1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6869123

Besoekers aanlyn

Ons het 32 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

VIDEO WAT OP TIKTOK GEPLAAS IS VEROORSAAK GROOT BOHAAI BY ONDERWYSERS EN PROFFESORE

VLAAMS BELANG VOORSITTER MNR. TOM VAN GRIEKEN: "EK WOU NET WYS OP DIE MULTIKULTURELE NONSENS WAAR ONS KINDERS DAAGLIKS AAN BLOOTGESTEL WORD"

Geagte leser. Daar is baie bohaai ontstaan ivm. 'n video wat mnr Tom van Grieken, die voorsitter van Vlaams Belang op TikTok geplaas het. Hy stel hierin die totale breinspoeling aan die kaak 2021 09 14 1van skoliere en studente. Meneer het ook gewaarsku dat tydens die verkiesings van 20024 afgereken sal word met hierdie indoktrinasie en dat daar dan 'n nuwe wind sal gaan waai. Ons het die voorsitter vrae gestel hoe hy dit wil gaan bewerkstellig.

"Beste meneer van Grieken. U heeft nogal wat consternatie veroorzaakt door het posten van het bewuste filmpje op 1 september 'de dag van de leraar'. Kunt u ons vertellen hoe u op dit idee bent gekomen en of dit wellicht al een tijdje in uw hoofd zat?"

"Elk jaar op 1 september wens ik onze scholieren veel succes met het nieuwe schooljaar. Ik had helemaal geen andere bedoelingen met dat filmpje dan precies dat. Het verbaasde me dan ook heel erg dat daarover zo’n hetze ontstond".

"We kunnen best spreken over een heel professioneel gemaakte video. Wie heeft u bereid gevonden om deze opname te maken?"

"Tegenwoordig kan je ook met een smartphone best kwalitatieve filmpjes opnemen, ik heb dat filmpje ook gewoon zelf gemaakt in mijn kantoor. Daarna hebben we er enkel nog ondertitels aan toegevoegd".

"Waarom zou er toch zo'n ophef zijn over uw woorden. Je zou denken dat indien deze leraren en professoren niet zouden indoctrineren. De weerstand tegen het filmpje toch niet zo fel zou zijn. Met andere woorden. Voelen ze dat ze ontmaskerd zijn?"

"Dat kan goed zijn. Er is veel te weinig aandacht voor neutraliteit in het onderwijs, hoewel iedereen weet dat sommige leerkrachten helemaal niet naar politieke neutraliteit streven, 2021 09 14 2integendeel. Toen vóór de corona crisis klimaatmarsen georganiseerd werden, werden leerlingen (tot kleuters toe) soms zelfs verplicht daaraan deel te nemen. Stel je voor dat dat geen klimaatmarsen waren geweest, maar bijvoorbeeld een protestrit van het Vlaams Belang. Journalisten en opiniemakers hadden wekenlang op hun achterste poten gestaan. Terwijl leerlingen natuurlijk gewoon nooit tot politieke optochten van welke strekking dan ook verplicht zouden mogen worden".

"Men viel ook over het feit dat de Vlaams Belang Jongeren opriepen om opnames van deze hersenspoeling te maken. Zijn ze misschien bevreesd dat ze nu niet meer zo gemakkelijk onzin kunnen verkopen omdat dit dan niet meer beperkt wordt tot het klaslokaal?"

"De Vlaams Belang Jongeren hebben inderdaad al jaren een formulier op hun website staan waarmee je melding kan maken van “linkse taal in je klaslokaal”. Er werd gesuggereerd dat dat totalitaire praktijken zouden zijn erop gericht om linkse leerkrachten persoonlijk door het slijk te halen. Dat is natuurlijk absoluut niet het geval, er worden helemaal geen namen van individuen bijgehouden. Dat initiatief dient om een problematiek in kaart te brengen, niet om individuele leerkrachten aan de schandpaal te nagelen".

"Is er een speciale app waarop ze deze feiten kunnen doorsturen?"

"Er is een pagina op de website van de jongeren waarop dat mogelijk is:www.vbj.org/melding-linkse-taal/ ".

"Heeft u in uw jonge jaren als scholier en later als student ook ondervonden dat u naar de linkerkant van het politieke spectrum werd geduwd en zo ja kunt u vertellen hoe dit in z'n werk ging?"

"Absoluut, en ik denk dat elke rechtse jongere daarmee wel al geconfronteerd werd. Ik weet nog dat ik een extra 10/10 kreeg als ik mee zou lopen met betoging voor de regularisatie van illegalen. Of dat het Vlaams Belang zomaar werd weggezet als “racistisch” of “fascistisch”. Dat kan natuurlijk niet".

"In de video beloofd u ook dat er in 2024 een afrekening zal volgen. Kunt u dit nader duiden voor onze lezers?"

"In 2024 zullen we een klinkende verkiezingsoverwinning neerzetten. Met linkse leerkrachten gaat er natuurlijk niets gebeuren, maar ik vind wel dat er meer ingezet mag worden op neutraliteit in het onderwijs. Er mag zeker een lijn getrokken worden: het is niet toelaatbaar dat volwassen mannen en vrouwen in een klaslokaal hun machtspositie misbruiken om minderjarige leerlingen politieke propaganda op te dringen".

"We willen u wederom danken voor uw tijd en moeite en wensen u veel wijsheid toe om de door u gestelde doelen te kunnen bereiken".

"Heel graag gedaan, en bedankt!"

Kyk ook asb by:

https://www.tiktok.com/@vangriekentom/video/7002654974526229765

 

https://www.youtube.com/watch?v=nV0lgTLWrqQ

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie