1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6661511

Besoekers aanlyn

Ons het 43 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

AKSIEGROEP VOORPOST HOU OP VERJAARSDAG VAN MANDELA SUKSESVOLLE PROTESDEMONSTRASIE TEEN HIERDIE TERRORIS.

NASIONALE AKSIELEIER MNR FLORENS VAN DER KOOI: "MET HIERDIE AKSIE WIL ONS WYS WIE HIERDIE 'HELD' WERKLIK WAS"

Op Saterdag 18 Julie het die aksiegroep Voorpost ter geleentheid van die viering van 'Mandeladag', die standbeeld van hierdie terroris wat staan aan die President Kennedylaan in die Suid Hollandse stad Den Haag, 'n bord omgehang waar met groot swart letter

2020 08 06 1

s op geskryf was: 'terroris', kommunis', 'moordenaar'. Met hierdie aksie wou Voorpost wys op die feit dat die voormalige Suid Afrikaanse president sulke status en so 'n eer nie verdien nie

en ook nooit dit verdien nie omdat sedert hy uit die tronk vrygelaat is, is daar nou reeds 5.530 Boere en hul gesinne op gruwelike wyse vermoor. Ons het nav. die protes 'n baie insiggewende onderhoud gehad met dié aksieleier van die dag mnr Florens van der Kooi. U sal hom ongetwyfeld nog onthou van die protes uit 2011 by die Suid Afrikaanse ambassade waar hy en 'n klompie medestanders aandag gevra het vir die diskriminasie jeëns Blanke Afrikaners en ons onderhoud uit 2015 oor die weerstand van burgers teen sg. vlugtelinge:

http://afrikanervolksparty.org/index.php/media/160-artikels/6248-weerstand-teen-sogenaamde-vlugtelinge-groei.html

 

"Meneer van der Kooi. Allereerst willen we u vragen of u de lezers kan vertellen hoe het nu met Voorpost gaat sedert onze eerdere vraaggesprekken?"

"er zit groei in. we hebben er diverse kringen bij (Twente en Veluwe) en in andere delen van Nederland hebben we opstartgesprekken. Het aantal acties moet nog verder omhoog maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken".

"Dan willen we het over het protest hebben. Stond dit zo te zeggen al lang op de planning of is het idee spontaan ontstaan en, we koppelen er een vraag aan vast. Hoe ging dit allemaal in z'n werk?"

"De verjaardag van Mandela staat altijd in onze agenda. dit keer hadden we het plan om de actie te doen zoals te zien is in de vide2020 08 06 2o".

"Waren bij de actie alleen Nederlandse Voorpost leden betrokken of ook Vlaamse?"

"Bij de actie van het standbeeld alleen RijksNederlanders. echter we hebben ook in de vroege ochtend van de 18e juli in een aantal steden waarschuwingsborden opgehangen. dat is ook in een aantal steden in Vlaanderen gebeurd".

"Had u wellicht een speciale bedoeling dat dit standbeeld gekozen werd om duidelijk te maken dat Mandela een misdadiger was?"

"18 juli is de verjaardag van Mandela. het is het enige Mandelastandbeeld dat in Nederland staat dus een speciale bedoeling om dat bord hier te bevestigen was er niet".

"Er werden tegelijkertijd ook straten, pleinen en plantsoenen die de naam van die terrorist dragen in de Noord Brabantse stad Bergen op Zoom en in onder meer de Zuid Hollandse steden Delft en Hellevoetsluis onderhanden genomen. Kunt u ons ook hier iets over vertellen?"

"Dit werd uitgevoerd door lokale leden aldaar. Ook in het Overijsselse Hengelo en in de Vlaamse plaatsen Kortrijk, Kapellen en Oostende werden straatnamen voorzien van een zogeheten disclaimer".

"Verscheidene politiek correcte media zoals het Algemeen Dagblad maakten melding dat het reeds genoemde standbeeld vernield zou zijn door Voorpost. We begrepen dat u een rectificatie van deze krant eiste omdat er immers van vernieling geen sprake was. Heeft het AD al gereageerd?"

"Ze schreven inderdaad dat wij het standbeeld hadden beklad. dat is pertinent niet het geval. wij 2020 08 06 3kiezen er voor een bord om te hangen. Het geeft net zoveel publiciteit als een blijk verf leeg te gooien. Alleen door een bord om te hangen doen wij niks verkeerd. We besparen zo ook onze organisatie de nodige straffen en geldboetes. het AD heeft nog niet gereageerd. Binnenkort stappen we naar de raad voor de journalistiek".

"Er zijn al twee bruggen die de naam van deze moordenaar dragen. Een in de stad Zoetermeer en een , dankzij het pleidooi, of- misschien kunnen we eerder spreken van de dwingelandij- van de Groen Links fractie van Vlaardingen in die stad. Bovendien prijken namen als Albert Luthuli en andere communisten tussen het illustere gezelschap van mannen als president Paul Kruger, Pieter Maritz, Sarel Cilliers en de Generaal Piet Cronjé en Koos de la Rey in de vele Afrikaner wijken en buurten die Nederland nog rijk is. Is Voorpost voornemens hier ook nog iets tegen te ondernemen?"

"Wij voeren zoveel mogelijk actie en moeten altijd opletten hoe ver we gaan. We opereren altijd binnen de grenzen van de wet. Onze organisatie draait op mensen die Voorpost in hun vrije tijd draaiend houden. Kortom: We proberen zoveel als mogelijk is te ondernemen".

"In de inleiding maakte u al duidelijk dat sedert Mandela uit de Victor Verster gevangenis werd vrijgelaten door de voormalige president De Klerk al 5.530 Boeren en hun gez

innen vermoord zijn, na eerst op gruwelijke wijze gemarteld te zijn. Bovendien gaat het moorden maar door, soms zelfs met behulp van de, op communistische leest geschoeide Suid Afrikaanse Polisie Diens. Vind u het niet vreemd dat partijen als D'66 en Partij van de Arbeid en de voorlopers van Groen Links, PSP, PPR en CPN nu oorverdovend stil zijn, maar toen er zoveel 'onrecht' was ze bijna elke dag stonden te schreeuwen dat er heel snel een einde gemaakt moest worden aan dat 'racistische' Zuid Afrika?"

"De hypocrisie van 'links' is enorm en eigenlijk niet met een pen te beschrijven. Niet alleen politieke partijen maar ook een organisatie als Amnesty International laat het volledig afweten. Blijkbaar past het lot van die Boere niet in hun straatje. Het lot van de lhbtiq gemeenschap is voor Amnesty veel belangrijker".

"Dan afrondend, Staan er de komende periode nog meer acties op touw en zo ja kunt u hier misschien een tipje van oplichten?"

"Wij zullen de gemeenteraad van Den Haag gaan aanschrijven om een officieel 2020 08 06 4waarschuwingsbord(disclaimer) te plaatsen naast het standbeeld van Mandela. Actie bij de gemeenteraad dus. We houden overigens alles in de gaten met betrekking tot Zuid-Afrika en zullen zoveel en waar mogelijk actie voeren om aandacht te vragen voor het lot van de Boere".

"We danken u wederom hartelijk voor uw tijd en moeite en wensen u heel veel succes met verdere protesten".

"Het genoegen was geheel mijnerzijds"

U kan meer lees deur op die volgende skakels te klik:

https://www.voorpost.org/2020/07/18/voorpost-voert-actie-tegen-plaasmoorden-op-verjaardag-nelson-mandela/?fbclid=IwAR170oZJHceXram9V8X2Qfg6JvsWHrp4i_DJoL1cSsKQ4w6dFQvVzTlPSPw

 

https://saupdates.co.za/world/watch-nelson-mandela-was-a-terrorist-murderer-says-dutch-group/?fbclid=IwAR2gNxJfFvkGfMz9w8pNzqk3cONdFHKMC2L_wm4tl6bHqL1bxU_mjzlvaFc

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie