1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
7374772

Besoekers aanlyn

Ons het 11 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

TWEE SOSIALISTE VAN DIE PARTY VIR DIE ARBEID-FAKSIE VERLAAT SAAM MET VERLINKSE ANTIFA DIE SAAL WAT 'NAZI!' EN 'RASSIS!' SKREE WANNEER SPREEKSTER UIT DOKKUM DIE WOORD WIL VOER

MEV. SJOUKJE DE VRIES: "DIÉ PARTY WOU ONS IN DIE SLEGTE LIG STEL DEUR ONS ORGANISASIE 'VERREGS' TE NOEM, DOG DIT HET ONS BELOON"

2023 02 20 1Geagte leser. Op Donderdag 26 Januarie het mevrou de Vries die woord gevoer tydens 'n raadsvergadering in die munisipaliteit Noordoos-Friesland (Noardeast Fryslân). Voordat sy egter kon spreek het die Party vir die Arbeid gesê dat hulle sou wegstap. Die rede was dat die spreekster namens die nasionalistiese organisasie Voorpost sou optree, en dat sy kritiek sou uiter vanweë die koms van talle asielsoekers. Aangesien die sosialiste, maar ook die liberale, hulle konsekwent swartsmeer en as rassiste bejeen, wou hulle nie by die bydrae van mevrou aanwesig wees nie. Ons het n.a.v. hierdie feit 'n insiggewende onderhoud met haar gehad.

"Mevrouw de Vries, Zou u zich, voordat we met ons vraaggesprek beginnen willen voorstellen aan de lezers?"

"Ik ben Sjoukje de Vries 61 jaar moeder van 2 volwassen mannen. 25 en 27 jaar. en woon in Dokkum gemeente Noardeast Fryslân. Mijn beroep is Pedicure en dat beoefen ik op deeltijdbasis.

De toestanden in de wereld houden me al jaren bezig. Ik weet dat ik in mijn eentje de wereld niet kan redden,.

In hart en nieren ben ik allang activiste maar was nooit actief. Nu wel sedert ik Voorpost heb leren kennen.

2023 02 20 2Voorpost strijd voor onze eigen cultuur ons volk , onze tradities identiteit en tegen de islam en de daarmee gepaard gaande Omvolking

Ik hoor veel in mijn omgeving dat vele jonge mensen GEEN kinderen willen gezien de toestand in Nederland en de rest van de wereld.

Als de Nederlandse jongeren nu al geen kinderen willen kan de de omvolking nog sneller gaan dan nu al het geval is.

Als ik jonge gezinnen zie lopen met kleine kinderen en baby’s denk ik van………wat staat hen nog te wachten in de toekomst. De zorgkosten rijzen de pan uit door de grote instroom van migranten, die de nederlandse belastingbetaler moeten ophoesten . Woningen zijn er te kort. Statushouders krijgen voorrang op een woning terwijl onze jeugd gedwongen thuis bij de ouders moet blijven wonen. Boeren worden onteigend en beroofd van hun land. dit noem ik pure provocatie naar de Nederlandse burger toe..

Dat zegt ook genoeg denk ik wat betreft de omvolking want met een armada komen zogenaamde vluchtelingen uit Afrika de wijd openstaande poorten van de EU binnen.

De regenboog /woke linkse regering is , ik noemde het al eerder aan het provoceren tegen ons Nederlanders. Zo in de trant van:hoe ver kunnen we gaan.

Ik voel me niet meer thuis in mijn eigen Nederland want alles wordt ons maar door de strot geduwd, maar als je je daarover uitspreekt ben je een nazi of racist maar opvallend is dat ze dit niet kunnen onderbouwen.

Ik ben daar klaar mee en ga als activiste van Voorpost mij inzetten voor het behoud van eigen cultuur en identiteit.

Mijn eerste openbare optreden als activiste van Voorpost van de afdeling Fryslân was overigens op donderdagavond 26 januari in de gemeenteraad van Noardeast Fryslân maar ik zal daar nader op ingaan in de loop van het vraaggesprek".

"Dan willen we het graag hebben over die bewuste raadsvergadering. We begrepen dat u in wilde spreken namens Voorpost afdeling Friesland maar dat toen u zich aanmeldde Johannes Kramer, de burgemeester van Noardeast Fryslân van de Fryske Nasjonale Partij (FNP) ook al ernstige bezwaren had en zich ook op een zodanige wijze uitte. Kunt u uitleggen wat voor argumenten men tegen deze organisatie naar voren bracht?"

"Johannes Kramer gaf tijdens de info avond al aan dat hij zag dat er ook mensen aanwezig waren van buiten de regio. Hij doelde uiteraard op mijn persoon en Voorpost. Argumenten om dit te staven had hij niet.

De volgende dag tijdens een interview op de regionale tv zei hij hetzelfde maar voegde daaraan toe: "maar dat neem ik op de koop toe".

"Op het ogenblik dat u wilde gaan inspreken gaf de socialistische PvdA fractie aan dat zij, indien u zou gaan spreken de zaal zouden verlaten. Hoe verwoordde Gryte Schaafstal fractievoorzitster dit precies?"

Ze zei het aldus: 'Toen wij hoorden dat Voorpost -die wij als extreemrechts beschouwen- zou komen om in te spreken , hebben we besloten om niet te luisteren en we zullen de zaal dan ook gaan verlaten' Vervolgens verliet de voltallige PvdA fractie samen met het extreemlinkse AFA de zaal. De laatsten scandeerden, zoals we van hun gewend zijn racist. Ben ook nog na afloop door de beveiliging naar de auto gebracht want er waren buiten 7 leden van AFA aanwezig".

"Hoe werd er door de overige politieke partijen in de raad gereageerd toen u het woord nam?"

"Niemand van de aanwezige partijen heeft gereageerd. Ze hebben naar mij geluisterd maar daar is dan ook meteen alles mee gezegd. Had nog wel graag even in discussie gewild. Ik vond het ook ronduit schandalig dat er door niemand van de raadsleden noch de voorzitter werd gereageerd toen ik door AFA nazi en racist werd genoemd. Als je tegen de burgemeester zou zeggen je bent een nazi, weet ik bijna wel zeker dat er op gereageerd zou worden".

"U gaf in ons voorgesprek aan dat u de maar voortdurende asielinstroom aan de orde wilde stellen en dat voor deze groep kennelijk in het hele land opvangplaatsen gecreëerd moeten worden. Was er tijdens uw inbreng enige sympathie te bespeuren bij de raadsleden die niet waren weggelopen?"

"Totaal niet. Er staan nog 750.500 migranten in de wachtkamer van het COA., het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers. Voorpost zegt met nadruk migranten aangezien we hier niet spreken over vluchtelingen zoals de politiek en de media over het algemeen wel graag doen. Deze 'vluchtelingen zouden gemeenten zo gezegd “verplicht “moeten opvangen".

"Heeft u ook de ongelijke behandeling aan de kaak gesteld die Nederlanders die al heel lang wachten op een huurwoning ten deel vallen, omdat steevast statushouders en asielzoekers voorgaan?"

"Ja dat heb ik zeker gedaan. Ook heb ik aangegeven dat onze cultuur en onze tradities worden afgebroken door de zogenaamde Multiculti maatschappij. Sinterklaasfeest mag niet meer en Zwarte Piet valt nu onder de noemer discriminatie.

Een kind van 4 jaar weet niet eens wat dat woord betekent. De Kerststol wordt feeststol en prettige kerstdagen wordt prettige feestdagen.

Een kerstboom in openbare gebouwen wordt al weggelaten. Vind het schandalig Wij moeten ons aanpassen aan vreemdelingen die er een geheel andere leefwijze op na houden?

Statushouders worden voorgetrokken bij het toewijzen van een woning. Ik heb dit gehoord van iemand die ging verhuizen. Iemand zei tegen haar wanneer je gaat verhuizen wil ik graag op deze woning reageren. de desbetreffende mevrouw stond al 15 jaar ingeschreven voor een huis.

Toen de woning op de site van de woningbouw stond belde na 3 dagen iemand van de gemeente naar de mevrouw die verhuisd was. Er werd haar gevraagd of er ook spullen werden overgenomen. Daarna werd er gezegd: 'U heeft een week om te reageren maar binnen 3 dagen komen er bewoners uit een Asielzoekerscentrum in'. Dit is maar één voorbeeld maar het gebeurt".

"Liet u de zogenaamde 'veilige landers' (meestal Algerijnen, Marokkanen en Tunesiërs) die geen enkele kans maken op asiel maar wel overal onaangepast gedrag vertonen en zich te buiten gaan aan allerlei vormen van criminaliteit ook de revue passeren?"

"Ja zeker daar heb ik het ook over gehad".

"Laat deze groep ook in uw omgeving van zich horen en zo ja heeft u daar dan voorbeelden van?"

"We zijn met een aantal leden van Voorpost in Ter Apel geweest en hebben met bewoners gesproken. Er wordt veel gestolen in de supermarkten die vanwege de toenemende criminaliteit beveiligers hebben ingehuurd. Het is ook dagelijkse kost dat ze overlast veroorzaken door overmatig drank- en drugsgebruik.

In de avond zitten ze op het plein alcohol te drinken. Als de bewoners dan de politie bellen worden ze keurig netjes opgehaald door hen en weer naar het AZC gebracht. Een moeder vertelde dat haar dochter al een keer van de fiets werd gesleurd door zo'n zogenaamde 'veilige lander'.

Fietsen worden ook gestolen en als je dat meld en later als je op zoek gaat naar je rijwiel deze terug vind bij het AZC wordt er niks met deze melding gedaan door de politie.

Er is nu zelfs een burgerwacht in Ter Apel en vele mensen hebben camera's geïnstalleerd bij hun huis. Onlangs is er een speciale Facebookpagina “ Buurtalert Ter Apel “ geopend waar men filmpjes naar toe kan sturen om zo te kunnen achterhalen wie de daders zijn.
Pogingen om auto's open te breken zijn ook al gesignaleerd".

"In de subtitel lieten we al blijken dat het vertrek van de PvdA fractie averechts heeft gewerkt. Heeft die fractievoorzitster wellicht ongewild gezorgd dat Voorpost Friesland nu stevig op de kaart staat en we koppelen er een vraag aan vast. Merkte u dit bijvoorbeeld aan steunbetuigingen na uw toespraak?"

"Oja zeker Voorpost maar ook ikzelf heeft veel reacties gehad. Men was erg positief en had bewondering voor mijn moedige optreden. vele sympathisanten van onze actiegroep hebben mij privé berichten gestuurd. Ze gaven aan dat er eindelijk een ander geluid te horen was. en dat mede door het optreden van die fractievoorzitster Voorpost nu een afdeling heeft in Fyslân. AFA weet nu dat ze niet meer de alleenheersers zijn in in mijn mooie provincie. Ben dus alleen maar sterker geworden na deze openbare actie".

"In maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten, die op hun beurt weer de Senaat kiezen. Hoe schat u de kansen in van partijen als de SGP, PVV, Forum voor Democratie, BBB, BVNL en Ja 21?"

"Ik denk dat de Boer Burger Beweging een grote kans maakt en de PVV ook. Forum voor Democratie daar heb ik wat twijfels bij. Belang Voor Nederland krijgt misschien 1 zetel. Wat JA 21 betreft heb ik geen idee".

"We willen gaan afronden, maar niet voordat we u heel veel succes hebben gewenst met uw streven om discriminatie van Nederlanders tot het verleden te laten behoren".

"Hartelijk dank. Succes zullen we zeker behalen in Fryslân en als Voorpost blijven we strijden voor ons eigen cultuur en identiteit en minder islam.

Houzee".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie