1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6707454

Besoekers aanlyn

Ons het 38 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

DIE HAAGSE SCHILDERSWYK IS 'N SJARIAWYK

Karen Gerbrands2PVV FAKSIEVOORSITTER MEV. KAREN GERBRANDS: "DIE HAAGSE SCHILDERSWYK IS 'N SJARIAWYK".

"ONS WIL NIE ONS EIE MOLENBEEK Hê NIE".

Op Sondag 10 Augustus 2014 het die Nasionalistiese beweging 'Pro Patria' 'n protesoptog genaamd Mars vir die Vryheid gehou deur die Schilderswijk in Den Haag. (Hierdie wyk staan net as die Transvaalbuurt reeds bekend as 'n sg. Sjariawyk waar wafferse moslems (wat in die politiek korrekte media omskryf word as jeug) bepaal wat toegestaan is en wat nie. Hulle beskou Nederlandse wyke as húl wyke.

Om 'n speek in die wiel te steek het mevrou Gerbrands van die Party vir die Vryheid van die afdeling Den Haag gemeen dat daardie wyk omhein gaan word en dat die kriminele hul Nederlandse nasionaliteit word ontneem.

Hierdie party het die plan geopper omdat blyk dat 20 persent van die terroriste wat aanslae pleeg uit die Schilderswyk afkomstig is.

 

"Mevrouw Gerbrands u heeft onlangs dit plan geopperd. Wanneer kreeg dit vorm of liep u al lang hiermee rond?"

"De signalen die we krijgen via de NCTV zijn glashelder. Van de onlangs gepubliceerde terroristenlijst komt namelijk 20% van die terroristen uit Den Haag! En dan hebben we het nog niet eens over alle Syrië gangers en IS-strijders. Volgens de NCTV is de kans groot dat een deel van de naar schatting 170 Nederlandse IS-strijders teruggaat naar onder andere Den Haag en die vormen een gevaar voor de samenleving. De voorspelling is dan ook dat Nederlandse terugkeerders zullen proberen op te gaan in de netwerken die ze vertrouwen: familie, vrienden, en zelfs criminele netwerken. Er zijn dus geen lessen getrokken uit de gebeurtenissen in het Belgische Molenbeek. We kunnen dus wachten op een aanslag,maar we kunnen het ook proberen te voorkomen. Dat kan alleen maar als je die wijk ingaat en nu eens grondig onderzoekt wat daar allemaal gebeurt".

"Is de aanleiding of is één van de aanleidingen het feit dat eerder genoemde beweging tijdens een protestdemonstratie in 2014 belaagd werd?”

"Niet alleen demonstranten worden belaagd in de wijk, maar ook journalisten en er wordt niet ingegrepen door de autoriteiten".

"Hoe kon de Schilderswijk verworden tot een heuse shariawijk?"

"In eerste instantie door de grenzen wagenwijd open te zetten voor mensen uit islamitische landen Door jarenlang weg te kijken en thee te drinken en door als gemeente samen te werken met salafisten".

"Kan uw plan op bijval rekenen van andere partijen in de raad?"

"Nee, wij als Partij voor de Vrijheid staan hierin helemaal alleen. En erger nog, andere partijen maken er een karikatuur van. Als zouden wij mensen met geweld uit hun huizen willen halen en deporteren. Er wordt door de andere partijen een zeer kwalijk vergelijk met de tweede wereldoorlog gemaakt. Maar het is de NCTV die het gevaar benoemd en daar moet serieus naar geluisterd worden. Wij weten niet wat er allemaal in die wijk gebeurt en dat moet wel".

"Hoe denkt u dit plan te kunnen verwezenlijken?”

"Ik vrees dat dit alleen gaat gebeuren als het al te laat is".

"Bent u dit ook van plan met de Transvaalbuurt waar immers ook heel veel moslims wonen?"

"Het gaat er niet om of er veel moslims wonen of niet. Als er signalen komen dat er in Transvaal of in welke wijk dan ook ook terugkeerders zullen neerstrijken die in de anonimiteit kunnen verdwijnen en als er gevaar dreigt voor verdere radicalisering en aanslagen dan geldt dat voor iedere Nederlandse wijk".

"Ziet u gebeuren dat na die schoonveegactie de oorspronkelijk bewoners die uit de Schilderswijk gevlucht zijn weer terug zullen keren?"

"Dat denk ik niet. Want ook als je de gevaarlijke gekken weet te vinden en op te pakken, zal de wijk nog steeds overwegend Islamitisch zijn en die ideologie gaat nu eenmaal niet samen met de Nederlandse cultuur. Helaas zal dat alleen maar kunnen als we deze kwaadaardige ideologie helemaal uit de stad en uit Nederland kunnen bannen".

"Bent u van mening dat dit nog maar één van de vele wijken in Nederland is die bevrijd moeten worden van de islam ideologie?"

"Ik kan daar kort over zijn. De Islam hoort niet thuis in Nederland".

"Dank u vriendelijk voor dit vraaggesprek en veel succes met uw streven om Nederland weer Nederland te laten zijn".

"Heel graag gedaan. Hopelijk zal Zuid Afrika ook weer gauw het oude Zuid Afrika worden".

 

Lees ook asb by:

http://www.pvvdenhaag.nl/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Transvaalkwartier

https://www.nctv.nl/

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie