1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
7037224

Besoekers aanlyn

Ons het 45 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

IS DIT KENNIS VAN HIERDIE OOGMERKE WAT DR. VERWOERD LAAT BESEF HET DAT DAAR ‘N BEPLANDE AANSLAG OP DIE BLANKE RAS WAS?

Met sy studies in Europa en Leiden in die vyftiger jare is dit onwaarskynlik dat hy nie daarvan kennis sou geneem het nie. As gelowige en verantwoordelike politieke leier is dit begryplik dat hy alles in sy vermoë sou doen om sy ras, sy volk en ook die swart ras se identiteit sou wou beskerm teen hierdie bose beplanning waaraan ons nou blootgestel is nadat hy uit die weg geruim is, saam met die beleid wat hy gevolg het om ons daarteen te bewaar.

Kalergi se toekomsHoe tragies is dit dan dat van ons eie Afrikaner volksgenote saam met ons vyande, daardie beleid verwerp!

Kalergi fotoHET KALERGI-PLAN: HANDBOEK VAN DE EU.

EUROPESE UNIE 23 OKTOBER 2021 GERARD DE BOER

De in 1923 door de Oostenrijkse graaf Richard Coudenhove Kalergi opgerichte Paneuropese Unie streefde naar een verenigd Europa met open grenzen. Het was tevens zijn wens dat het nieuwe Europa bevolkt zou worden door een gemengd ‘toekomstras’ dat middels massa-immigratie gestalte zou moeten krijgen. Sinds de oprichting van de EU zijn de bureaucraten in Brussel geleidelijk aan begonnen de agenda van Coudenhove Kalergi uit te voeren. Zelfs de vlag van de EU lijkt verdacht veel op de vlag van Coudehove Kalergi’s Paneuropese Unie uit 1923.

Kalergi foto 1Opmerkingen. Het bovenstaande over de ‘nieuwe mens der toekomst’ had Coudenhove Kalergi ook al 1923 in de Wiener Feimauer-Zeitung geschreven.

Hetzelfde in zijn boek Praktischer Idealismus (Pan-Europa-Verlag, Wenen, 1925, p. 22-23). Zij het in een iets andere vorm:

De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.

Saillant detail is dat de vooroorlogse Nederlandse regering zeer ingenomen was met de pan-Europa gedachte van Coudenhove Kalergi. Hij is dan ook in 1939 met alle egards ontvangen door minister-president Colijn en de minister van Buitenlandse Zaken Patijn.

Kalergi foto 2

Ook koningin Juliana en prins Bernhard waren zeer gecharmeerd van Coudenhove Kalergi.

Gerard De Boer

 

 

 

 

 

 

 

Kalergi foto 3

Kalergi foto 4

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie