jongens uit Eritrea, Sudan en meer van dat soort landen".

"Wat kunt u ons vertellen over de criminele feiten die door de asielzoekers begaan zijn?"

"Voornamelijk het stelen van fietsen en het lastig vallen van meisjes. Als je rijwiel weg was ging je naar het AZC en daar stond tie dan".

"Zijn de verdachten zwaar gestraft of bleef het bij een taakstrafje?"

"De Pekelders zijn toen gestraft.De Mobiele Eenheid heeft twee á drie maanden lang charges uitgevoerd om de asielzoekers te beschermen. De plaatselijke krant beweerde dat dit maar twee dagen het geval was".

"Dus als we het goed begrijpen werden degenen die al die ellende veroorzaakten beschermd en de dorpsbewoners als criminelen behandeld?"

"Dat is geheel juist gesteld".

"Dan iets geheel anders. Ziet u een verband tussen de vluchtelingenstroom richting Europa en de recente aanslagen in Brussel en Nice?"

"Ja dat zie ik inderdaad. Ik zie het als volgt:  Niet iedere moslim is terrorist...maar elke terrorist is wel moslim!

"Waarom zouden de politiek correcten alle narigheid die de asielzoekers veroorzaken onder het tapijt willen vegen?"

"Ik zou het echt niet weten. Ik weet wel dat het algemene gevoel heerst dat we ingeruild worden door dat moslimtuig. Misschien hebben die vreemdelingen knuffelaars er wel baat bij dat deze gelukzoekers hier massaal naar toe komen. Wie zal het zeggen".

"Wat zou er volgens u gedaan moeten worden om aanslagen voorgoed een halt toe te roepen?"

"Al die moslims het land uitzetten en de grenzen potdicht. Zolang ze hier zijn kunnen ze op elk ogenblik een aanslag uitvoeren. Dat kan zowel op kleine schaal als op grote schaal gebeuren. U kunt  dan bij dat eerste denken aan buurt terreur zoals in veel wijken in onze grote steden al gemeengoed is, en bij dat tweede aan aanslagen met voertuigen of personen die zichzelf opblazen te midden van grote mensenmenigten".

"Kan de islamisering nog ongedaan gemaakt worden naar uw mening?"

"Ik ben bang van niet. Er zit hier al zoveel van dat tuig en die krijg je echt niet zo makkelijk meer weg"

 

"We danken u hartelijk voor uw tijd".

 

"Heel graag gedaan".

 

 

 

 

N.S Toe ons dit artikel geskryf het, het bekommerde burgers die aksiegroep 'Soldiers of Odin' opgerig. Op hulle Facebookblad word hulle eerste aksie baie waardeer. Lede van die groep het 'n asielsoeker die aftog laat blaas.

 

Kyk ook asb by: https://www.facebook.com/soobelgium/

 


https://nl.wikipedia.org/wiki/Oude_Pekela

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie