1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6869128

Besoekers aanlyn

Ons het 31 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

MOEDER WORD SKIELIK MET GENDERIDEOLOGIEWAANSIN GEKONFRONTEER AS SY MET HAAR SEUNTJIE DIE LOGOPEDIS BESOEK

MEV. ANNETTE VISSER: "EK WAS ONTHUTS TOE SY MY MET AFKEER BEJEËN HET"

Geagte leser. Daar is dikwels geskryf oor die sg. Genderideologie wat deur alle fassete van die lewe lyk deur te dring. 'n Ma uit die Rotterdamse hawestad het onlangs ervaar hoe dit in die 2021 07 24 1praktyk uitwerk. Ons het nav. die feit 'n insiggewende onderhoud gehad met mevrou Annette Visser,(37) wat, toe sy op Saterdag 24 Julie, 'n besoek het gebring aan die spraakterapeut onaangenaam verras was. Sy moes haar verantwoord hoekom sy haar seuntjie (ouderdom 5 jaar) nie na die Disney fliek 'Frozen' laat kyk waar die genderideologie mos 'n groot rol in speel. Ons het haar vrae gestel oor die gebeure maar ook oor wat haar mening is oor hierdie dwingelandy. Die Ma het beklemtoon dat sy net anoniem haar verhaal wou doen. (ns: haar regte voornaam en van is bekend)

"Mevrouw Visser wat gebeurde er precies toen u samen met uw zoontje van 5 jaar die logopediste bezocht?"

"We waren net in de praktijk toen de logopediste een kleurplaat van de tekenfilm Frozen overhandigde aan mijn zoontje Kees. Ze zei tegen hem dat hij de jurk van Elza roze mocht kleuren.
Toen hij vertelde dat hij niet wist wie deze Elza was vroeg de logopediste aan mij of hij niet naar die film keek.
Ik antwoordde haar dat ik alleen jongens heb en die kijken dus alleen jongensdingen zoals: Blaze, de Monsterwielen en Paw Patrol. Ik gaf aan dat die laatste serie ook wel leuk is voor zowel jongens als meisjes.
2021 07 24 2Nadat ik dit had gezegd keek die logopediste me aan alsof ik een ernstige misdaad begaan had.
Ik zei tegen haar ja wij gaan gewoon van het gegeven uit dat wat voor jongens is, is voor jongens, en wat voor meisjes is is voor meisjes".

Dat moet een erg vreemde gewaarwording zijn geweest voor u. Had u al eens eerder zoiets meegemaakt bij deze therapeut of bij iemand waar u ongevraagd 'advies' van kreeg?"

"Dat was zeker vreemd maar Iik had zoiets nog niet eerder meegemaakt. Maar zo gaat het hier in Nederland. De genderwaanzin wordt iedereen zo opgedrongen alsof het normaal is en dan proberen ze ook nog onze kinderen te vervuilen met dat soort walgelijke ideeën!".

"Hoe verliep het gesprek verder. Heeft ze zich bijvoorbeeld later verontschuldigd voor haar vreemde gedrag?"

"Nee geen verontschuldiging gehad uiteraard! Ik was raar in haar ogen. Het is te gek voor woorden dat je je moet gaan verantwoorden over je eigen kind!".

"Heeft uw zoontje ook nog iets meegekregen van dat gedrag van die logopediste of denkt u dat het langs hem heen ging?"

"Nee ik denk dat het langs hem heen ging, en als hij er wel wat van mee heeft gekregen dan is dat alleen maar goed, want dan heeft hij van mama goed begrepen dat hij een jongetje is en dat hij als jongetje lekker jongens dingen moet kunnen doen".

"Het lijkt er sterk op dat, als we uw woorden zorgvuldig lezen, je als ouders inderdaad ook al mee moet doen met dat gender gebeuren. " Heeft u enig idee hoe het zo ver heeft kunnen komen dat die woke lobby zo'n enorme invloed heeft op het leven van alledag en alles en iedereen in hun ban lijkt te hebben?"

We lijken gewoon in een totaal verknipt land te leven. Maar ja met van die idioten aan het roer daar in Den Haag die van die gestoorde ideeën hebben hoeven we ook niet anders te verwachten!".

Zou een en ander samen kunnen hangen met de voortdurende aanvallen op onze normen en waarden en onze tradities zoals bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest?"

Ja ik denk dat dit zo is. Het beste zou zijn om gewoon zelf ons eigen Sinterklaasfeest te organiseren. Als heel het land mee betaald moet dat te doen zijn, dan houden we gewoon zelf gewoon onze eigen intocht!".

In de stad Utrecht hebben ouders aangegeven dat ze hun baby 'gender autonoom' willen opvoeden. Dat wil zeggen dat ze niet willen dat het geslacht wordt vastgelegd. Wat vind u hier nu van als moeder?"

"Ja helemaal gestoord echt heel ziek! Dat kindje zou weggenomen moeten worden bij zieke geesten en in een normaal pleeggezin geplaatst moeten worden waar het wél normaal en gezond op kan groeien bij normale mensen.
Maar goed dat zal niet gebeuren in dit idiote land want dit rechtssysteem hier promoot dit soort zieke ideeën juist! Dat is Nederland!".

"Onlangs heeft het Hongaarse parlement een wet goedgekeurd die kinderen tot 18 jaar wil vrijwaren van ongewenste beïnvloeding door die genderideologie.
Het is sedert kort in dat land verboden om minderjarigen voorlichting te geven over homoseksualiteit en geslachtsverandering. De wetswijziging maakt deel uit van een pakket maatregelen om kinderen te beschermen omdat zulke thema's pas op een passende leeftijd geïntroduceerd zouden moeten worden. Ook zijn de straffen voor pedofilie omhoog gegaan.

Meteen stond de Europese Unie op haar achterste benen en werden zittend premier Viktor Orbán en zijn partij Fidesz beticht van discriminatie. De premier maar ook zijn minister van Justitie Judit Varga -zelf moeder van drie kinderen- heeft al verklaard zich niet te herkennen in deze beschuldigingen en de wet gewoon toe te passen ongeacht of er sancties volgen. Zou dit land wél begrepen hebben waar indoctrinatie van onschuldige kinderen toe kan leiden?"

Jazeker. Hele goede zaak van Hongarije!
De Hongaarse regering maakt zelf wel uit welke wetten ze invoeren om onschuldige kinderen te beschermen tegen dit soort zieke ideeën..
Andere landen zoals Nederland moeten zich lekker met hun eigen zaken bemoeien. Ik doel dan op premier Rutte die zijn collega wel even de pan ging uitvegen!

Voordat we dit vraaggesprek begonnen, heeft u uitdrukkelijk verzocht dat u alleen volledig anoniem uw verhaal wilde doen. Mogen we u vragen waarom u dit niet onder uw eigen naam wilde doen?"

Omdat dit Nederland is. Je mag hier niet voor je eigen standpunt uit komen en je kinderen zijn eigendom van de staat, dus dat betekend als jij niet hun zieke denkbeelden overbrengt op je eigen kinderen en je gaat niet mee in hun zieke ideeën. De consequentie is dat je voor je het weet jeugdzorg op je stoep hebt staan en dan jatten ze je kinderen! Nederland is het ziekste land van de kinderroof als je niet naar hun zieke pijpen danst!.

2021 07 24 3Ze dwingen je om je kinderen zo op te voeden zoals zij dat willen dus zoals de staat dat wil. Kinderen zijn niet meer van jou hier in Nederland wanneer de overheid verkeerd wil beslist de staat over jouw kinderen.
Ik sprak gister nog een moeder die een veilig thuis melding had gekregen omdat moeder iets anders dacht over het opleidingsniveau van haar kind. Je bent verplicht om mee te gaan in wat de machthebbers willen!
Je kunt het maar beter gewoon negeren en intussen gewoon zelf je kinderen opvoeden zoals jij dat zelf goed vind".

"Wat zou u andere ouders aanraden als ze met deze indoctrinatie geconfronteerd worden door een therapeut of wellicht een dokter, een onderwijzer of anderszins?"

"Ja je kan het dan maar beter negeren zo van ene oor in andere oor uit. Ertegen in gaan dat kan je namelijk in de problemen brengen, want zoals ik hierboven al beschreef zijn kinderen eigendom van de staat. Als je niet doet wat zij zeggen, wat betreft de opvoeding of liever gezegd de indoctrinatie van kinderen dan pakken ze zoals ik reeds eerder zei je kinderen af.
Dus het beste is om gewoon je kinderen leren wat goed en fout is en opvoeden zoals jij dat zelf goed vind!".

"We willen u hartelijk danken voor uw tijd en moeite en wensen u en uw gezin alle goeds toe. Hopelijk maakt u niet nog eens zoiets ingrijpends mee".

"Dank u wel graag gedaan"!

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie