1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6407070

Besoekers aanlyn

Ons het 23 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Media

ISLAM IS ’n "GEWAS" WAT UITGESNY MOET WORD

willie dilleHAAGSE PVV RAADSLID MEV WILLIE DILLE:   "DIE ISLAM IDEOLOGIE IS 'N GEWAS WAT ALLES WIL VERNIETIG".

Ons het 'n baie insiggewende vraaggesprek in die Nederlands met die Haagse raadslid van die Party vir die Vryheid mev. Willie Dille wat die woede op haar hals gehaal het van die politiek korrektes deur die opmerking dat die islam vinnig mag verdwyn.

"Mevrouw Dille wanneer heeft u de wens geuit dat de islam ideologie wat u betreft mag verdwijnen?"

"Sedert ik actief ben voor de PVV. De islam is een bedreiging voor onze manier van leven: vrijheid om je leven in te richten zoals je wil, gelijkheid tussen man en vrouw en vrijheid van meningsuiting. De ontstane ophef komt door een filmpje dat ik geretweet heb, waarin de boodschap wordt uitgedragen hoe vreedzaam de wereld zou zijn zonder deze door velen als religie geziene ideologie".

"Wie of welke politieke partijen en/of organisaties namen aanstoot aan uw opmerking?"

"De zogenoemde 'Partij van de Eenheid'-de vlag dekt de lading in geen geval- een islamitische partij nam aanstoot aan mijn opmerking. Op internet is vervolgens het geheel verdraaid als zou ik alle moslims willen wegvagen. De PVV pleit altijd voor een geweldloze en democratische wijze om deze ideologie te bestrijden. We hebben het nooit over bestrijden van mensen maar altijd over de ideologie daarachter. Alle linkse gutmenschen en vele fanatieke moslims hebben er een soort internethype van gemaakt met als enige doel elke vorm van Islamkritiek de mond te snoeren".

"Eisten zij dat u uw uitspraak zou herroepen?"

"Ze eisten veel méér dan dat. Ze vonden dat mijn raadszetel moest worden afgepakt en sommigen vonden dat ikzelf maar moest worden weggevaagd. Heel kenmerkend helaas voor het huidige politieke klimaat in Nederland".

"We lazen dat er drie aangiftes tegen u zijn gedaan. Op grond waarvan zijn deze ingediend en door wie?"

"De aangiftes zijn inderdaad heel bizar, daar ik het alleen over de islam heb en op geen enkele wijze aanzet tot haat of geweld. Een islamitische partij die ook in de Haagse Raad  vertegenwoordigd is heeft onder andere aangifte gedaan".

"Is het niet zo dat u in feite verwoord wat een zeer groot deel van de Nederlanders ook vinden?"

"Dat geloof ik zeker! Steeds meer Nederlanders ondervinden de gevolgen van de toenemende Islamisering van Nederland. De enorme stroom aan vluchtelingen verergerd het probleem in een rap tempo. Homohaat en geweld tegen vrouwen worden steeds meer zichtbaar".

"Kunt u de lezer iets vertellen over wat u precies doet in de gemeenteraad?"

"In de gemeenteraad ben ik woordvoerder, zorg en economie. De gemeente krijgt steeds meer zorgtaken toebedeeld met een steeds kleiner budget. Ons doel is er om ervoor te zorgen dat iedere Hagenaar, oud , jong, ziek of gehandicapt, de zorg krijgt die nodig is. Ik werk zelf al 30 jaar in die sector en draag de zorg dan ook een zeer warm hart toe".

"Ondervind u dat raadsleden van andere partijen u mijden omdat u namens de Partij voor de Vrijheid zetelt?"

"Je merkt dat mijn collega's,  te weten: fractievoorzitter Karen Gerbrands, Elias van Hees, André Elissen, Tim Vermeer en Daniëlle de Winter en ik,  als PVV in de Raad een vreemde eend in de bijt zijn. Onze voorstellen worden dikwijls zonder argumenten afgewezen. Ook kritiek op de islam is zeer ongebruikelijk. Dat weerhoudt ons er echter niet van om ons met hand en tand te verzetten tegen de verdere islamisering van Den Haag. Opdat mijn kinderen en die van vele anderen in vrijheid kunnen opgroeien, leven en liefhebben".

"Dan over de heer Wilders. Hoe zou u hem in uw eigen woorden willen beschrijven?"

"Ik zie Geert als een zeer gedreven politicus ,die er alles voor over heeft om Nederland zijn identiteit terug te geven,waarbij "vrijheid " een kernbegrip is .

Extra wrang is dat  hij hierbij zijn eigen vrijheid heeft verloren .Ik zie hem wel als de meest invloedrijke strijder voor het vrije westen".

"Mevrouw Dille recent heeft de heer Wilders aangekondigd dat hij telkens tien kiezers uitnodigt om met hem van een heerlijke maaltijd te genieten. Zegt dit eigenlijk niet alles over deze man. Met andere woorden heeft hij het hart op de juiste plek?" .

"Ja dat blijkt al wel uit het feit dat hij zijn hele privé leven ,als het ware ,op een zijspoor heeft gezet ,om zich in te zetten voor de vrijheid van ons allen .Dan moet je wel hart voor de zaak hebben en inderdaad ook het hart op de juiste plek hebben"

"We danken u en de uwen hartelijk en wensen u veel succes in de strijd om Nederland van de islam te verlossen".

"Het genoegen was geheel aan mijn kant".

Kyk ook asb by:

http://www.pvvdenhaag.nl/index.php/gemeenteraadsleden

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie