1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6711984

Besoekers aanlyn

Ons het 28 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

ANARGISTIES VUILGOED DREIG OM SINTERKLAAS INTOG IN MAASSLUIS TE VERSTEUR

willie dille2PVV RAADSLID MEV. WILLIE DILLE: "SWARTES EN EKSTREEM LINKSE GEMORS IS ALBEI BESIG ONS TRADISIES UIT TE WIS. HULLE IS MOS MEEDOËNLOOS".

Ons had op 22 Februarie 'n baie insigewende vraaggesprek met die Haagse Party vir die Vryheid raadslid mev. Willie Dille oor die islam ideologie. Tans gesels ons oor die plan van sowel swartes as ekstreem linkse groepe, om op 5 Desember tydens die intog van Sinterklaas en sy Swarte Piete in die Suid Hollandse stad Maassluis te protesteer vanweë die feit dat die Burgemeester van hierdie stad onlangs het gesê dat daar net Swarte en Bruine Piete aanwesig sal wees en geen reënboog Piete of Blou of Rooi Piete. Dit is heeltemal nie na die sin van die vuilgoed wat mos wil dat alle kulturele erfgoed word uitgewis. As dit gedoen is, is hulle baie tevrede en kan hul snaakse 'feeste'' soos die suiker 'fees in die plek sit van Hollandse feeste.
"Mevrouw Dille wanneer kwam u ter ore dat deze anarchisten hun snode plannen aankondigden?"

"Twee maanden terug, toen ze op de proppen kwamen met het nieuws dat ze de Sinterklaas intocht in Maassluis wilden gaan verstoren. Zonder ook maar 1 moment rekening te houden met alle kinderen die ze daar veel verdriet mee zouden doen……een grof schandaal!!"

"Wat waren uw eerste gedachten toen u dit vernam?"

"Verschrikkelijk!  Ons cultureel erfgoed ligt weer onder vuur. Dit feest is gewoon een mooie traditie waarbij kinderen verwend worden. Vele generaties hebben we hier van genoten en zullen dat hopelijk blijven doen".

"Heeft de Haagse PVV fractie al iets kunnen ondernemen?"

"We hebben een motie ingediend, waarin we oproepen om het Sinterklaasfeest in ere te houden. Uiteraard is dit weggestemd door de andere partijen. Dat is te verwachten aangezien er onder andere twee  Islamitische partijen in de raad vertegenwoordigd zijn".

"Bent u van mening dat deze constante aanvallen op Nederlands cultureel erfgoed bedoeld zijn om te kijken hoe ver men kan gaan?"

"Dat is juist. Stukje voor stukje wordt er geknaagd aan onze manier van leven. Het erge is dat er nog weinig mensen zijn die zich verzetten".

"Weet u misschien wie achter deze bedreiging zitten want dat het een dreigement is mogen we toch wel stellen?"

"Een kleine groep zwarte Nederlanders die alles aangrijpen om hun onverwerkte slavenverleden naar voren te brengen. Daarbij gesteund door linkse Gutmenschen die graag onze tradities en cultureel erfgoed overboord willen zetten".
"Zou er een causaal verband kunnen zijn met Sylvana Simons die Nederlanders immers uitmaakt voor racisten en Zwarte Piet zelfs misdadig durft te noemen?"

"Er is een soort anti-Zwarte Piet hype gaande onder een klein deel van onze bevolking. Deze minderheid overstemt helaas de mening van de zwijgende meerderheid. Wel is er een kentering te bespeuren want steeds meer mensen durven op te komen voor onze tradities en ónze normen en waarden".

"Heeft meneer Wilders al van zich laten horen en zo ja op welke wijze?"

"De Partij Voor de Vrijheid heeft onder leiding van de heer Wilders een wetsvoorstel ingediend om ons Sinterklaasfeest te behouden zoals het is. Deze Zwarte-Piet-Wet was bedoeld om Zwarte Piet zwart te houden. Ook deze wet is uiteraard weggestemd door de andere partijen. Cultuurrelativisme viert hoogtij in onze Tweede Kamer".

"Er zijn mensen die helemaal moedeloos worden en letterlijk zeggen dat deze afbraak van cultureel erfgoed niet meer te stoppen is. Zou u iets tegen deze landgenoten willen zeggen?"

"Kom in verzet want het is nog niet te laat!!! Kom op voor Nederland en al onze mooie tradities. Wees trots op onze normen en waarden en onze manier van leven. Doe dit altijd op een geweldloze manier maar laat je mening horen".

"Op sociale media laten veel Nederlanders weten naar Maassluis te zullen komen om zo het kinderfeest als het ware te beschermen tegen deze barbaren. Is uw fractie voornemens om ook daarbij aanwezig te zijn om zo uw steun te betuigen?”

"Op het zelfde ogenblik is er ook een intocht in Den Haag waar onze fractie bij aanwezig zal zijn. Ik weet echter zeker dat er veel PVV’ers zijn die bij de intocht van de Sint en zijn Pieten aanwezig zullen zijn om hun steun te betuigen aan dit prachtige feest".

"Zijn er meer moedige burgemeesters in den lande waarbij de knecht van Sinterklaas gewoon zwart blijft?"

"Gelukkig wel, Het lijkt haast wel alleen in de grote steden en de Randstad een issue te zijn. In vele dorpen en gemeentes ( munisipaliteiten) blijft het zoals het altijd is geweest. Een Sinterklaas met een kruis op zijn mijter vergezeld door zwarte Piet en heel veel vrolijke kinderen".

"We willen u wederom hartelijk danken voor uw tijd en wensen u veel succes toe in de strijd voor het behoud van eeuwenoude tradities, gebruiken en feesten".

"Heel graag gedaan".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie