1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6870610

Besoekers aanlyn

Ons het 6 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Media

Politieke korrektes dra skuld vir chaos in SA

roeland van walleghem2VOORMALIGE SENATOR VOOR VLAAMS BELANG MNR. VAN WALLEGHEM: "NET DIE POLITIEK KORREKTES IS SKULDIG AAN WAT SEDERT 1994 IN SUID AFRIKA GEBEUR HET".

'NA MY SIENING IS DIE HUIDIGE  'REGERING'  'N ONWETTIGE EEN".

Ons het 'n insiggewende vraaggesprek met mnr. Roeland van Walleghem, die voormalige senator van Vlaams Blok oor die huidige Suid Afrika.


"Meneer van Walleghem sedert 1994  is Zuid Afrika in de ogen van de politiek correcten   'democratisch'. Is dit niet vreemd temeer omdat dit land tot 1994 de enige democratie was, te midden van dictaturen?"

"Natuurlijk is dat een vreemde situatie. Democratie, racisme, en nog een paar woorden zijn volledig uitgehold door het constante misbuik ervan. Het voortdurend hameren op het feit dat Zuid-Afrika geen democratie zou zijn - de zwarten waren zogezegd onderdrukt – wierp uiteindelijk zijn vruchten af. Door de druk van het ‘wereldgeweten’ werd de toestand zo goed als onhoudbaar voor de blanke overheid. Zuid-Afrika heeft lang kunnen weerstaan, maar moest uiteindelijk zwichten. De resultaten zijn dramatisch, maar dat willen ze niet toegeven. De wissel mag zowat als voorbeeld gelden voor de weg-met-ons ideologie. Hetzelfde fenomeen zien we trouwens in Zimbabwe. Mugabe, ooit de held van de linkerzijde, kan er ook ongegeneerd blanken uitmoorden. Ook daar zwijgt de wereld".


"Is het niet curieus dat nu er al jarenlang sprake is van plaasmoorde die op de meest wrede wijze worden gepleegd, de politiek correcten die destijds hun afschuw uitschreeuwden over de onrechtvaardige Apartheid nu opeens doodstil zijn?"


roelandv van wallegehm bij t vlaams blik"Het aanklagen van die afschuwelijke misdaden staat gelijk aan het erkennen van de grote mislukking die Zuid-Afrika vandaag is. De gesubsidieerde pers verzwijgt – in ZA is alles immers peis en vree – die moorden heel bewust. Het past niet in het politiekcorrecte plaatje dat zwarten weerzinwekkende moorden op blanken plegen. In hun ogen zijn blanke boeren nog altijd onterecht eigenaar van hun landbouwgronden, die integraal aan de zwarten zouden toebehoren. Die plaasmoorde zijn zo wreed dat heel de wereld zou moeten protesteren, maar er wordt gezwegen. Omgekeerd had je wat gezien. Philip Claeys, tot voor kort Europarlementslid voor het Vlaams Belang, heeft in september 2010, wanneer Zuma op bezoek was in het Europees Parlement, hem daarmee geconfronteerd. Het VB is de enige partij die die moorden heeft aangeklaagd en dat nog doet. Het is bovendien potsierlijk dat de ogen van heel de wereld gericht zijn op de zaak Oscar Pistorius, daar waar de gruwelijke moorden op de blanke boeren verzwegen worden. De zaak van één individu is blijkbaar belangrijker dan het wrede lot van massa’s boerenfamilies".


"Wat heeft dit  'democratische' het land voor voordelen gebracht of kunnen we (terecht) alleen over nadelen spreken?"

 

"We kunnen alleen maar over nadelen spreken. Denkt u alleen maar aan de onrechtvaardige 'regstellende aksies'.

 

"Denkt u dat de toenmalige boycot van Zuid Afrikaanse producten zoals bloemen, fruit, thee en wijn mede ten grondslag ligt dat dit land thans met een onwettige regering zit opgescheept?"

"Uiteraard is zo’n boycot nadelig voor een natie. Maar of dat tot het uiteindelijk resultaat leidde valt te betwijfelen. Volgens mij was ZA voldoende sterk om daaraan te weerstaan. Het zal natuurlijk wel meegespeeld hebben in de finale omwenteling". 

"Hebben volgens u FW de Klerk en zijn broer Wim en o.a minister Pik Botha het volk misleidt door te suggereren dat de macht gedeeld zou worden wanneer Zuid Afrika   'democratisch'  zou worden?"

"Het feit dat FW de Klerk samen met Nelson Mandela in 1993 de Nobelprijs voor de Vrede kreeg toegewezen, spreekt boekdelen. Het links Zweedse clubje geeft immers geen prijzen aan niet politiekcorrecte figuren. Met het instellen van de zogenaamde ‘democratie’ en het algemeen stemrecht wist hij, of had hij moeten weten, dat de blanke bevolking het onderspit ging delven. Natuurlijk heeft hij de bevolking trachten te misleiden door het enigszins anders voor te stellen. Door het algemeen stemrecht en de verhouding van de bevolkingsgroepen wisten ze maar al te goed dat het voor de blanken een verloren zaak zou worden. Daarmee zetten ze het ANC op rozen. Deze desastreuze ommekeer is wellicht onomkeerbaar. Met de trieste gevolgen dat het land nu door onbekwame en duistere figuren geleid wordt. Iemand die een douche tegen HIV besmetting aanbeveelt, een land laten regeren, is moorddadig. Bovendien heeft het ANC voldoende aangetoond dat ze het niet kunnen; economisch gaat het slecht met het land. De kassen werden opgesoupeerd. Het spaarboekje, aangelegd door het blanke bestuur, werd binnen de kortste keren leeggehaald".

"Kunt u zich voorstellen dat de Afrikaner Volksparty in tegenstelling met VF+ bedankt heeft om met zo'n onwettig regime samen te werken?"

"Natuurlijk kan ik me dat voorstellen, elke samenleving heeft behoefte aan radicale mensen en bewegingen. Op dat vlak is Zuid-Afrika vergelijkbaar met Vlaanderen. Altijd zin er wel figuren te vinden die zoveel water in hun wijn willen doen, dat er alleen maar water overblijft. Viljoen, de stichter van Het Vryheidsfront Plus, maakte er destijds trouwens geen geheim van dat hij de nieuwe situatie in ZA kon accepteren. Het was ook de man die ’extremistische Afrikanerorganisaties’ (sic) ging bestrijden, als ik het wel heb. Met zo’n politieke vrienden heb je uiteraard geen vijanden nodig".

"Weet u wellicht iets over de ontstaansgeschiedenis van de Afrikaner Volksparty?"

 

"Indien ik me niet vergis is de Afrikaner Volksparty gesticht in 2008, een vrije jonge partij dus. Zij neemt het op voor de blanke Afrikaners en weigert aan de nationale verkiezingen van Zuid-Afrika deel te nemen omdat deze niet democratisch zijn. De Afrikaner Volksparty handhaaft deze stelling omdat de huidige ANC regering onwettig verkozen is omdat FW de Klerk de kiezers misleidde door de hervorming leugenachtig voor te stellen. De partij wordt momenteel door meneer Danie Varkevisser geleid, een stichtend lid van  die Herstigte Nasionale Party. Vooraleer hij de HNP verliet, was hij er ondervoorzitter. Enkele jaren geleden wees hij op de teloorgang van het onderwijs in Zuid-Afrika".

 

"Wat zou er naar uw mening moeten gebeuren om Zuma en zijn trawanten te verdrijven?"

 

"Ik wil u niet ontgoochelen, maar dat zal nog niet zo vlug gebeuren, zo vrees ik. Eerst en vooral zou corruptie, de vriendjespolitiek en de onbekwaamheid van het ANC moeten aangeklaagd en beteugeld worden door de internationale gemeenschap. Het oogluikend toekijken naar de moord op zo’n 4000 blanke boeren -recent nog in Parys-zou al een reden moeten zijn om de top voor de tribunaal in De Haag te brengen. Het is immers duidelijk dat deze misdaden zich tijdens het ‘apartheidsregime’ niet manifesteerden. Het ANC-regime twijfelt aan die cijfers maar zegt erbij dat ze zelf foute berekeningen hadden gemaakt. Bovendien houden ze sinds 2007 geen afzonderlijke cijfers van die plaasmoorde bij, als we ze moeten geloven. Als bestuurders van het ANC, waaronder Zuma, open en bloot: ‘kill the Boer’ en ‘shoot de Boer’ mogen zingen, dan is er duidelijk iets mis met dat regime. En de wereld behalve partijen als de Partij voor de Vrijheid en Vlaams Belang kijkt toe……"

"Wij danken u wederom hartelijk voor dit vraaggesprek".

"Het genoegen was geheel mijnerzijds".
 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie