1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
7229123

Besoekers aanlyn

Ons het 20 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

LPF BREDA MAG NIE AAN DIVERSITEIT DEBAT DEELNEEM NIE

LPF SE LYSTREKKER MNR IWAN DIENJES:"OP HIERDIE WYSE WORD ONS BY VOORBAAT UITGESLUIT OM ONS MENING TE KAN VERKONDIG"

Geagte leser. U sal ongetwyfel nog onthou het dat ons twee onderhoude gehad het met respektiewelik mnre. Carlo van Remortel en John Stubenitsky van die Lys Pim Fortuyn afdeling Breda.
2022 02 04 1Ons het nav. die feit dat hierdie reeds genoemde party nie mag deelneem aan die sg. Diversiteitsdebat wat op Woensdag 9 Februarie deur die organisasie 'Bo Diversity' in die Noord-Brabantse stad word georganiseer, 'n baie insiggewende vraaggsprek gehad met die lystrekker van hierdie politieke party mnr. Iwan Dienjes. Vir hierdie debat is net ses politieke partye wat in die Bredase gemeenteraad setel genooi, wat nagenoeg dieselfde mening het oor die reënbo(o)gnasie. Ons sal hom oa. vrae stel hoekom sy LPF uitgesluit word van deelneming.

"Meneer Dienjes. Misschien wilt u eerst iets kwijt over u zelf aan de lezers?"

"Allereerst wil ik mijn dank uitspreken naar de Afrikaner Volksparty voor dit interview en ik voel mij zeer vereerd. Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Iwan Dienjes, geboren en getogen in Breda en trots op onze prachtige stad. In 1975 ter wereld gekomen in de Blauwe Kei en opgegroeid in de Bredase wijk Haagse Beemden. Ik studeerde in Breda en ben hier ook mijn loopbaan begonnen. De Bredase mentaliteit is mij letterlijk met de paplepel ingegeven. Samen met mijn geweldige collega’s zet ik mij in voor de Bredanaar en een beter Breda. We willen het geluid vertegenwoordigen van déze mensen. Hun stem laten gelden die anders niet gehoord wordt. Een partij die staat voor de Bredanaar, hun belangen, hun kansen, hun toekomst. Een partij die de stem vertolkt van de inwoners in Breda die het anders willen, die het beter willen en zich niet kunnen vinden in het beleid van de huidige lokale politiek. Het is tijd voor verandering".

“Helder. Dan willen we het hebben over het reeds genoemde debat. Weet u waarom uw partij niet mee mag doen hieraan?"

"In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen worden er diverse debatten georganiseerd op verschillende locaties in stad waarbij de deelnemende partijen in Breda met elkaar in debat gaan. 2022 02 04 2Hierdoor krijgt de kiezer een duidelijk beeld van de verschillende standpunten van deze partijen waardoor zij een weloverwogen keuze kunnen maken in het bepalen bij het stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Zo staat er ook een debat gepland in het kader van diversiteit, georganiseerd door BO-diversity, waar wij ons natuurlijk graag voor hebben aangemeld. Echter, kregen wij als reactie dat wij niet mochten deelnemen aan het debat omdat er slechts alleen een selectie van bepaalde partijen is toegelaten om hieraan deel te nemen, en de LPF Breda is bij deze niet welkom".

"Heeft de organisator een goede reden opgegeven dat u buiten spel wordt gezet?"

"Nee, absoluut niet. Er worden hier politieke partijen uitgesloten, en daarmee tegelijkertijd ook heel veel mensen uit onze stad".

"Uw partij doet het erg goed onder de inwoners van Breda. Zou dit mee kunnen spelen bij deze uitsluiting om zo uw kansen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen te proberen te verkleinen?"

"Dat zou ongetwijfeld een van de achterliggende gedachten achter dit besluit kunnen zijn. Het uitsluiten van partijen van een open en eerlijk debat omdat zij een andere mening hebben die hun niet bevalt en niet strookt met hun belangen is een klap in het gezicht van de democratie en een schoffering naar heel veel mensen. Het monddood maken van onze partij is onacceptabel. Niemand,maar dan ook niemand, mag worden uitgesloten".

"Welke politieke partijen hebben wél een uitnodiging gekregen?"

"De partijen die wél welkom zijn bij het debat en wél hun standpunten mogen verkondigen zijn: De rechts-liberale VVD, het Christen Democratisch Appèl, de links-liberale D66, de Socialistische Partij, de Partij van de Arbeid en GroenLinks. Je kan dus met recht stellen dat rechts buitenspel is gezet".

“Je zou dus kunnen zeggen dat het 'preken voor eigen parochie' hier van toepassing is?"

"Dat kan je zeker zo stellen. De standpunten van deze partijen lopen netjes in de pas bij de visie van de organisator dus die zijn natuurlijk wél welkom om deel te nemen. Je zou toch op zijn minst mogen verwachten van een organisatie die staat voor diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit dat juist bij een debat niemand, maar dan ook niemand wordt uitgesloten en er een eerlijk en open debat plaatsvindt. Diversiteit geldt kennelijk alleen als je niet kritisch bent, en meepraat met de kennelijk toch niet zo inclusieve woke-machine".

"Je kan je afvragen óf er überhaupt wel eer aan te behalen aan zoiets maar gaat u nog een poging doen om dat BO op andere gedachten te brengen of houd u de eer aan uw zelf?"

"Dat gaan we absoluut niet doen. Het besluit om ons als partij uit te sluiten van het debat zegt namelijk alles over de anti-democratische visie en hypocriete karakter van deze organisatie en wij zien dan ook absoluut geen behoefte om nog een poging te wagen. Het geloof in hun integriteit en neutraliteit is dermate aangetast dat er van uit LPF Breda op korte termijn geen pogingen tot toenadering zullen worden ondernomen".

"We hadden het eerder in dit gesprek er al over dat uw partij het heel goed doet. Hoe schat u de kansen in voor de LPF Breda bij de komende gemeenteraadsverkiezingen?"

"We zien inderdaad dat onze partij enorm groeit. Dat zien we online aan het aantal volgers, maar ook aan het aantal nieuwe leden en vrijwilligers. Gezien het feit dat er in Breda geen partijen als JA 21, Boer Burger Beweging of Partij Voor de Vrijheid deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen schatten wij onze kansen hoog in, maar het blijft natuurlijk lastig om een duidelijke inschatting te maken. We zullen tijdens de verkiezingscampagne alles uit de kast halen om alle inwoners van de gemeente Breda te bereiken. Als de Bredase kiezer ons het mandaat geeft door te stemmen op onze partij zullen wij onze verantwoordelijkheid nemen zodat de Bredanaar weer op 1 komt".

"Wie staan er behalve u nog meer op de kandidatenlijst?"

"Onze kandidatenlijst bestaat uit een aanzienlijk aantal gedreven kandidaten met elk hun eigen visie en expertise. Ik ben enorm trots op onze kandidatenlijst en heb het volste vertrouwen dat wij hiermee in Breda het verschil kunnen maken. De namen op deze lijst zullen binnenkort bekend worden gemaakt, en ik kan daar dus nog niets over verklappen".

"Wat zijn de speerpunten waarmee de LPF verkiezingen in gaat?"

"Staan voor een beter en sterker Breda waar de Bredanaars weer op 1 komen. Waar hún belangen centraal staan voor nu, morgen en in de toekomst. LPF Breda pleit natuurlijk ook voor het behoud van onze Nederlandse cultuur, tradities, normen en waarden. Niet veranderen wat ons lief is, maar koesteren wat we hebben opgebouwd. Waar we kritisch zijn op het immigratiebeleid, meer betaalbare woningen realiseren en betere kansen voor werkzoekenden, en meer steun bieden aan onze ondernemers. Waar we de leerlingen in het onderwijs centraal stellen zodat zij de aandacht krijgen bij hun ontwikkeling die ze verdienen. Waar we onbezorgd ouder kunnen worden en gezondheidszorg voor elke Bredanaar weer een zekerheid wordt. Waar we stoppen met klimaatwaanzin, diversiteitsgedram en woke-gekte, maar het gezond verstand terugbrengen in de samenleving. Waar we de inwoners van Breda meer inspraak willen bieden en pleiten voor een open en transparante bestuurscultuur en directe democratie. De Bredanaar komt op de eerste plaats. Dat is waar wij voor staan".

"We ronden af maar niet voordat we u en de uwen heel veel succes hebben gewenst met de verkiezingscampagne".

"Hartelijk dank! We hebben er zin in! We gaan er alles aan doen om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen bij de gemeenteraadsverkiezingen binnenkort".

 

ns: Kyk ook asb by: https://www.lpfbreda.nl/

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie