1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
7037124

Besoekers aanlyn

Ons het 20 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

BRABANTSE RADIOSTASIE JND SAAI ELKE MAANDAGOGGEND OM 08:30 SPESIALE PROGRAMMA UIT

VOORMALIG RAADSLID MNR TJERK LANGMAN VAN DIE LYS PIM FORTUYN: "TOE DIE AANBIEDER MY DIT GEVRA HET, HET EK ONMIDDELLIK JA GESÊ"

Geagte leser. By die laaste verkiesings het mnr. Langman, wat u ongetwyfel nog sal onthou van 2022 04 14 1vroeër onderhoude sy setel verloor. Nou verteenwoordig sy kollega raadslid mnr Rudy Reker alleen die Lys Pim Fortuyn.. Tog sal die luisteraar wat op die radiostasie JND inskakel elke Maandag sy stem kan hoor in die oggendprogramma van mnr. Willem Bakker. In sy hoedanigheid as rubriekskrywer is meneer dan by daardie programma teenwoordig waar hy die 'woke idioterie' aan die kaak stel. Ons het die genoeë gehad om weer 'n interessant vraaggesprek met hom te hê.

"Meneer Langman. de geïnteresseerde lezer die u al enige jaren via onze website op de voet volgt zal -als hij of zij de inleiding leest -misschien denken aan een loopbaanverandering. Met andere woorden van raadslid naar presentator. Of ligt het toch genuanceerder?"

"Het ligt wat genuanceerder. Nadat ik had besloten om te stoppen als raadslid voor de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is mij gevraagd om iedere maandag een item te doen voor Radio JND. Het lokale radiostation van Brabant die gevestigd is in Best. Ik had hier wel oren naar omdat ik daar iedere week mijn mening mag geven over het tenenkrommende (woke) nieuws. Zo blijf ik toch mijn mening ventileren en dat is ook wat ik graag doe. Een mening verkondigen waar veel mensen het mee eens zijn maar die ze niet in het openbaar uit durven spreken. Ik blijf op deze manier dus de spreekbuis van ongehoord Nederland"..

"Kunt u ons vertellen waar de letters JND voor staan?"

"Heel simpel, JND staat voor Jan en Danny, de oprichters van dit mooie radiostation".

"Hoe ging alles in z'n werk. Werd u benaderd omdat men wist dat u raadslid af was toen de uitslag van de vorige verkiezingen bekend werd gemaakt?"

"Ik werd benaderd omdat men wist dat ik ging stoppen als raadslid en ook niet meer herkozen zou worden.
Ze zochten iemand met een sterke mening voor het nieuwe item wat ze wilden gaan maken".

"We nemen aan dat de presentator op de hoogte was van wat u in al die jaren dat u vertegenwoordigd was in de Eindhovense gemeenteraad had bereikt en ook hoe u tegen dat 'woke gebeuren' stond en onze tradities op spreekwoordelijk wijze te vuur en te zwaard verdedigde en dit nog steeds doet?"

"Jazeker! Willem Bakker, de DJ die het ochtendprogramma presenteert bij Radio JND is Statenlid geweest voor de Partij Voor de Vrijheid in Brabant. Dus daar kennen we elkaar van en we hebben dikwijls precies dezelfde mening. Dus dat klikt heel goed en dat is wel zo belangrijk bij dit radio-item".

2022 04 14 2"De 1e uitzending van het programma vond op maandagochtend 4 april plaats. Wat heeft u tijdens dat half uur zoal de revue laten passeren?"

"Iedere maandag laat ik de Top 3 horen van het tenenkrommende (woke) nieuws van afgelopen week. De eerste Top 3 zag er zo uit: Op 3, Er mogen geen grappen meer gemaakt worden over ambtenaren omdat dat demotiverend zou werken voor de 'arme' ambtenaren. Dat was de uitkomst van een onderzoek gedaan door twee universiteiten in Nederland. Hilarisch natuurlijk dus hebben we meteen enkele ambtenaren grappen de ether in gegooid. Op 2 stond de mogelijke invoering van de vleestax. Omdat o.a. De ChristenUnie en D66 een vleestax willen invoeren in Nederland. Door het duurder maken van het vlees hopen ze dat mensen in Nederland minder vlees gaan eten wat gezonder zou zijn en beter voor het klimaat. Een idioot plan natuurlijk want vlees is voedsel dus een eerste levensbehoefte. Dat mag een overheid nooit onbetaalbaar maken voor de burger. Het dagelijks leven is immers al duur genoeg door de enorm gestegen energie en brandstofprijzen. En op 1 stond het plan van de links-liberale klimaatminister van D66, Rob Jetten om burgers en bedrijven op te dragen hun kachel op maximaal 18 of 19 graden te zetten. Zo zouden we minder afhankelijk worden van het Russische gas en het zou beter zijn voor het klimaat. Idioterie natuurlijk want het is inhumaan om mensen in hun eigen huis of op het kantoor te laten blauwbekken. Dat gaat niemand doen dus echt een kansloos plan. En door de gestegen energieprijzen let iedereen wel op dat ze de kachel niet onnodig laten branden".

"Welke, ongetwijfeld heikele thema's kan de luisteraar nog meer van u verwachten?"

"Doorgeslagen genderneutraliteit, onhaalbare klimaatplannen, alles wat met woke te maken heeft en de cancel cultuur etc, etc.".

"Is er misschien bekend hoe de luisterdichtheid was tijdens die 1e uitzending?"

"Nee, maar de JND ochtendshow is altijd erg populair, zeker bij de werklui zoals o.a. bouwvakkers, garagemedewerkers en stratenmakers".

"Begin april hadden we een interview met de Gentse fractievoorzitter van Vlaams Belang, dhr. Johan Deckmyn. Dit was vanwege de dwingelandij van de wethouder van Groen, om de helft standhouders tijdens de Gentse Feesten te verplichten uitsluitend veganistische producten te verkopen. Onze vraag aan u is: Wanneer denkt u dat die gekkigheid stopt?"

"Deze ellende is in Nederland begonnen sedert dat ze Zwarte Piet wilden uitbannen. Ineens was Zwarte Piet een racistische karikatuur van het Sinterklaasfeest en die moest daarom verdwijnen. Sindsdien is vooral links Nederland op hol geslagen en valt daar iedereen over elkaar heen om dingen te cancelen of onnodig te veranderen. Steeds meer zaken krijgen het stempel racistisch of discriminerend waarna het moet verdwijnen. Absurd, zorgwekkend en totaal doorgeslagen. En zolang de Nederlandse kiezer op deze linkse woke partijen blijft stemmen verandert er helemaal niets".

"Er is onlangs een vijf delige serie gestart op de Nederlandse televisie genaamd 'Het Jaar van Fortuyn' waarin de perikelen en voorvallen die uiteindelijk tot de moord op Pim Fortuyn zouden leiden in beeld worden gebracht.
Heeft u deze al bekeken en zo ja wordt dit naar uw mening zuiver in beeld gebracht?"

"Ik heb enkele afleveringen bekeken maar ben er niet voor thuis gebleven. Het is een serie gemaakt door de publieke omroep en die deden in 2002 vrolijk mee met de demonisering van Pim Fortuyn dus ik nam de serie al met een korreltje zout. Mijn mening is dat de verhaallijn in grote delen wel klopt maar dat ze vooral Ad Melkert (in 2002 lijsttrekker voor de socialistische PvdA) een beetje proberen te rehabiliteren. En dat terwijl zijn rol juist erg dubieus was tijdens die hele dubieuze verkiezingscampagne. Pim Fortuyn wordt neergezet als een branieschopper die maar even snel een een eigen partij wilde oprichten met snel gekozen onervaren mensen op de kieslijst en met geld van louche ondernemers. Rosenmöller (GroenLinks) en Thom de Graaff (D66) blijven helemaal buiten schot terwijl die juist op een extreme manier Pim Fortuyn zwart hebben gemaakt in 2002 wat uiteindelijk heeft geleid tot zijn dood".

"Heeft u tot slot nog enige anekdotes uit de tijd dat u raadslid was?"

> “De eerste anekdote die me meteen te binnen schiet is van nog niet zo lang geleden. Burgemeester Jorritsma had in de kantine van de busmaatschappij op het prikbord een boodschap voor de buschauffeurs laten hangen. De buschauffeurs mochten niet meer toeteren naar de auto van de burgemeester als hij over de busbaan reed. Automobilisten mogen namelijk nooit over de busbaan rijden behalve de chauffeur van de burgemeester. Ik vond dit zo’n decadente actie van Jorritsma dat ik er meteen raadsvragen over heb gesteld en toen barstte er een grote rel uit. De complete landelijke media brachten dit nieuws en Jorritsma werd ernstig in verlegenheid gebracht. Zeker toen zijn officiële reactie was “dat hij keihard werkte voor de stad en daarom gebruik mocht maken van de busbanen”. Die reactie viel helemaal verkeerd in de stad want de inwoners dachten toen? “Oh, en wij werken niet hard voor de stad?”. Uiteindelijk heeft de burgemeester bakzeil moeten halen en heeft plechtig beloofd dat hij alleen in uiterste noodgevallen gebruik zou maken van de busbaan. Daarmee werd de rel gesust maar er zat wel een flinke deuk in zijn imago.

Een tweede anekdote is van veel langer geleden. In 2015 stelde ik tijdens een vergadering kritische vragen aan oud burgemeester van Gijzel over de radicale Al Fourqaan moskee. Ik vond dat de burgemeester te soft optrad tegen deze moskee omdat daar een conferentie zou plaatsvinden met een aantal radicale imams (o.a. Sjeik al-Qarni). Toen kreeg ik een enorme uitbrander van van Gijzel hoe ik het in mijn hoofd haalde om toch steeds weer vragen te stellen over de Al Fourqaan moskee. Ik zou mensen tegen elkaar opzetten en spookbeelden creëren om moslims te demoniseren. Een week later kreeg van Gijzel een urgent bericht van de NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) dat er wel degelijk diverse radicale imams naar de conferentie zouden komen. Daarop verbood van Gijzel de komst van 7 imams om te spreken in de Al Fourqaan moskee tijdens de islamitische conferentie. Ik heb overigens nooit excuses gehad van van Gijzel voor die uitbrander.

Ik zou hier nog aan toe willen voegen dat het ontzettend lastig om in Nederland als rechtse politicus voet aan de grond te krijgen. Zeker als je in de oppositie zit. Linkse partijen hebben een grote machtsfactor en werken samen met extreem linkse actiegroepen. Tezamen proberen die rechtse politici van populistische partijen monddood te maken en in de racistische en fascistische hoek te drukken. Er is sinds de tijd van Pim Fortuyn (nu 20 jaar geleden vermoord) dus helemaal niets veranderd. En dat is een trieste conclusie. Maar we blijven altijd strijdbaar! We zullen ons nooit de mond laten snoeren".

"We willen u wederom alles succes wensen bij alles wat u nog allemaal denkt te kunnen bewerkstelligen".

"Dank u wel! U gaat in de toekomst ongetwijfeld nog van mij horen".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie