1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
7661274

Besoekers aanlyn

Ons het 69 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

RAADSLID MEV KAREN GERBRANDS: "VIR DIE PARTY VIR DIE VRYHEID IS EN BLY DIE BESTRYDING VAN DIE ISLAMISERING DIÉ PRIORITEIT"

"ONS BLY WAL GOOI TEEN DIE HAATUITINGS EN SAL NIE TOESTAAN DAT HIERDIE IDEOLOGIE SAL WEN NIE!"

Geagte leser ons het die genoë gehad om weer 'n baie insiggewende vraaggesprek te hê met 2019 09 18 3mev. Karen Gerbrands die raadslid vir die Party vir die Vryheid van die Afdeling Den Haag. Soos u sal herinner was die aanleiding vir die laaste vraaggesprek wat ons in September 2018 gevoer het 'n baie trieste een. Toe het mos mevrou se kollegaraadslid mev. Willie Dille haar lewe geneem nav. die verkragting deur moslemse gemors. Die outoriteite het geen rede gesien om 'n groot ondersoek te begin nie en die saak is dus in die doofpot gestop. Omdat mev. Gerbrands ondanks die gat wat geval het in die PVV faksie het verklaar dat sy deur sal gaan en haar nie uit die veld laat slaan nie, sal ons haar oa. vrae stel hoe dit sedert die droewige gebeurtenis met haar gaan.

"Mevrouw Gerbrands om maar met de laatste zin van de inleiding te beginnen. Hoe gaat het nu naar omstandigheden met u sedert de dood van uw collega raadslid en tevens goede vriendin?"

"Op zich gaat het goed, maar het gemis blijft heel groot, maar ook de woede. Het is onverteerbaar dat Willie zo door alles en iedereen in de steek gelaten is, dat ze die vreselijke keuze heeft gemaakt".

"Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen wat betreft deze zaak of hebben we hier te maken met de bekende doofpot?"

"Helaas is dat laatste het geval".

"Als we de titel goed bekijken komt sterk naar voren dat u zich niet uit het veld laat slaan en stug doorgaat om ten strijde te trekken tegen de islamisering van uw stad. Kunt u anno 2019 wat meer 2019 09 18 2rekenen op steun van de andere politieke partijen in de raad of staat u ook nu weer alleen als PVV fractie?"

"Van meer steun is geen enkele sprake. Het blijft bij gespeelde geschoktheid en verontwaardiging in de media, maar als het om echte actie gaat, geeft er niemand thuis. Dan wordt steeds weer de weg van het thee drinken gekozen".

"Kan de islamisering van Den Haag eigenlijk nog wel een halt toegeroepen worden. We vragen dit omdat het lijkt dat, buiten een handjevol politieke partijen zoals de PVV, Leefbaar Eindhoven, Leefbaar Rotterdam, en de SGP, de anderen het allemaal wel best lijken te vinden en niet willen of kunnen inzien dat die moslimtrein maar voort- en door dendert?"

"Het is 5 over 12 inmiddels. De politiek correcte kramp heeft nog steeds de overhand bij andere partijen. We kunnen alleen maar hopen dat het nog niet te laat is, maar ik vrees het ergste.

"Nu we het toch over dit onderwerp hebben willen we u vragen of in uw stad ook het fenomeen van de 'weekend scholen' speelt waar islamitische scholieren opgezet worden tegen ons, en onze normen en waarden zich niet eigen mogen maken en leren om ons, de ongelovigen een kopje kleiner te maken?"

"Voor zover we weten zijn er nu vijf van dit soort scholen in beeld, maar het zal mij niets verbazen als het er meer zijn. Afgelopen donderdag heb ik in een debat hele concrete vragen gesteld over de cijfers, maar daar heb ik geen antwoord op gekregen. Dat geeft ernstig te denken: of men weet het niet of het is nog erger dan we denken en er is niets aan gedaan. Het was een schandelijke vertoning".

"Kunt u zich voorstellen dat 'de politiek' geschokt is over dit 'haatonderwijs terwijl zulke scholen' in een stad als Rotterdam en wellicht ook andere steden al jarenlang vrijelijk hun gang konden gaan?"

"Nee dat kan ik me niet voorstellen! Dit weten en zeggen wij al meer dan 10 jaar en we zijn al meer dan 10 jaar weggezet als xenofoben en haatzaaiers".

"Meneer Wilders diende in 2005 een motie in waarmee hij onder andere het dragen van burka's en nikabs aan banden wilde leggen Onlangs is naar aanleiding hiervan het verbod op zogenoemde gezichtsbedekkende kleding van kracht geworden. Naar wij vernamen wordt met dit verbod nog al eens de hand gelicht. In onze ogen is het dan ook een wassen neus. Wat is er aan de hand met Nederland dat deze nieuwe wet niet gehandhaafd word?"

"Nederland is bang! Bang om voor racist uitgemaakt te worden, bang voor wraakacties, bang voor alles. Dus wordt er weggekeken want dat is makkelijker".

"Kunt u wat meer zeggen over deze rechtszaak die tegen deze politicus wordt gevoerd en die enkel vanwege zijn 'minder Marokkanen' uitspraak uit 2014 reeds 5 jaar de twijfelachtige eer heeft om telkens voor de rechter te moeten verschijnen?"

"Het is een politiek proces, gestuurd door een minister van justitie van de liberale VVD om de tweede partij van het land monddood te maken. En dat terwijl het Openbaar Ministerie de oproepen van Salafisten om bijvoorbeeld ongelovigen dood te maken niet strafbaar acht. Het is de wereld op zijn kop".

"Het bekende Tweede Kamerlid van uw partij, meneer Martin Bosma schetst in zijn tweede boek 'Minderheid in Eigen Land dat in 2015 verscheen, een somber beeld van zowel de huidige situatie in Zuid Afrika als in Nederland en dit gegeven loopt als een rode draad door zijn boek. Hij vraagt zich hierin ook hardop af of de Afrikaners van vandaag de Nederlanders van over vijftig jaar zijn.
Herkend u dit beeld en zo ja deelt u zijn zorgen dat we indien het zo doorgaat we uiteindelijk het onderspit zullen delven?"

"Zeker, die kant gaat het al op. De wensen en eisen van de nu nog islamitische minderheid krijgen nu al steeds meer de overhand ten koste van de Nederlands normen, waarden, wetten en cultuur. Wat ik reeds zei: het is 5 over 12".

"Heeft u de huidige gang van zaken kunnen volgen betreffende de voormalige Oostbloklanden die op geheel eigen wijze de islam tot staan hebben gebracht dan wel volop bezig zijn hiermee?"

"Jazeker en dat is een hele goede zaak! Dat zouden we hier in Nederland ook moeten doen. Te beginnen met de grenzen dicht. En als je hier bent, dan pas je je aan en anders vertrek je lekker. We moeten stoppen met het faciliteren van een kwaadaardige ideologie die maar één doel heeft: ons te onderwerpen!"

"We willen u wederom hartelijk dank zeggen voor uw tijd en moeite".

"Heel graag gedaan".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie