1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6869099

Besoekers aanlyn

Ons het 29 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

OOK PEGIDA SAL DEELNEEM AAN OPTOG VÓÓR BEHOUD VAN ZWARTE PIET

MNR. THOMAS JAN VAN ELST: "TERWYL IEWERS IN DIE LAND NOG BAIE MIN PROTES KLINK TEEN DIE AFBRAAKBELEID VAN ONS TRADISIES, SAL ONS IN ALKMAAR NIE TOEGEE NIE"

Geagte leser. U sal ongetwyfel onhou het, dat die Nederlandse en Vlaamse tradisies soos die Sinterklaasfees nou elke jaar geteiken word. Dié kultuurbarbare bly die fees versteur met hul 2021 11 10 1geskree en intimidasie, afdreigings en geweld.Net in stede soos bv. Eindhoven, Breda, Arnhem ens verset die inwoners hul teen hierdie barbaarse aanvalle.

Ook in die Noord Hollandse stad Alkmaar egter lê die burgers nie wakker van al die gemors nie. Mnr. Thomas Jan van Elst waarmee ons 'n insiggewende onderhoud gehad het, beplan om tydens die intog, die res van Nederland te wys dat nie op alle plekke die inwoners geswig is vir die bogenoemde afbraakbeleid.

"Meneer van Elst, zou u voordat we met het vraaggesprek beginnen u kunnen voorstellen aan onze lezers?"

Mijn naam is Thomas van Elst 36 jaar en woonachtig in het mooie Alkmaar. De opkomst en de moord op Pim Fortuyn veranderde mijn leven. Vanaf dat moment besloot ik mij actief in te gaan zetten voor de goede zaak van het verdedigen van alles wat we hier hebben opgebouwd met het grootste goed dat we hebben; het vrije woord. Vanaf 2006 ben ik altijd actief geweest voor de Partij Voor de Vrijheid en Geert Wilders. Ik deed diverse campagnes, was betrokken bij de helaas nooit van de grond gekomen jongerenafdeling van PVV en bezocht demonstraties en bijeenkomsten. Tussen 2006 en 2020 ben ik regelmatig op TV en Radio verschenen als PVV Sympathisant in onder andere, Rondom 10, Debat op 2, Het Lagerhuis, De nieuwe Maan en De Wereld draait door. In 2012 ben ik gevraagd om beheerder te worden van de Facebookpagina Nederland mijn Vaderland die in 2010 werd opgericht. Op het hoogtepunt hadden we daar 275.000 volgers. Daarbij moet u bedenken dat we met welgeteld 4 man de groep runden en gemiddeld 2 miljoen mensen per week bereikten. Dagelijks plaatsen we berichten die niet in de traditionele media verschenen of onderbelicht bleven omdat ze niet in het linkse straatje pasten. We hebben regelmatig onder vuur gelegen vanwege de vele reacties. De auteur Zihni Ozdil heeft er zijn boek zelfs naar vernoemd 'Nederland mijn Vaderland'. Een van onze mensen heeft ook de welbekende 'Sylvana Uitzwaaidag georganiseerd waar veel aandacht voor is geweest".

"Zo dat is niet mis en mag toch wel een wapenfeit worden genoemd.. Als we ons trouwens goed hebben laten informeren bent u voor geleidelijke verandering van tradities. Wat moeten we hieronder verstaan?"

"Tradities zijn altijd aan verandering onderhevig. Echter gaat dit geleidelijk en wordt dit bepaald door de dominante cultuur in dit land. Op dit moment wordt er een verandering afgedwongen door een kleine groep mensen die worden gesteund door de media. Ik ben hier absoluut op tegen. Er wordt ons schuld aangepraat door de media en deze groep duikt veel te veel in de slachtofferrol".

"Ondanks tal van uitnodigingen van uw kant aan de tegenstanders van het Kinderfeest gaven en geven ze tot nog toe 'niet thuis'. Wat zou de reden kunnen zijn dat ze niet met u van gedachten willen wisselen?"

"Het is werkelijk waar bizar. Vanaf 2019 heb ik meerdere keren het comité aangeschreven om in gesprek te gaan over de veranderingen. Hier is nooit een antwoord op gekomen. Kennelijk stond men niet open voor een gesprek. Heel onverstandig uiteraard. Ook heb ik in 2019 samen met de fractieleider van Groen Links in Alkmaar, Bastiaan van der Leeuw, geprobeerd een neutrale dialoogavond te organiseren met voor- en tegenstanders. Hier is door niemand op gereageerd. Kick Out Zwarte Piet wilde alleen maar schreeuwen en het comité stak zijn kop in het zand. Dit is precies wat mensen zo tegen de borst stuit. KOZP wil het afdwingen op een ondemocratische manier".

"Kunt ons de organisaties en/of Alkmaarse politieke partijen noemen die zo'n moeite hebben met de figuur van Zwarte Piet?"

"Het wemelt ervan! De organisatie: Alkmaar Kan Het is een van de verlengstukken van KOZP in Alkmaar. Zij hebben het verzet tegen Zwarte Piet geleid in mijn stad. Daarnaast zijn alle politiek partijen inmiddels voor de verandering van deze traditie".

"Dan willen we het hebben over de demonstratie. Wanneer wilt u deze houden en heeft het College van Burgemeester en Wethouders al toestemming hiervoor verleend?"

"De demonstratie staat gepland op 13 november 2021 om 13.30 uur en wordt gehouden op precies dezelfde plek als de demonstratie van KOZP in 2019. De locatie is bewust gekozen omdat de kans op een verbod daarmee erg klein is. Vanaf de aankondiging van de demonstratie is er direct goed contact geweest met de gemeente en politie. Wij zijn als organisatie transparant. De gemeente is heel positief over het plan er een mooi feestje van de te maken. Ik verwacht uiterlijk 3 dagen voor de demonstratie een definitief akkoord".

"Als er groen licht wordt gegeven voor dit protest heeft Pegida in de persoon van dhr. Edwin Wagensveld, ook toegezegd om u te komen ondersteunen. Dat moet u als muziek in de oren klinken lijkt ons?"

"Pegida heeft inderdaad inmiddels toegezegd te komen evenals de Zwarte Pieten Actiegroep. Dit is natuurlijk fantastisch! Het beste wat je tegenwoordig kan doen als het gaat om dit soort 2021 11 10 2aangelegenheden is de krachten bundelen en samen op te trekken. De steun van Edwin is geweldig. Ik volg de acties van Pegida al jaren en zonder zijn ervaring, bereidheid en medewerking kan dit nooit een groot succes gaan worden".

"Is er al bekend op hoeveel Alkmaarse burgers u kan rekenen op uw Pro Zwarte Piet protest?"

"Op dit moment zet ik in op een man of 50. Het demonstratie vak wordt versierd met vlaggetjes, en 30 vlaggen met daarop de tekst: Zwarte Piet is hier welkom. Het moet een schitterend gezicht worden. Daarnaast is er een leuke muzikale omlijsting. Het wordt een groot feest".

"Hebben de afbrekers van deze traditie al van zich laten horen?"

"Het is opvallend stil rondom de tegenstanders. Hieruit blijkt wel dat een organisatie als Alkmaar Kan Het geen daadkracht heeft om zelf iets te doen en altijd afhankelijk is van de landelijke KOZP. Ik denk ook dat er weinig mensen zijn die het lef hebben een tegendemonstratie te organiseren".

"We gaan afronden maar niet voordat we u heel veel succes hebben gewenst".

"Hartelijk dank!!!"

Lees ook asb. by:

https://www.bnnvara.nl/dewerelddraaitdoor/videos/296509

https://www.ntr.nl/De-Nieuwe-Maan/190/detail/De-Nieuwe-Maan/VPWON_1262510

https://www.youtube.com/watch?v=RJ2mBcs-jto

https://www.ad.nl/nieuws/facebook-zet-nationalistische-site-opnieuw-op-zwart~a908cb4a/

https://revu.nl/artikel/4102/censuur-of-bescherming-facebook-pagina-nederland-mijn-vaderland-tijdelijk-offline

https://kafka.nl/personen/thomas-van-elst/

https://www.hln.be/buitenland/aanhangers-erdogan-halen-facebookpagina-nederland-mijn-vaderland-offline~a3f2251e/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie