1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6508939

Besoekers aanlyn

Ons het 11 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

MULTIKULTURELE SAMELEWING ONMOONTLIK

down with'N BOHAAI OOR DIE  UITSPRAAK VAN DIE NEDERLANDSE LIBERALE MINISTER VAN BUITELANDSE BETREKKINGS MNR. STEF BLOK DAT 'N MULTIKULTURELE SAMENLEWING NOOIT MOONTLIK IS NIE EN MENSE NIE VREEDSAAM MET MEKAAR SAAM KAN LEWE NIE

MEV. ELISE JAARSMA: "NA MY SIENING HET HY 100 PERSENT REG"

Op Dinsdag 10 Julie het minister Blok van Buitelandse Betrekkings vir baie bohaai gesorg,  toe hy op 'n byeenkoms in Den Haag met medewerkers van internasionale organisasies onomwonde verklaar het dat hy geen reënboognasie ken waar die bevolking vreedsaam saamleef met mekaar nie. Ook het hy die land Suriname 'n failed state genoem. U sal begryp dat die politiek korrektes verbaas  gestaan het  en vinnig kapsies het gemaak. In ons derde vraaggesprek met mevrou. Elise Jaarsma gaan ons haar vrae stel oor hierdie bohaai en ook baie belangrik: of mnr. Blok reg is.

 

"Mevrouw Jaarsma, kunnen we stellen dat de minister met deze uitspraak de pleister op de zere wond legde of was dit  'zomaar' a slip of the tongue?"

 

"Mijns inziens komt met “a slip of the tongue” altijd de waarheid mee, Met andere woorden: datgene wat die persoon eigenlijk vindt. En zeer zeker heeft de minister de pleister op de zere wond gelegd en uitgesproken wat veel mensen denken en vinden, maar niet openlijk durven zeggen door opgelegde politieke correctheid".

afrikaandermarkt rotterdam

"Heeft hij een punt dat Suriname een typisch voorbeeld van 'a failed state' is en indien u deze vraag positief kunt beantwoorden hoe komt u tot deze constatering?"

"Persoonlijk vind ik een “failed state” wel wat ver gaan, maar ook daar zit wel een kern van waarheid in aangezien ze miljarden hebben gekregen om het land weer op te bouwen en de mensen te voorzien van betere scholing en leefomstandigheden en we zien er weinig van terug… Corruptie viert daar politiek gezien hoogtij en dat zou eerst via een democratisch proces veranderd moeten worden voordat er nog meer buitenlands geld ingepompt wordt".

"In ons vorige vraaggesprek verklaarde u dat zo'n smeltkroes van culturen alleen in de hoofden van socialisten en communisten bestaat. Zou deze minister wellicht hierop gedoeld hebben toen hij zei dat hij geen enkele multiculturele samenleving kende waar men in vrede samenleefde met elkaar?"

"Het is mogelijk dat de minister daarop doelde, maar het is duidelijk dat zonder strikte en duidelijke regels van het land zelf aangaande het behouden van de identiteit en cultuur van het land, het één bende wordt. Neem Hongarije als voorbeeld, die hebben president Orbán die inderdaad heeft gekozen voor het behoud van de identiteit, geschiedenis en cultuur van zijn land en hij beschermt zijn bevolking tegen zowel de islamieten als het dictatorschap van de Europese Unie".

"Minister Blok somde op reeds genoemde bijeenkomst landen op die niets met die multiculturele nonsens van doen willen hebben waaronder Polen en Hongarije en sedert dit jaar kunnen we aan dit rijtje ook Oostenrijk en Italië toevoegen. Zij hechten alle vier aan de bescherming van eigenheid en identiteit. Zou Nederland hier een voorbeeld aan mogen nemen?"

guney"Daar zou Nederland zeer zeker een voorbeeld aan moeten nemen en we zouden ons direct aan moeten sluiten bij de Visegrad-landen, een groep van vier Centraal-Europese landen (Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije) die niet meewerken aan de islamitische invasie en kolonisatie. Oostenrijk maar ook Italië zijn de immigratiecrisis inderdaad ook zat, en terecht. Met alle EU-landen die kritisch zijn tegenover de EU zou het mijns inziens weleens de val van de ondemocratische Europese Unie kunnen betekenen, maar dat is afwachten. Nu ook Poetin van Rusland en Trump van Amerika kritisch zijn over dit instituut geeft dat weer nieuwe hoop natuurlijk. Als iets duidelijk níét werkt voor de bevolking, het de identiteit en soevereiniteit van de landen wegneemt, en een vrije en veilige toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen daardoor niet meer zeker is, dan moet dat veranderen (bijv. uitsluitend een handelsunie en beslist géén politieke unie) en/of ophouden te bestaan, zo is mijn mening. Voor een goede toekomst voor Nederland en de Nederlanders is een Nexit noodzaak.

In de Visegrad- landen heerst er dan ook geen verkrachtingsinvasie, die wel in nagenoeg alle andere EU-landen met open grenzen gaande is. In deze landen worden ook niet mensen dagelijks neergestoken door islamieten die leuzen uit de koran schreeuwen. In deze landen wordt er geen stille jihad (‘Dawa’) uitgevoerd ten koste van de bevolking en hoeven de vrouwen niet hyper-alert over straat. Het is het tegenovergestelde van het Zweedse socialistische/linkse model, waardoor Zweden in nog geen 10 jaar(!) tijd geïslamiseerd is.

Ook in o.a. Nederland zit de islamiserings-vaart er helaas goed in met momenteel al ruim 500(!) moskeeën, en in Duitsland is het nóg erger met bijv. alleen al in één stad (Berlijn) zo’n 500(!) moskeeën. Dat kan nooit goed gaan met de islamitische verover-en-heers ideologie zo oververtegenwoordigd en alom aanwezig".

Ik durf de stelling aan dat wat in Zuid-Afrika gebeurt met de blanke boeren (Plaasmoorde), zonder ingrijpen (zoals buiten- en binnengrenzen dicht, een stop op immigratie vanuit het Midden-Oosten en de bovenste helft van Afrika voor bijv. de duur van 3 jaar) óók in soft links West-Europa zal gebeuren, maar dan met islamieten tegen de oorspronkelijke bevolking, waarbij die laatste groep tot op de dag van vandaag keihard wordt voorgelogen over de multicultuur door mainstream politici en -media".


"Woorden als  'onheilspellend' en 'lomp' werden meteen gebezigd door politiek correct Nederland en er werd zelfs al geopperd  'dat zo'n minister toch echt niet aan kon blijven omdat hij niet gelooft in de veelkleurige en veelrassige samenleving' en daardoor dit maatschappijmodel niet erkent. Denkt u dat dit muisje nog een staartje heeft voor deze volksvertegenwoordiger of zou alles met een sisser aflopen?"

"Links politiek correct Nederland is heel vermoeiend en zo hypocriet als wat. Wie nu nog gelooft in een veelrassige vredige ‘samen’leving is erg naïef, want er is een bevolkingsgroep die hier in Nederland en in alle andere landen waar zij voet aan wal zet, de vrede uiterst ruw verstoord: aanhangers van de islam, en dat al 1400 jaar lang door overal en altijd dezelfde mensonterende modus operandi toe te passen. ‘De ideologie van de wrede’, noem ik dat.

Ik vond de uitspraken van minister Blok niet onheilspellend of lomp, maar juist getuigen van een realiteitszin die we bijvoorbeeld niet zien bij de Kamerleden van de islamitische politieke partij DENK die ook wel de lange arm van Erdogan wordt genoemd; die dus duidelijk dubbele belangen hebben en ook juridisch gezien verplichtingen hebben tegenover Turkije. Persoonlijk zou ik zulke Kamerleden, met dubbele paspoorten en loyaliteiten graag zien vertrekken en niet minister Blok die helaas, door politieke en media druk niet achter zijn eigen woorden is blijven staan en zijn excuses heeft moeten aanbieden.

Maar dat soort wisselend gedrag, om ‘het ingezette beleid’ maar te blijven verdedigen, zijn we gewend van deze partij die al jaren bekend staat als de meest corrupte politieke partij die een waar anti-Nederland beleid voert.

 

malmö

Of minister Blok mag blijven of wéér een (VVD-)minister is die moet aftreden om premier Rutte in het zadel te houden zal moeten blijken."..

"Dan een andere vraag. Hoe is het eigenlijk sedert ons laatste vraaggesprek in Nederland gesteld met de vrijheid om je mening te mogen uiten?"

"De vrijheid van meningsuiting ligt in Nederland en in de gehele EU zwaar onder vuur en werkt eigenlijk maar één kant op. Zodra je kritisch bent over het immigratiebeleid, de islam of de EU dan word je op allerlei manieren tegengewerkt. Op Facebook bijvoorbeeld zijn al mijn 3 accounts op een dag in één keer uitgeschakeld, dat gaat dus op IP-adres, dat als je erover nadenkt toch wel een ‘beetje’ eng is i.v.m. herleidbaarheid via je provider naar jou als privé-persoon. En dat is bij veel meer mensen gebeurd; ook op Twitter is de censuur groot.

En dat gaat al jaren zo, dat je om je eigen politieke mening bekritiseerd, gedemoniseerd en als extreem uitgemaakt wordt als die tegen die van het politieke kartel ingaat. Mensen die openlijk uitkwamen voor de PVV, de enige partij die het gevaar van de islam wél ziet en benoemd, zijn dikwijls hun baan daardoor kwijtgeraakt, en ook vrienden en familie, en het gaat zelfs zo ver dat je politieke mening van invloed kan zijn op de bezoekregeling met je kind. Het is echt bizar gewoon. Ik wil graag afsluiten met de samenvattende opmerking dat het beroemde boek van George Orwell (met ‘Big Brother Is Watching You’ en het ‘Ministerie van de Waarheid’), genaamd “1984”, beter “2018” had geheten...".

"Wederom hartelijk dank en ook nu wensen we u veel sterkte toe in de strijd"

 

"Wederzijds. Het was voor mij een eer om voor de derde keer een vraaggesprek met u te hebben".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie