1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
5904770

Besoekers aanlyn

Ons het 51 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Media

WEERSTAND TEEN SOGENAAMDE VLUGTELINGE GROEI

migranteMNR. VAN DER KOOI: "DIE BURGERS LAAT HUL NIE MEER OM DIE BOS LEI NIE".

Die tyd lyk verby dat burgers die stories oor sg. vlugtelinge vir soet koek sluk. Hulle glo die sprokies van die politiek korrektes nie meer nie en gooi wal teen hierdie asielsoekers. Die uitdagende houding van veral Moslemse ' vlugtelinge' dra hier ook toe by. Hulle weier eet en drinkgoed en is nie tevrede nie met die woonstelle wat hun aangebied word. Hulle kla oor van alles en daar is ook  'vlugtelinge' wat geld eis. Christelike asielsoekers wat werklik moes vlug word bedreig en hulle is bang om hul Bybel oop te slaan.

Ons het 'n interessante vraaggesprek in die Nederlands met mnr. Florens van der Kooi wat u dalk nog sal herinner toe hy in November 2011 by die Suid Afrikaanse ambassade in Den Haag, met 'n klompie protesteer het teen die plaasmoorde.

 

 

florens van der kooi"Meneer van der Kooi we noemden het al in de inleiding. De burger laat zich niet meer om de tuin leiden. Waaraan is dit te merken?"


"Veel mensen hebben het al niet meer over 'vluchtelingen' maar over migranten".

"Kan je met recht stellen dat de burgerij opstaat. Met andere woorden is er een kentering aan de gang?"


"Jazeker, de meeste locale actiegroepen zijn gewone normale mensen, die anders nooit aan acties of demonstraties deelnemen".

"U was recent nog in de stad Oudenbosch om het woord te voeren. Kunt u daar iets over vertellen?"

 

"Ik woon zelf in Oudenbosch. Ik heb het woord gevoerd namens een groep actievoerders, omdat ik het noodzakelijk vind. Er wordt in veel plaatsen gesproken over Asielzoekerscentra van bijvoorbeeld 500 asielzoekers. Mensen schrikken al van die 500! Maar, de echte cijfers worden nog verzwegen. Want wat gebeurt er als een asielzoeker een verblijfsstatus krijgt? Dan krijgt hij -dikwijls met voorrang op de Nederlanders!- een huurwoning van de gemeente.(dws. die munisipaliteit) Hun plek in het asielcentrum wordt ingenomen door een nieuwe asielzoeker. Dus dan zijn er al 501 asielzoekers. Hoeveel asielzoekers stromen er een gemeente binnen, als zo'n asielcentrum voor 5 jaar open blijft? Minstens het drievoudige Dus spreken we van ca. 1500 asielzoekers. Daarnaast moet je daarbij rekenen dat asielzoekers (gemiddeld) 1,5 gezinslid laten overkomen zodra ze een verblijfsstatus hebben. Dus: 1 asielzoeker staat voor 2,5 mens. 1500 maal 2,5 = 3750 asielzoekers. Dat betekent dus dat als men het heeft over 500 asielzoekers in de media, men moet rekenen dat dit minstens het vijfvoudige wordt".

 

"Het Centraal Orgaan Asielzoekers leek altijd de absolute macht te hebben. Denkt u dat de asielindustrie een deuk heeft opgelopen vanwege het feit dat de burgers niet meer met zich laten sollen?"

 

"Ik vrees van niet. Ze weten zich gesteund door veel gemeenteraden. Die bestaan veelal uit locale politici die niet tegen een asielcentrum durven te stemmen, uit angst om als racist door het leven te gaan. Of uit angst om terecht gewezen te worden door hun landelijke partijtop".

"Christenen en andersdenkenden die huis en haard moesten verlaten omdat de terreurbeweging IS hun huizen en bezittingen geconfisqueerd haden, worden nu ze hier zijn geconfronteerd met islamieten, die hun het recht ontzeggen om bijvoorbeeld in de keuken te komen of in een bepaald deel van het AZC. Wat moet er volgens u gedaan worden om deze toestand voorgoed de kop in te drukken?"

"Een groot deel van de migrantenstroom betreft islamieten. Tolerantie is bij de islam altijd ver te zoeken. Deze incidenten zijn het bewijs. ik denk dat een oplossing kan zijn dat er speciale asielzoekerscentra komen alleen voor christenen. Ik ben echter wel van mening dat migranten of ze nu christelijk of islamitisch zijn, uiteindelijk terug moeten naar hun land van herkomst. Het is de cultuur die botst met de onze, religie is een onderdeel daarvan maar zeker niet allesomvattend".

 

"Bent u van mening dat ons land voor echte vluchtelingen een veilige haven dient te zijn, en dat islamitische criminele asielzoekers die zich nu al te buiten gaan aan intimidatie en bedreiging linea recta terug gestuurd moeten worden?"

"Vluchteling ben je als je vanwege geweld vlucht naar het eerste veilige land in de buurt. Mensen die in Afrika of Midden-Oosten hun vaderland ontvluchten en opgevangen worden in landen in de regio zijn daar veilig. Als ze vandaar verder gaan reizen ze de wereld over op zoek naar een land met een goede verzorgingsstaat en dan zijn het in mijn ogen gelukszoekers. Deze theorie volgend kom ik tot de conclusie dat van de huidige migrantenstroom slechts 1% daadwerkelijk vluchteling is". Die komen namelijk uit de Oekraïne. Een Europees land. Ik erken alleen mensen uit Europa als vluchteling"."Opvallend is dat in een stad als Den Haag het zogenaamde offer 'feest' werd gevierd, en dat moslims die al jaren in Nederland wonen hun 'broeders en zusters' allerhande goederen kwamen brengen. Uiteraard werd dit niet aan Christenen verstrekt".

 

"Is dit niet je reinste discriminatie een woord wat bij links overigens vooraan op de tong ligt?"

 

"De islam is een religie die zich altijd aangevallen voelt, maar die zelf louter is gebaseerd op discriminatie".

 

"Blijft het bij uw toespraak in Oudenbosch of worden nog meer steden aangedaan waar het COA een asielzoekerscentrum wil hebben?"

"Ik ben bezig om meer toespraken voor te bereiden, speciaal voor mensen die niet goed weten hoe ze hier op een nette manier over kunnen spreken. In Nederland kijkt de overheid graag mee om je voor de rechtbank te slepen wegens discriminatie of racisme. Ik wil mensen daartoe beschermen".

"Dank u vriendelijk dat u ons te woord wilde staan".

 

 

"Graag gedaan!"

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie