1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6364417

Besoekers aanlyn

Ons het 85 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Media

PEGIDA PROTESDEMONSTRASIE GETEIKEN DEUR ANARGISTE

stop islamisering t hempPROVINSIAAL STATENLID MEV. JITSKE EIZEMA VAN DIE FRYSKE FRIJHEITS PARTIJ SKRYF BRIEF AAN BURGEMEESTER NAV. DIE GEBEURTENIS. "HULLE HET MET KLIPPE EN VUURWERK GEGOOI EN GESPOEG".

 

Op Saterdag 6 Februarie het die organisasie Pegida Nederland 'n protesdemonstrasie teen die islamisering van Europa gehou in die sentrum van die Nederlandse hawestad Amsterdam. Ongelukkig het anargiste en ander vuilgoed ook opgedaag sodat die polisie moes optree. Amper 21 anargiste is aangekeer.
Ons sal enige mense wat deelgeneem het aan die protes, en ook wat nie aan die optog deel kon neem aan die woord laat.

 

Ronnie: "Ik was gisteren erbij met nog zes vrienden. Wij, de aanhangers van Pegida en van Demonstranten Tegen Gemeente (DTG)  die in totaal met een paar honderd mannen en vrouwen deelnamen waren vreedzaam. De anarchisten van links stonden echter op 2 meter afstand van ons en bedreigden ons. Dit ging gepaard met onder andere schreeuwen en schelden. We werden van alle kanten belaagd.Het was ongelooflijk en op een ogenblik dacht ik we gaan er aan.

Het was heel beangstigend en ik ben echt niet zo gauw bang". Er was toch voldoende politie op de been om ons een vrije doortocht te kunnen garanderen".

ronnie de wit

 

Eddy: "De linkse Antifa leden pleegden allerlei vernielingen en gebruikten geweld om hun gelijk te kunnen halen. Ze zijn heel onverdraagzaam en alleen hún mening telt. Deel je die mening niet dan zetten ze je gewoon weg als  'nazi', zo gemakkelijk gaat dat. Zoals Ronnie al aangaf werden wij in het nauw gedreven en goed ook. Als je kijkt naar het aantal deelnemers aan onze protestdemonstratie zouden we kansloos zijn geweest tegen de overmacht van dat linkse tuig (gemors). Ik wil met enige tegenzin de politie toch een pluim geven voor hun goede optreden. Ik vind het verder van belang dat niemand zich door angst moet laten weerhouden naar onze protestdemonstraties te komen. Kom gewoon. Je staat er namelijk niet alleen. Ik kijk al uit naar de volgende. Ik zal wel iets beter voorbereid daar naar toe gaan".

 

Popke: "Ik kwam aan en liep naar de antifa. Een politieman waarschuwde mij en zei me dat ik beter snel (vinnig) naar de andere kant kon gaan omdat het anders mis ging. Naar mijn beleving zijn we goed beschermd door de politie. Wat ik wel erg vind is het feit dat we ons niet konden laten horen. Volgens mij zijn die linksen ook verantwoordelijk voor die valse bommelding van een verdacht koffertje en hebben ze dit gedaan om ons de mond te snoeren".

Herman Veldsink Sr

 

Herman: "Het was voor mij onmogelijk te tellen hoeveel Pegida manifestanten er waren omdat we ingesloten waren door zowel politie als antifa. Wel kon ik zien dat alle kruisingen en bruggen in de verte ook zwart zagen van het volk. Waarschijnlijk waren dit onze mensen die werden tegen gehouden".

 

Petra: "Ik ben de gehele dag aan de buis gekluisterd geweest en op twitter gezeten. Ik volgde het op de voet!. Helaas kon ik er
wegens mijn ziekte niet zelf bij zijn, maar zoals mijn maatje Herman al tegen me zei: in gedachten was ik bij m'n vrienden waar ik overigens diep maar dan ook diep respect voor heb. Zag wel op tv en twitter dat ze tegen gehouden werden door de ME. Wat werd er gezegd op het journaal. 21 mensen opgepakt bij de Pegidabetoging.... maar ze vertelden er wijselijk niet bij dat het merendeel anarchisten van Afa waren die zoals gewoonlijk de boel weer kwamen verzieken. Heb het al dikwijls gezegd strijders JULLIE ZIJN WARE PATRIOTEN EN IK BEN DAN OOK SUPERTROTS EN SUPERBLIJ DAT IK JULLIE TOT MIJN VRIENDENKRING MAG REKENEN".

 

Francis: "Ik was erbij vanmiddag als omstander. Wat een tuig, en dan heb ik het vooral over ‘de antifascisten’, de beroepsrelschoppers.
Na het afvoeren in bussen van Pegida demonstranten bleef een groep in het zwart geklede AFA’s over, compleet met kisten aan en ‘bokshandschoentjes’. En public konden ze nog even de politie te paard uitschelden voor nazi’s en ‘’beschermers van nazi’s’’, compleet consequentieloos. Daarmee maakten ze hun gefrustreerde intenties goed duidelijk. Het liefst hadden ze een directe- en gewelddadige confrontatie gehad met de Pegida’s en iedereen die ze verder volkomen willekeurig als nazi’s bestempelen, maar dit was helaas voor hen niet mogelijk door de politie overmacht.

Daarna spurten ze het Waterlooplein op: want ze hadden gehoord dat daar nog twee ‘nazi’s’ liepen. Volkomen willekeur, je zal maar door een van die gekken als nazi bestempeld worden en acht van die jongens in je rug krijgen. Het is een grote schande dat onze veiligheidsdiensten deze groeperingen niet van hun stinkende bed lichten in de vroege morgen en dat ze geen algeheel verbod krijgen zich te vertonen in de buurt. Ik pleit voor een meldplicht net zoals sommige hooligans die zich niet bij wedstrijden mogen vertonen. zowel moreel als juridisch op grond van de Wet op de Weerkorpsen: wetten.overheid.nl...

Ze hebben werkelijk geen idee hoe weinig ze bijdragen aan deze maatschappij en hoe gelukkig ze zich mogen prijzen dat ze in dit unieke moment in de geschiedenis leven dat ze geen strobreed in de weg wordt gelegd. In negen van de tien samenlevingen in de geschiedenis waren ze na een korte berechting tegen de muur gezet voor ondermijning van de staat en opruiing. Ze hebben ook geen enkel besef van de snijdende ironie dat ze zo ontzettend veel gemeen hebben met de Sturmabteilung (SA) uit vooroorlogs nazi Duitsland maar desondanks pretenderen, ja zelfs geloven, zelf achter nazi’s aan te zitten.!
Er is voor mij overigens geen twijfel dat dit de sentimenten zijn die de politicus Pim Fortuyn een aantal kogels door zijn lichaam hebben gejaagd en ze zullen niet aarzelen dat weer te doen".


Inmiddels heeft het Statenlid van de Fryske Frijheits Partij, mevrouw Jitske Eizema aangifte gedaan tegen de socialistische burgemeester van der Laan vanwege het in gevaar brengen van de deelnemers aan de Pegida protestdemonstratie. We publiceren de bewuste brief in het geheel hieronder en daarna volgt een kort vraaggesprek met haar.

 

6-2-16 Leeuwarden


Geachte Mijnheer Van der Laan;

Vandaag was ik aanwezig bij de PEGIDA demonstratie. Vooraf had ik een ontmoeting met de organisatoren, waarbij ons de regels goed werden uitgelegd en iedereen netjes stickertjes plakte op de buttons waar een hakenkruisje in de prullenbak wordt gegooid, per uw eisen. PEGIDA is vreedzaam en wij werden opgeroepen dat ook te zijn en te blijven. Iemand die met mij mee kwam uit Friesland, gaf zichzelf op als vrijwilliger om met de Politie, orde te houden, zoals ook anderen van PEGIDA, die een oranje shirtje aan kregen.

Volgens de berichtgeving, zou de pro-vluchtelingen/antiFA demonstreren aan het begin van de middag, en PEGIDA om 15:00 u. plaatsvinden. Op weg naar de plek bij de Stopera, werd de organisator geconfronteerd met weer nieuwe eisen, plus een valse bommelding. Toch was de oppositie al aanwezig toen wij ruim voor 15:00 u. bij de Stopera aan kwamen. En natuurlijk volop politie – waarvoor wij later diep dankbaar waren, gezien wat er op ons af kwam!

 

Vanuit alle richtingen kwamen massa’s razende, tierende antiFA, die ons uitscholden en op ons spuugden en herhaaldelijk het politiekordon doorbroken om ons geweld proberen aan te doen. Veel deelnemers konden ons niet bereiken meer; er was geen gelegenheid de aanwezige sprekers (speciaal overgekomen uit Duitsland en België) te horen – wij konden niet meer doen dan lachen om de Antifa (Ha ha, Antifa), mochten ook niet lopen. Konden niet lopen, vanwege dat alle straten vol stonden met een razende, tierende, gewelddadige menigte die het op ons had voorzien en tegen wie u geen maatregelen had getroffen.

De politie dreef ze een beetje terug, nadat ze steeds dichterbij kwamen en wij geen stap konden verzetten, en moest later echt alles inzetten, zodat bussen konden komen om ons te bevrijden uit onze benarde positie. Wij werden afgevoerd naar kleine stations in plaats van Centraal, omdat de gewelddadige razende Antifa ons daar stond op te wachten.

Menige deelnemer gaat aangifte tegen u doen; en ik ook. U heeft toegelaten dat een tierende massa mensen op ons af kwam, geen enkele maatregel genomen tegen de rellende Antifa, die bekend staat om hun geweld. U had toch Politie te paard, en gewapend met stokken – waarom werd er niet op het rellend tuig, illegaal aanwezig op de plek toegewezen aan PEGIDA, ingemept? Een beetje rookbom en dat was het dan. Eerst stond u toe dat ze er waren en toen liet u toe dat ze bleven en dusdanig een dreiging vormden dat wij met bussen en onder zware politie bescherming, moesten vertrekken.

Het is mijn recht als Nederlander, te demonstreren en deel te nemen aan demonstraties. Antifa heeft GEEN recht, vreedzame demonstraties keer op keer te belagen en verhinderen met hun rellen en geweld. PEGIDA komt terug naar Amsterdam, en ik hoop dat u dan zult zorgen, dat dit Antifa tuig de Politie op de stoep krijgt als ze zelfs maar beginnen te regelen, in de buurt van ons te zijn. Dit zal u veel geld besparen op Politie, ook. Want voor ons is die totaal niet nodig. Alleen de AntiFA (een Moslim front organisatie) staat bekend om geweld; PEGIDA niet.

Drs. Jitske Eizema

Statenlid Provincie Friesland namens de Fryske Frijheids Partij

P.S. Zou u zo vriendelijk willen zijn, uw plaatselijke SP uit te leggen, dat als zij “vrouwenmeppen” (waarvan zij PEGIDA vals beschuldigden) zo erg vinden, dat zij dan tegen de Islam moeten zijn net als wij? Dank u.

"Mevrouw Eizema u was ook bij de Pegida demonstratie. Kunt u in uw eigen woorden vertellen hoe u dit beleefd heeft en wat er gebeurde?

 

"Wij kwamen eerst gezellig samen in een café ergens vlakbij een tramhalte, waar ook de organisatoren van de Pegida demozich verzamelden alsmede uitgenodigde gast sprekers uit Duitsland en Belgie. Daar werden de kleine hakenkruisjes die op onze buttons in de prullenbak geworpen worden, netjes bedekt met stickertjes vanwege de zeer strenge regels van Van der Laan.
Toen we op de tram zaten kreeg de organisatie een bericht van een bommelding en een incident tegen Pegida leden die vlakbij de demonstratie plek zaten koffie te drinken. Wij mochten niet meer naar de afgesproken plek.

Toen we aankwamen bij de plek waar we wél mochten zijn stond het letterlijk zwart van de politie en een schreeuwende, tierende menigte begon zich te bewegen in alle richtingen. Eerst dreef de politie ons uiteen en toen de overgebleven mensen op de brug, waar wij vervolgens geen stap konden verzetten, de politie blokkeerde keer op keer onze weg, en liet de tierende razende massa steeds dichterbij komen. Toen werd het gelukkig ook aan de politie duidelijk dat dit nergens op leek, en ze begonnen de massa uitzinnig razende Antifa en tierend ongewassen links tuig terug te drijven. Ze gooiden naar ons met stenen en vuurwerk en spuugden op ons en voerden herhaaldelijk charges uit op het Politiekordon, de gezichten verwrongen van haat om ons geweld aan te doen.

De sfeer in de Pegida groep was ondertussen goed, leuk zelfs. Men was net een polonaise begonnen toen de burgemeester via de politie liet weten, de demonstratie te hebben afgebroken en dat ze bussen zouden sturen om ons uit onze benarde positie te bevrijden. In dit artikel staat dat de chauffeuse van onze bus (ik zat ook op die bus) vertelde dat ze al 1.5 week van te voren, wist dat ze hier vandaag moesten zijn http://fubar.mobi/2016/02/08/pegida-als-ratten-in-de-door-van-der-laan-vooropgezette-val-van-zijn-sturmabteilung/

En op deze video van Peter de Greef kun je horen hoe ik hem toespreek nog voordat ik wist dat er bussen zouden komen, over hoe wij veilig het Centraal Station zouden kunnen bereiken want daar maakte ik mij zorgen over".

https://www.youtube.com/watch?v=X52_TX_fGaU

"U heeft naar aanleiding van de verstoring door anarchisten aangifte gedaan tegen verantwoordelijk burgemeester van der Laan. Heeft deze al gereageerd?"

 

"Ik heb een zogenoemde Open Brief geschreven waarin ik aankondig, nav. van mededeelnemers en sommige van de leiding die erg boos waren over het schenden van alle afspraken door Van der Laan, dat wij aangifte zullen doen. Deze is door Joost Niemöller geplaatst. Er wordt gewerkt aan een model aangifte brief, die via Social Media zal worden verspreid zodat iedere aanwezige die met eigen informatie kan bewerken en in sturen, en ik hoop dat iedereen dat ook doet. Wij werden met opzet en voorbedachte rade in gevaar gebracht".


"Werd het recht om te mogen demonstreren met voeten getreden of overdrijven we nu een beetje?"


"Nee dat is bepaald niet overdreven. De leiding van Pegida heeft afspraken gemaakt en alle medewerking verleend. Wijij hebben de anti-Pegida demo voorafgaand aan de onze niet verstoord; wij hebben geen geweld gepleegd maar ons netjes aan de instructies van de Burgemeester en Politie gehouden, voor zover mogelijk. Toch liet van der Laan toe dat de Antifa op ons los ging, en Linkse wethouders de boel ophitsten met haatzaaiende speeches die ons afbeeldden als racisten en vrouwenmeppers. Aanzetten tot geweld zoals zij deden, is strafbaar. De Politie was er aanvankelijk om óns te intimideren en een beetje rond te drijven alsof we vee waren; maar we waren er achteraf heel blij mee want wij waren ons leven niet zeker. Jammer genoeg hebben ze niemand het ziekenhuis in geslagen, dat doet men alleen in Geldermalsen tegen onschuldige Hollandse vrouwen hè. Het Antifa tuig is duidelijk in dienst van Van der Laan. Ik kan tot geen andere conclusie komen".


"Hoe zou het toch komen dat de linkse politieke partijen PvdA, Groen Links en de Socialistische Partij zo op de hand zijn van al die zogenaamde vluchtelingen. Worden ze hier wat wijzer van misschien?"

"Ik heb geen idee en zal het nooit snappen. Vroeger was ik zelf Links, ben er met grote haast bij weg gerend toen ik zag hoe ze de Islam omhelzen, en Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden vermoord door die elementen. Ze haten het eigen volk, willen alles wat Nederlands is afschaffen, brallen maar door en door over racisme terwijl Islam helemaal geen ras is, en Nederland het minst racistische land ter wereld, waar discriminatie op ras verboden is. Ik daarentegen heb helemaal niks met vrouwenmishandeling, pedofilie, geweld tegen Joden en homo’s en andersdenkenden, dus ik verzet mij tegen de Islamisering van mijn land".

 

"Denkt u dat u ook weer present zal zijn indien Pegida wederom een protestdemonstratie zal houden?"


"Waarschijnlijk wel, al was het alleen maar om te zien of Van der Laan mijn voorstel (dat de Antifa wordt verhinderd zelfs maar in de buurt te komen) heeft gehonoreerd. Hangt misschien af van hoeveel aangiftes binnen rollen, dus kom op, mensen!"


"We danken u vriendelijk dat u ons te woord wilde staan en wensen u veel succes in de strijd tegen het onrecht".

 

"Geen dank, het was mij een genoegen. Hopelijk zal Zuid Afrika spoedig bevrijd worden van het onwettige en onmenselijke ANC regime dat de moorden op Blanken gedoogd".


ns: Kyk ook asb by: http://www.refdag.nl/nieuws/anp/binnenland/twintig_aanhoudingen_rond_pegida_demonstratie_1_970683


https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=hqALpULfsCs&rdm=1vsgbs2y9&client=mv-google&app=desktop#password

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie