1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
5904938

Besoekers aanlyn

Ons het 37 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Media

HULLE WIL ONS DWING OM HIERDIE SG VLUGTELINGE TE HELP

nancy six recentVLAAMS BELANG RAADSLID MEVROU SIX:  "DIE POLITIEK KORREKTES IS NET AS  'N GRAMMOFOONPLAAT WAT VASGEHAAK IS".

Ons had reeds in April 'n insiggewende vraaggesprek met Vlaams Belang raadslid mevrou Nancy Six oor haar tyd bij die Vlaamse Nationalistiese Jeug (VNJ) en oor die feit dat sy wal bly gooi teen die islamisering. http://www.afrikanervolksparty.org/index.php/media/160-artikels/6133-nancy-six-veg-vir-vlaandere.html

Nou sal ons gesels oor die sg. vlugtelinge wat meestal Moslems is en die pleidooi (of moet ons sê dwingelandy) van die politiek korrektes om hierdie welkom te heet in jou eie huis.

"Mevrouw Six om met de eerste vraag te beginnen. Hoe kijkt u aan tegen deze ontwikkeling?"

 

"Met lede ogen en met gemengde gevoelens aanschouw ik datgene waarvoor ik al lang vreesde. Ik ben feitelijk niet verbaasd over de huidige gang van zaken want wat kan je anders verwachten met zo'n lakse politici aan het roer?!

Hier in Vlaanderen is er maar één politieke partij, het Vlaams Belang, die tegen de stroom in zegt dat het zo niet langer kan. Ik ervaar de huidige asielcrisis met gemengde gevoelens: enerzijds vind ik het onaanvaardbaar dat wij tweederangsburgers geworden zijn in eigen land. De solidariteit met de asielzoekers zit in een overdrive en dit terwijl er zoveel mensen van ons eigen volk in moeilijke omstandigheden moeten overleven. Denk bijvoorbeeld aan de daklozen die in de grootsteden onder bruggen, in parken, in stations, enz moeten slapen. Denk maar aan zij die noodgedwongen naar de voedselbank moeten, denk maar aan hen die jaren op een wachtlijst staan voor een sociale woning. Denk ook aan de vele bejaarden die, met veel geduld en een beetje geluk, opgenomen kunnen worden in een bejaardentehuis die amper betaalbaar is met hun klein pensioentje. Denk aan de mensen die niet eens naar de dokter kunnen, denk aan de vele werklozen,enz, enz, maar anderzijds hoop ik dat door de asielcrisis er toch wat meer 'paardenbrillen' zullen afvallen en dat er een verzet zal ontstaan. De massa heeft lang genoeg geslapen en hopelijk worden ze nu wakker geschud. Ons volk, onze cultuur, onze eigenheid zijn in gevaar. Ja...wij worden vreemden in eigen land".

 

"Is het einde van deze volksverhuizing spoedig in zicht?""

 

 

"Neen! Zolang de grenzen open blijven komt daar geen einde aan. Bovendien moeten de wetten ook veranderen. We mogen niet naïef zijn want in het kader van de gezinshereniging is de huidige

toestroom van de "bende" slechts een begin!

 

En aangezien de solidaire helpaanbieders, lees naïeve volksverraders, hen hier een warm onthaal geven, voelen de asielzoekers zich hier dus  ook welkom. De hulpverlening creëert een waar aanzuigeffect".

​ 

"Een deel van deze mensen zijn echte vluchtelingen die huis en haard verlaten hebben vanwege de terreur van IS. Wat moet er naar uw oordeel gebeuren om deze barbarij te stoppen?"​"De barbarij van IS moet gestopt worden met militaire inzet.Voor terroristen mag geen genade bestaan...

Geef IS niet langer een forum in de media.

​IS-strijders die willen terugkomen naar eigen land, zouden het land niet meer binnen gelaten mogen worden maar gezien er geen grenscontroles meer zijn, is dit (voorlopig?) een utopie. Hun nationaliteit en alle rechten moeten worden afgepakt alsook die van hun gezinsleden. Een keiharde aanpak voor deze harteloze wezens". ​

​ 

"Het lijkt erop dat indien men besluit om deze  'vluchtelingen' niet op te nemen men zich een soort van schuldig moet voelen. Met andere woorden er word een schuldgevoel aangepraat. Bent u het hier mee eens?"


Vlamingen blijken duidelijk kuddedieren te zijn die klakkeloos de massa volgen. Het hersenspoelen via de media zit in de hoogste versnelling waardoor velen zich nu plots als ware wereldverbeteraars willen profileren. Ik ken persoonlijk mensen die weigeren iets te schenken als ik een voedselinzameling doe voor de Ieperse kansarmen maar die nu de benen van het lijf lopen om de asielzoekers te helpen. Hoe hypocriet kan men zijn?! Jah het mensDOM laat van zich horen maar is het uit overtuiging of om erbij te horen?

​Ik ​ben alvast NOOIT van plan om in het spoor van het politiek-correcte denken te stappen."Uit het vorige vraaggesprek werd duidelijk dat u een groot hart heeft voor uw naaste. Hoe moeten we volgens u echte vluchtelingen helpen?"


"Inderdaad: ik heb een groot hart voor mijn eigen volk. Echte vluchtelingen (wie zijn ze???) help je niet door hen hier de hemel op aarde aan te bieden. Veel beter is om de oorzaak van hun problemen aan te pakken. In hun eigen land het probleem aanpakken, lijkt me veel beter. De échte vluchtelingen die "ver in den vreemde" aankomen moeten niet alleen hun psychologische problemen verwerken (want ze komen toch uit oorlogsgebied als je de media mag geloven), ze moeten zich bovendien integreren in het land waar ze terechtkomen. Enfin, ik hoop dat ZIJ zich aanpassen en niet dat wij ons aan hen moeten aanpassen. ​


"Onlangs zagen we de foto van het Syrische jongetje Aylan die dood op een strand lag in Turkije. Zijn vader wilde naar het westen komen alleen omdat hij nieuwe tanden nodig had. Zouden er meer mensen zijn onder deze 'vluchtelingen' die vanwege diverse redenen naar het  'rijke' Westen willen?"


"Ik ben er ROTSVAST van overtuigd dat het merendeel van de vluchtelingen gelukzoekers zijn. En dit ook niet verwonderlijk, zelfs menselijk, als je weet dat er websites zijn die ons land aanprijzen als het land van belofte.

Als ik de beelden zie van goedlachse mannen, selfie-makende jongeren, dan vraag ik me af of dat nu feitelijk allemaal brave huisvaders zijn die met hun gezin (maar waar zijn de vrouwen en de kinderen want ik zie er amper op de beelden...?!) of zitten daar ook jihadisten tussen? Wie zal het zeggen? De tijd zal raad moeten brengen".​

"Zeer recent verscheen het bericht dat de terroristen van IS al 4000 mede terroristen Europa hebben binnengesmokkeld tussen die 'vluchtelingen'. Wat vind u hiervan?"

Het feit dat nu reeds 4000 terroristen Europa zijn binnengesmokkeld, is zeer zorgwekkend. Want ik vermoed dat het er ondertussen wel een pak meer zullen zijn, dat zij bovendien slechts de voorbode zijn van wat nog komen zal.

 Dat zij die bevoegd zijn nu nog steeds geen maatregelen hebben genomen om een verdere import van terreur, geweld en andere conflicten een halt toe te roepen, is wraakroepend. 

Moet er dan eerst bloed door onze straten vloeien vooraleer er daadwerkelijk zal ingegrepen worden om komaf te maken met die jihadisten?! 

Er is een spreekwoord wat zegt: men oogst wat men zaait. Met andere woorden: vandaag zijn we tolerant en morgen vreemde in eigen land"."Wat vind u van het feit dat de als liberaal bekend staande Antwerpse schepen (wethouder) Nabilla Ait Daoud juist dié foto gebruikte (of moeten we eerder spreken van misbruikte)om het leed wat het ritueel slachten veroorzaakt bij onschuldige dieren, en wat minister Ben Weyts van de N-VA wil verbieden aan de kaak te stellen?"

 

"Lijkenpikkerij is van alle tijden en alle middelen zijn blijkbaar goed om hun vermeende gelijk te halen. Ik vind het alvast bewijzen van weinig respect".

 

"Kan zo iemand wel de belangrijke functie van schepen uitoefenen?"

 

"Daar wil ik me niet over uitspreken maar moest ik maar op die manier mijn gelijk willen halen, dan zou ik toch niet meer recht in de spiegel durven kijken". ​

 

"Zou het zo kunnen zijn dat die minister dat dierenleed wil verbieden omdat hij de hete adem van Vlaams Belang in zijn nek voelt. We vragen dit omdat bij de vorige verkiezingen veel mensen op de N-VA hebben gestemd, waarschijnlijk in de hoop om op die wijze het beruchte Cordon Sanitair te kunnen omzeilen?"

 

"Dat is mogelijk...maar tussen woord en daad ligt een brede weg. Velen hebben zich inderdaad laten misleiden door de zoete, zachtere woorden van de N-VA met het gekende gevolg van dien. Vlaams Belang werd quasi van de kaart geveegd door de copy-cats van de N-VA maar ik ben er zeker van dat het Vlaams Belang zal herrijzen.

​    Maar dan moet het Vlaams Belang weer durven wat hardere taal te   spreken, anders te zijn dan de N-VA en al de anderen. De tijd is aangebroken voor het Vlaams Belang om meer dan ooit het verschil te maken met de N-VA! Tijd om zachte, fluwelen handschoenen om te ruilen voor de bokshandschoenen".

 

"Zoals bekend leest men de artikelen met veel interesse in o.a Zuid Afrika, Vlaanderen, Nederland, Canada, Australië, de USA en Nieuw Zeeland. Wilt u tot slot de geachte lezer nog iets meegeven wat bijvoorbeeld in hun eigen land toepasbaar is?"

"Vecht" voor je identiteit, wees trots op je eigen cultuur met de eigen waarden en normen en laat je niet meesleuren met het collectieve denken van 'de massa' en de misleidende prietpraat van de media. Eigen volk eerst"!​

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie