1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
5916328

Besoekers aanlyn

Ons het 61 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Banier 3

Media

IEPERSE MUNISIPALITEIT WEIER TENTOONSTELLING VAN MOHAMED

daniel nancy en filipMEV. NANCY SIX:"MOSLEMSE BEURS WORD TOEGESTAAN MAAR HULLE VERBIED TENTOONSTELLING OOR MOHAMED".
Geagte leser. U sal u dalk nog die verskillende vraaggesprekke herinner wat ons met mev. Nancy Six die raadslid vir Vlaams Belang het gehad. In hierdie nuwe vraaggesprek sal u deelgenoot wees van haar baie pogings om 'n saal te kan huur vir 'n Mohamed tentoonstelling. Dit is Vlaandere 2015 waar Moslems meer regte het as Vlaminge.

In die foto in die bylae staan links mev. Nancy Six se Pa (Daniël Six) , in die midde mev. Six self en langs haar staan mnr Filip Dewinter. Hiedie drie mense is baie dierbaar vir mev Six.

"Mevrouw Six wanneer kreeg u het idee om zo'n tentoonstelling te organiseren in uw thuisstad Ieper?"

"Het idee om deze tentoonstelling ook naar Ieper te brengen is feitelijk een gevolg  vanwege de laffe poging tot aanslag op Filip Dewinter in april 2015. Dit kon hem echter niet beletten om de ingeslagen weg te blijven volgen, niet toe te geven aan welke intimidatie dan ook. Is het dan niet logisch dat ook ik hem steun in alles wat hij doet? Toen hij beslist had om rond te reizen met zijn cartoontentoonstelling, heb ik hem uit respect spontaan mijn steun aangeboden. 

   U moet weten dat ik  altijd 100 % achter de aanpak, de stijl, de gedrevenheid van Filip Dewinter heb gestaan en na alles

   wat er zich de voorbije maanden al heeft voortgedaan, ben ik er rotsvast van overtuigd dat hij de enige politicus is die ons de juiste weg kan tonen in het verzet tegen de islamisering".

"Is het juist dat u al een tijd zoekt naar een geschikte zaal om er een Mohamed tentoonstelling in te kunnen houden?"

"Inderdaad, ik ben reeds van half september op zoek naar een locatie om er de Mohammed-cartoons tentoon te stellen. Als gemeenteraadslid leek het me evident dat ik gebruik zou kunnen maken van één van de vele culturele centra van Stad Ieper (en deelgemeenten) of van de leegstaande gebouwen van Stad Ieper (de gewezen bibliotheek, gewezen stadsarchief, ​gelezen jeugdhuis, enz...)en deed ik dus formeel aanvraag daarvoor. Al tijdens de gemeenteraadszitting van 5 oktober kreeg ik te horen dat zowel CD&V-N-VA en Open VLD zich met hand en tand zouden verzetten tegen deze tentoonstelling. Op 26 oktober heeft het Schepencollege mijn aanvraag afgekeurd. (ns.: 'n Schepen is 'n Wethouer)

"Hoe verloopt de zoektocht tot nog toe?"De zoektocht verloopt uiterst moeizaam. Toen ik de aanvraag deed om een stadszaal te mogen gebruiken, had ik reeds een 'Plan B achter de hand. Helaas liep dit op een sisser uit. Ondertussen zit ik al aan Plan H. Dit zeg ik om maar aan te tonen hoe moeilijk het is om als islam-kritische persoon iets te bereiken in deze huidige samenleving. De opzet van deze cartoontentoonstelling is om te laten zien dat door het politiek correcte denken van de massa onze eigen vrije meningsuiting aan banden gelegd werd. Er mag in onze maatschappij met alles en iedereen gelachen worden behalve als het met de islam ideologie te maken heeft".

"Wat voor argumenten gebruiken de zaaleigenaars om u geen zaal te hoeven verhuren?""Meestal wimpelen ze me af door te zeggen dat de accommodatie op die datum niet meer vrij is. Dat probeer ik te voorkomen door telkens een drietal data door te geven maar helaas. Sommigen geven toe dat ze niet durven uit angst voor represailles. Anderen zeggen kordaat dat ze zich liever neutraal opstellen omdat ze de andere klanten niet willen afstoten. Dan zijn er ook al geweest die zeggen dat ze geen Vlaams Belangers​ in hun zaak willen...,Het lijkt alsof wij pestlijders zijn. En dit allemaal in de 'Vredesstad' Ieper, in de stad waar ze de mond vol hebben van  respect, verdraagzaamheid, democratie....Zucht".

"Is het angst. lafheid of een mix van deze twee om u telkens nul op het rekest te geven?""Het is voornamelijk uit angst.Maar volgens mij is angst een slechte wegwijzer in het leven en kan je maar beter ​een andere richting nemen. Als je gemakshalve toegeeft aan die angst, dan vind ik dat laf..."."We konden al eerder lezen dat u niet snel van opgeven wil weten, sterker nog dit woord komt in uw vocabulaire in het geheel niet voor. Hoe schat u een en ander in. Zijn er misschien nog alternatieven voorhanden?"​"Opgeven...neen...geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt! Al moet ik met die cartoons op mijn rug door Stad Ieper wandelen, ​die cartoons zullen te zien zijn op 28 november! Ik ben nu bezig aan Plan H en ik heb nog ideeën genoeg. Bovendien hebben de talrijke afwijzingen van de voorbije dagen mij de nodige adrenaline gegeven om strijdvaardiger dan ooit mijn zoektocht verder te zetten. Ik weiger mij neer te leggen bij het negativisme van "de massa" en ook al behandelen ze mij als een paria, het kan me niet (meer) deren....".

"Nu is het zo dat er binnenkort wel voor het zoveelste jaar op rij een zogenoemde islamitische beurs in Antwerpen gehouden mag worden en hiervoor blijkbaar wél toestemming werd gegeven. Zou men dit kunnen omschrijven als meten met twee maten?"

"Het is niet alleen in Antwerpen dat zo'n dergelijke beurs kan doorgaan,ook in Brussel kan dit plaatsvinden. Een beurs waar niet enkel boeken, kledij, enzovoorts wordt verkocht, workshops gegeven worden maar ook haatpredikanten hun zegje kunnen doen. Toespraken die haaks staan op onze Westerse waarden en normen worden toegestaan. Maar als het Vlaams Belang daartegen wil manifesteren, dan krijgen ze er geen toelating voor. Moslims worden meer en meer gepamperd terwijl het eigen volk steeds dieper in de miserie geraakt. Arm Vlaanderen".

"Wat zou de beweegreden kunnen zijn van het Antwerpse stadsbestuur om voor zo'n beurs ruim baan te geven?"

"Dat is toch overduidelijk...die willen zieltjes winnen want binnen drie jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen hé. Men voelt als het ware de warme adem van het Vlaams Belang al in hun nek".

  

  "Wederom danken wij u vriendelijk voor dit vraaggesprek en wensen u heel veel succes met uw  strijd tegen het onrecht. Ook wensen wij het Vlaams Belang alle heil en zegen toe".

  "Hartelijk dank. Ik wens de Afrikaner Volksparty ook veel sterkte toe en hopelijk dat Zuid Afrika  spoedig bevrijd zal zijn van  het communistische juk".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie