1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
7661172

Besoekers aanlyn

Ons het 57 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

PETISIE OM MINISTER VAN JUSTISIE VAN QUICKENBORNE TREKPAS TE GEE

VLAAMS BELANG-VOORSITTER MNR. TOM VAN GRIEKEN: "HIERDIE SOVEELSTE VOORVAL IS DIE STROOI WAT DIE KAMEEL SE RUG GEBREEK HET"

Geagte leser. Op Donderdag 10 November is België weereens opgeskrik deur 'n terreuraanval. 2022 12 01 1Yassin M. (ouderdom 32 jaar), 'n Moslem van hierdie land, wat half van Marokko afstam, het dié aand twee konstabels gesteek in die Vlaams-Brabantse hoofstad Brussel. Een van hul is swaar beseer en die ander een was op die toneel dood. Buiten die feit dat hy al fyn dopgehou was deur die Belgiese teenterreureenheid, het die terroris reeds 'n lang tronkstraf uitgedien.
In ons negende onderhoud sal ons, onder andere, vrae vra vir mnr. Van Grieken rakende hoekom die minister ondanks talle foute telkens wegkom en nooit teruggetree het nie.

"Meneer van Grieken om toch maar meteen met de deur in huis te vallen. Is dit het zoveelste voorval en hoeveel 'incidentjes' en 'fait divers' moeten er volgens u nog volgen voordat er werkelijk actie ondernomen zal worden?"

"Er had natuurlijk al lang actie moeten ondernomen worden: niet gisteren, niet vorig jaar, maar al veel langer geleden. Het lijkt in dit land alsof men de aanslagen van 2015 al vergeten is: ook die hadden voorkomen kunnen worden indien justitie niet zo laks zou geweest zijn.

Het is wraakroepend dat iemand die eigenlijk meteen had moeten vastgehouden worden zo makkelijk weer vrij kon rondlopen. Maar dat is jammer genoeg hoe het gaat in België. De straffeloosheid is alomtegenwoordig".

"In de inleiding gaven we al aan dat hij net een gevangenisstraf achter de rug had. Nu is bekend dat de rechter over het algemeen hele lage straffen of simpelweg taakstrafjes oplegd bij verkrachtingen en dergelijke zodat de daders al heel snel weer op vrije voeten komen. Wat had deze moslim gedaan waardoor hij in de cel belandde?"

"Hij werd eerder veroordeeld voor diefstallen met geweld en zat daarvoor twee gevangenisstraffen uit".

"Die terrorist gaf op die bewuste dag aan dat hij van plan was agenten te vermoorden. Werd dit dreigement ernstig genomen?"

"De agenten deden hun plicht en volgden de juiste procedure. Het is het parket dat de fout is ingegaan en de man heeft vrijgelaten. Als dat ook het gevolg van bepaalde procedures is (zoals sommigen daar beweren) , dan is dat niet minder erg: het zou betekenen dat we eigenlijk van geluk mogen spreken dat er zich nog niet meer van dit soort incidenten hebben voorgedaan".

"Pleegde hij meteen nadat hij wandelen was gestuurd zijn laffe daad of zat daar nog wat tijd tussen?"

"Hij kondigde zijn daad ’s ochtends zelf aan in een politiekantoor. De politie contacteerde daarop de magistraat van het parket van Brussel, met de vraag om een psychiatrische observatie procedure op te starten. Maar omdat de man bereid was vrijwillig een psychologische behandeling te ondergaan, voldeed hij niet aan de wettelijke voorwaarden. Op verzoek van de magistraat begeleidde de politie de man daarop naar de psychiatrische eenheid van het universitair ziekenhuis Saint-Luc voor een opname.

De politiepatrouille bleef ter plaatse totdat de persoon door de verpleegkundigen werd overgenomen. Enkele uren later nam de politie opnieuw contact op met het ziekenhuis om te controleren of de persoon onder observatie was gehouden. Toen bleek dat de persoon het ziekenhuis had verlaten.

Dezelfde avond viel hij de twee agenten aan".

"Is er geweten waarom hij specifiek de twee agenten die patrouilleerden bij het Brussels Noord station op de korrel had?"

"Er is geen reden om aan te nemen dat hij specifiek die twee agenten wou raken. Alle agenten waren een potentieel doelwit".

"De dader is neergeschoten toen hij wilde vluchten. Weet u wanneer hij verhoord gaat worden?"

"De man is bij leven en welzijn en slaagde er al in om vanop zijn ziekenhuisbed andere agenten te bedreigen. Hij werd inmiddels al een aantal keer verhoord".

"Meestal zijn er moslims van allerlei origine die na een aanslag het gekende 'allah akbar' schreeuwen. Was dit nu ook weer het geval?"

"Dat lijkt inderdaad het geval te zijn".

"Omdat de verantwoordelijk minister Vincent van Quickenborne de zoveelste blunder heeft begaan bent u deze maand een petitie gestart om hem te doen op laten stappen. Heeft u al wat cijfers hoeveel keer deze ondertekend is?"

"Inmiddels werd de petitie al meer dan 15.000 keer getekend".

2022 12 01 2"Naar verluid roeren de politievakbonden zich ook al. Kunt u vertellen hoe het hiermee staat?"

"De politie voelt zich terecht in de steek gelaten. U moet weten: dit is lang niet het eerste geval van geweld tegen politie. Het is een steeds terugkerende problematiek: politie, maar ook andere hulpdiensten zijn zeer dikwijls het doelwit van meestal allochtoon crapuul dat lak heeft aan onze maatschappij. Zo worden er regelmatig hinderlagen opgezet voor politie, brandweerlui en ambulanciers. Daar wordt veel te zacht tegen opgetreden. Meer zelfs, bepaalde linkse politici slagen er zelfs in om de politie dan te bestempelen als “racistisch”, alsof ze dit zelf zouden uitlokken.

De politievakbonden zijn dit uiteraard beu. Zij zullen later deze maand op straat komen".

"In de video waarin u de petitie aanbeveelt heeft u het over 'een moslimextremist' maar volgens ons is er geen verschil tussen een zogenaamde 'gematigde en een radicale islamiet'.

Erdogan himself heeft verklaard dat er maar één islam is. Met andere woorden: Je bent moslim of je bent het niet. Waarom maakte u dan wel dat onderscheid?"

"Er is zeker een groot probleem met de islam, massamigratie en daaruit voortvloeiende islamisering. Maar dat wil daarom niet zeggen dat elke moslim plots een radicaal is die politieagenten gaat neersteken".

"Hebben we het juist dat deze minister als het ware van VU/ ID21 en Spirit overgestapt is naar VLD en later Open VLD?"

"Dat klopt".

"Dan zal er naar onze mening weinig tot geen verschil zijn tussen de reeds genoemde partijen of is dit onjuist?"

"Dat is niet helemaal juist, zeker in het geval van de Volksunie: dat is een partij met een lange geschiedenis, die zelfs Vlaams-nationalistisch te noemen was. Al is er een groot verschil met de Volksunie op het einde van zijn bestaan en die aan het begin. De stichting van het Vlaams Blok kwam er zelfs uit ontevredenheid over de keuzes van de Volksunie (Egmontpact). De partij waar Van Quickenborne voor zijn VLD-carrière deel van uitmaakte was nog een schim van zichzelf en was in zekere zin links-liberaal te noemen".

"Is een minister die in het verleden nog al eens drugs gebruikte, en daar ook openlijk voor uitkwam überhaupt wel betrouwbaar om zo'n belangrijke functie te bekleden?"

"We moeten een minister beoordelen op zijn beleidsdaden: is justitie beter af met Van Quickenborne of niet? En uit alles blijkt dat dat niet het geval is. De moord op de onfortuinlijke agent is daarbij maar het topje van de ijsberg".

"Dan willen we het tot slot hebben over uw partij, het Vlaams Belang dat er buitengewoon florissant voorstaat en zelfs de grootste zal worden bij de verkiezingen van volgend jaar.

We willen u twee vragen hierover stellen. Ten eerste: denkt u dat het Cordon Sanitair in bij de volgende verkiezingen gaat sneuvelen en de tweede vraag is: Bent u van mening dat de N-VA dan niet langer er omheen kan om samenwerking met uw partij te zoeken?"

"De verkiezingen vinden plaats in 2024. Het doel van het Vlaams Belang is duidelijk: wij moeten de grootste worden om aan zet te komen. Dan ligt de bal in het kamp van andere partijen, waaronder uiteraard ook de N-VA.
Jammer genoeg stuurt de N-VA-top aan op een coalitie met de socialisten. Daarbij staan ze wel ver van hun eigen basis. Met wat binnen die partij gebeurt ga ik me niet moeien, ik moet enkel mijn eigen kiezers en leden in de ogen kunnen kijken".

"We willen u wederom hartelijk danken voor uw tijd en moeite en wensen u en de uwen heel veel succes bij de komende verkiezingen".

"Heel graag gedaan".

Klik vir die petisie by: https://www.ontslagq.be/

 

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie