1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6661597

Besoekers aanlyn

Ons het 34 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

AKSIEGROEP VOORPOST HOU SUKSESVOLLE PROTESDEMONSTRASIE TEEN DWINGELANDY IN AARSCHOT

MNR. VERMEULEN: "ONS SAL BLY DEURGAAN TOTDAT DIE VERPLIGTE BESOEKE AAN MOSKEË "VOORGOED VAN DIE BAAN IS".

Geagte leser. Ons het gedurende Oktober verlede jaar reeds berig oor die verpligting van Vlaamse skoliere om islamitiese 'gebedshuise' te gaan besoek om kwansuis 'religie' te gaan ontdek en as hulle weier hulle 'n strafstudie of 'n andere sanksie wag. U sal u ongetwyfel die strorie van die moedige skoliere mej. Silke Vasterman uit die Oos- Vlaamse stad Beveren onthou, wat deur haar weier 'n ander skool moes gaan soek.
2020 01 29 1Omdat dit nou bekend is dat dit nie 'n geval is wat net in Beveren speel nie, het die aksiegroep Voorpost in die Vlaams-Brabantse stad Aarschot, op Woensdagmore 15 Januarie dmv. 'n protesdemonstrasie omstreeks halfagt verhinder dat busse met skoliere na die plaaslike moskee sou gaan ry. Ons het 'n insiggewende vraaggesprek gehad met die voormalige aksieleier van Voorpost, mnr Luc Vermeulen oor die blokkade.

"Meneer Vermeulen. Hoe wist u dat deze gedwongen bezoeken buiten Oost-Vlaanderen ook in de provincie Vlaams Brabant plaatsvonden?"

"De leerlingen die mee op bezoek moesten naar de moskee hadden allemaal een brief meegekregen voor thuis met de nodige praktische richtlijnen. Een moeder van één van de leerlingen bezorgde ons de brief samen met de vraag om, indien mogelijk, actie te ondernemen. Graag gaven we met Voorpost gevolg aan deze oproep".

"Kunt u de lezers vertellen hoe een en ander in zijn werk ging bij het protest?"

"De busrit van Aarschot, waar het bewuste Stedelijk Instituut voor Technische Beroepen Aarschot (SIBA) zich bevindt, naar Maasmechelen waar de moskee gelegen is, zou om 8u30 vertrekken.

Om 7u30 verzamelden een tiental militanten aan de ingang van de school en ontrolden een spandoek en toonden affiches tegen het verplicht moskee bezoek. Met de megafoon scandeerden we slogans. Daar de school gelegen is aan een zeer drukke verkeersweg hebben vele honderden autobestuurders onze actie gezien en …gehoord. Talrijk waren diegenen die ons hun sympathie betuigden. Ook de media was aanwezig zowel de regionale TV als fotografen van de pers.

Verliep de actie in aanvang vrij rustig na verloop van tijd werd van de overzijde van de baan met 2020 01 29 2projectielen gesmeten door jongeren van allochtone afkomst. In Vlaanderen door de media steevast gewoon ‘jongeren’ genoemd. Na een tijdje staken een 40 van hen de baan over en zochten ze de confrontatie. Confrontatie die beperkt bleef tot wat duw- en trekwerk. Onze militanten zijn nogal stevige kerels en kunnen hun manneke staan. Toen het echt uit de hand dreigde te lopen greep de politie in en verplichte de allochtonen zich terug naar de overzijde te begeven.

Ondertussen was het 8u30 geworden en maakte de autobus met de studenten die de moskee gingen bezoeken aanstalten om te vertrekken. Met Voorpost hebben we dan nog een tijdje symbolisch de weg geblokkeerd waarna we de bus uiteindelijk lieten vertrekken.

Prettig detail: toen de bus ons passeerde lieten heel wat studenten ons via het raam hun smartphone zien met daarop propaganda voor het Vlaams Belang!"

"Bij vorige vraaggesprekken met u gaf u al aan dat elke actie veel voorbereiding vereist. We twijfelen er niet aan dat ook nu alles goed is uitgedacht?"

"Bij deze viel dat nogal mee. Veel actiemateriaal ligt klaar. Zeker voor acties die over actuele thema’s gaan. Elke Voorpostkring heeft voor zijn regio de nodige spandoeken, affiches en pamfletten gereed liggen zodat we kort op de bal kunnen spelen.

Voor deze actie moest ik enkel op verkenning. Waar ligt de school en juist waar kunnen we parkeren, uitzoeken waar de bus zou kunnen vertrekken want het was een zeer grote school met meerdere in- en uitgangen. De nodige foto’s genomen om thuis via Google Street View alles nog eens van dichtbij te kunnen bekijken. Bleef alleen nog de nodige militanten te contacteren, niet teveel en niet te weinig. Niet teveel want bij zulke acties schrijft men nogal vlug gasboetes uit die kunnen variëren van 85 tot 380 euro per persoon".

"Was er bekend dat er ook agressieve moslims zouden komen opdagen?"

"Neen, dat was niet echt bekend alhoewel we daar altijd rekening mee houden zeker wanneer we zoals nu onze actie hadden aangekondigd".

"Maakten ze verbaal duidelijk waarom ze zo kwaad waren op de militanten van Voorpost?"

"Ze maakten veel kabaal maar zonder argumenten. De ‘jongeren’ die kabaal maakten kwamen trouwens niet van de school waar we actie voerden maar wel van een andere school die aan de overkant van de straat gelegen was. Dat was een atheneum waar blijkbaar heel wat jongeren met een migratieachtergrond de lessen volgden".

2020 01 29 3"We begrepen dat deze tegenstanders zich te buiten gingen aan allerlei scheldwoorden en andere liederlijke taal en toen de demonstranten hier niet op ingingen ze begonnen te duwen en trekken. Waarschijnlijk hadden deze moslims gedacht dat ze konden provoceren. Is dat juist?"

"Ja klopt. Eerst waren ze met een tiental en bleef het bij wat geroep. Toen de groep wat aangedikt was vlogen er wat projectielen naar onze kant en toen ze met een 40 -50 waren dachten ze met voldoende mankracht te zijn om de oversteek te wagen. Maar het bleef bij wat duwen, trekken en stoerdoenerij. Ze waren geen partij voor onze militanten die stoïcijns de scheldwoorden over zich heen lieten komen".

"Hoe reageerden de scholieren erop dat Voorpost de bus die gereed stond om rechtstreeks naar het plaatselijke 'gebedshuis' te gaan rijden, tegenhield?"

"Die vonden dat best grappig en velen waren het blijkbaar met ons eens. Zoals hierboven reeds verteld toonden een aantal hun smartphones met daarop propaganda voor het Vlaams Belang en zoals men weet wie de jeugd heeft die heeft de toekomst. Er is nog hoop!"

"Is de bus met vertraging alsnog vertrokken en als dit zo was om hoe laat ging deze rijden?"

"Door heel onze actie is de bus met een half uur vertraging vertrokken. Om hoge boetes en proceskosten te vermijden hebben we het oponthoud beperkt. Onze actie was meer dan geslaagd door heel de commotie die ze teweeg bracht en door de aandacht die de media er nadien heeft aan gegeven".

"Heeft u wellicht de directie van de school om opheldering kunnen vragen over die gedwongen bezoeken?"

"Neen dat hebben we niet. Er is één leraar die bijzonder boos was over onze actie en ons meedeelde dat hij ons een proces zou aandoen. We zijn nog wachtende".

"Konden ze u ook vertellen dat bij dat bezoekje ook een een Marokkaanse maaltijd hoorde en dat ook deze verplicht was om te nuttigen of heeft u van iemand anders gehoord dat dit ook op het program stond?"

"Het nuttigen van de typische Marokkaanse maaltijd stond vermeld op het bericht dat de studenten mee naar huis hadden gekregen. Blijkbaar was de maaltijd niet verplicht. In feite werden de leerlingen die geen Marokkaanse maaltijd wilden gediscrimineerd. De Marokkaanse maaltijd was gratis voor een gewone Vlaamse koek moest betaald worden!"

"Kadert deze dwingelandij naar uw oordeel in het feit dat de er door politiek correct Vlaanderen een tandje bijgezet moet worden om de multiculturele trein door te laten denderen nu keer op keer bewezen is dat de regenboognatie niet werkt en ook nooit heeft gewerkt?"

"Uiteraard zijn deze maatregelen er op gericht om de islam als een aanvaardbare godsdienst te verkopen. De multiculturele samenleving lukt niet dus we zullen het desnoods door de strot rammen van de Vlamingen. Niet alleen van de Vlamingen, heel Europa is het doelwit van deze weg met ons mentaliteit".

"Heeft u na afloop van de protestdemonstratie nog reacties mogen ontvangen?"

"De sociale media stond bol van felicitaties voor onze actie. Letterlijk honderden berichten mochten we ontvangen om ons te feliciteren en met de duidelijke vraag ......voortdoen a.u.b. En dat gaan we met Voorpost zeker doen!"

"We willen u wederom hartelijk danken voor dit gesprek en wensen u en de uwen veel succes bij verdere acties".

"Heel graag gedaan".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie