1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6711842

Besoekers aanlyn

Ons het 23 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

AANVAL IN LONDEN - PUNT VAN YSBERG

Gaby depauw zwart wit"MY PARTY WAARSKU REEDS 35 JAAR, DOG DIT VAL TELKENS OP DOWE ORE".

 

VOORMALIGE VLAAMS BELANG SE RAADSLID MEV. GABY DEPAUW: 'HIERDIE SOVEELSTE GRUWELIKE AANSLAG IN LONDEN IS NA MY SIENING SKRIF AAN DIE MUUR".

 

Geagte leser. Dalk kan u  nog herinner dat ons in Maart 2016, na die aanslae in Zaventem en Maalbeek 'n vraagesprek gehad het met die voormalige Vlaams Belang se raadslid mev. Gaby Depauw. Ons het toe vrae gestel oor die aanslae en oor haar siening oor die plaasmoorde wat Suid Afrika sedert 1994 teister. Tans sal ons haar vrae stel oor die gruwelike aanslag in Londen.

 

"Mevrouw Depauw in de titel lag al besloten dat het Vlaams Belang reeds sedert 35 jaar waarschuwt voor de vele uitwassen van de  'religie van vrede'. Zou men na deze zoveelste aanslag op rij dan eindelijk deze goede raad ter harte willen nemen?"

Sadiq Khan"Maar neen men volhard in de boosheid om bepaalde groepen niet voor het hoofd te stoten en nu een moslim burgemeester is in Londen kun je helemaal niets meer verwachten".

"Zou men dit weer betitelen als een  'incidentje' gepleegd door een enkeling?"

"Ja het gaat telkens om een op zichzelf staand feit, een einzelgänger, een verwarde,iemand die niets te maken heeft met de ware islam enz. Kortom steeds het zelfde riedeltje. Wie behalve een stelletje geitenwollenssokkendragers kan daarin nog geloven".

"Over deze geitenwollensokken gesproken. De Anne-Fleurs, Linda Voortmans, 'pater' Lemans, Jozef Wittes van deze wereld blijven keer op keer deze barbaren verdedigen. Wat zou hieraan ten grondslag liggen. Meer bepaald: levert dit hun in enige vorm krediet op"

"Ja ze beschermen hun kiesvee (=beschermelingen en gepamperden) maar ze vergeten dat ze zullen bijten in de hand die hun voed, en hun koppen zullen als eerste rollen als het erop aankomt. Eens ze niet langer kunnen dienen als kruiwagen zit hun taak erop. Krediet levert het hun dus maar zeer korte tijd op".

 

"Wij weten wel beter maar na zulke gebeurtenissen klinkt steevast dat het motief van de dader niet geweten is. Is dit ook nu weer het geval?"

"Ze zouden maar al te graag eens iemand vinden die rechts is en zoiets doet. Dan zijn de poppen uiteraard aan het dansen. Nu zal het vlug uit het nieuws verdwijnen. Er komt een tijd dat de mensen het recht in eigen handen gaan nemen en dat hebben ze zelf in de hand gewerkt.Indien de politiek niets doet zal het volk het doen en er is niet veel meer nodig! Het ergste is dat het dan hun fout nog zal zijn als het gaat escaleren o de ironie!"

 

"Wat denkt u. Zou het bij deze ene aanslag blijven of kunnen we in de nabije toekomst nog meer van deze barbaarse daden verwachten?"

"Neen ! We zijn nog maar aan het begin en hebben nog niets gezien noch meegemaakt! Er zijn ook al aanslagen vermeden. Ik vrees dat dit het bekende topje van de ijsberg is en dat ze ons veel verzwijgen om opstand en angst te vermijden".

 

"Zou men deze dader of daders voor het gerecht durven brengen of verwacht u dat er rekening word gehouden met het feit dat in de islamitische cultuur nu eenmaal anders word gedacht over dit soort zaken?"

"We hebben al enkele aanslagen gehad en eerst is het groot vertoon en gaan er maatregelen komen ,en hop ineens hoor je er niet meer van.Spijtig genoeg zijn er mensen die snel vergeten en na een tijd is het wachten op de volgende aanslag en zijn ze wederom verwonderd! We zijn een veel te braaf volk!"

"Dan over uw partij. Hoe schat u de kansen voor het Vlaams Belang in?"

"Wij gaan stijgen want al het gene dat nu aan de gang is staat al jaren in ons partijprogramma! "Zowel hetgeen er te verwachten viel als de oplossingen. Ze hebben voorspeld wat er zou gebeuren indien er geen  gehoor zou gegeven worden aan de verzuchtingen van het volk en aan de totale ondergang van de Westerse maatschappij door vreemde invloeden".

 

"Op zaterdag 16 september gaf meneer Wilders van de Nederlandse Partij voor de Vrijheid een interview in De Telegraaf, waarin hij pleitte om de islam niet (meer) als een religie te erkennen maar als de ideologie die ze feitelijk is. Wat vind u van dit voorstel en nog belangrijker. Is dit naar uw mening haalbaar?"

"Uiteraard heeft de heer Wilders gelijk in deze. De islam is geen religie maar een totale levensvisie die niet compatibel is met het Westen.Een Westerse islam bestaat ook helemaal niet. Het is zelfs een gevaar voor alles waar wij voor staan met onze normen en waarden. Men moet gewoon durven en doen,veel strenger zijn, De erkenning van de islam afschaffen en elke moskee neerhalen.Elke misdadiger uitzetten met heel de familie!

Er zijn drastische maatregelen nodig en liever vandaag dan morgen. Degenen die het nu nog niet willen inzien zijn ter kwader trouw en hebben een verborgen agenda".

 

"Dan zouden ook moskeeën en islamitische scholen geen subsidie meer krijgen. Zou dit een verdere islamisering kunnen stoppen?"

 

"Uiteraard!"

 

"We danken u wederom vriendelijk dat u ons te woord wilde staan".


"Heel graag gedaan".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie