1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6357223

Besoekers aanlyn

Ons het 59 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

PVV WORD UITGESLUIT

kimberley hendriks word geintervieuiwdMEV. HENDRIKS:  "DIT IS NA MY SIENING ONREGVERDIG AS 1,3 MILJOEN KIESERS GEIGNOREER WORD"

"ONS MOET NOOIT VERGEET NIE DAT DIE PVV TANS DIE TWEEDE PARTY VAN NEDERLAND IS".

Ons het reeds geskryf dat ondanks die feit dat mnr. Geert Wilders se Party vir Vryheid tans in die tweede plek staan ,dit tog geignoreer word, Baie mense is ongelukkig omdat die PVV uitgesluit word van deelneming aan die regering,, In 'n vorige artikel het ons berig oor mev. Kimberley Hendriks (23) wat geprotesteer het toe ons voormalige senator mnr Roeland van Walleghem vrae gevra het oor hierdie verkiesing, Die protes demonstrasie wat op Saterdag 25 Maart plaasgevind het was 'n voldonge feit. In net enkele dae het mev Hendriks gereël dat omtrent 150 mense uit alle dele van Nederland daaraan deelgeneem het.

"Mevrouw Hendriks we schreven het al in de inleiding. U heeft in een paar dagen tijd toch nog 150 mensen op de been kunnen brengen uit bijna geheel Nederland. Velen kwamen van heel ver. Kunnen we nu al spreken van een succes, gezien het feit dat velen niet konden komen omdat ze moesten werken of door ziekte verhinderd waren?"

"Ja dat denk ik wel gezien het feit dat we slechts na 4 á 5 dagen organiseren en regelen ruim 100 tot 150 man op het Malieveld hebben weten te krijgen".

sperkers op malieveld

"Kunnen we snel een vervolg verwachten met wellicht nog meer deelnemers dan nu al het geval was?"

"Nou niet snel, maar we gaan zeker door. We willen immers gehoord worden".

"Hoe zou u de sfeer op het Malieveld willen omschrijven. Was er bijvoorbeeld een 'wij gevoel'?"

"Ja hoor, we stonden er met z'n allen met maar één doel. Het was gezellig, er was een echt gevoel van saamhorigheid en iedereen kon goed met elkaar opschieten. De deelnemers genoten ook zichtbaar van de diverse toespraken".

"Was u beducht op tegenstanders?  Deze komen immers altijd meteen in actie als er iets niet in hun straatje past?"

"Er was wel een bericht ergens op internet gepost dat de Antifa zou komen,maar goed ik wist van tevoren al dat die geen problemen ging veroorzaken aangezien je 4x 24 uur van tevoren een demonstratie moet aanvragen, Doe je dat niet dan heb je er niks te zoeken en word je weggestuurd door de politie".

"U vertelde ons dat er veel onregelmatigheden waren tijdens deze verkiezingen. Waar bestonden deze zoal uit?"

Voorbeelden hiervan waren dat stembiljetten in de prullenbak gevonden waren. Ook was er sprake van stemgerechtigden die in het buitenland wonen en geen stempas of te laat een stempas ontvangen hadden".

"Hoe schat u de kansen in voor de Partij voor de Vrijheid. Kan men blijven doorgaan met het negeren van1,3 miljoen kiezers?"

"Nee dat denk ik persoonlijk niet".

"Dan even vooruitlopend op de Gemeenteraadsverkiezingen die in 2018 plaats vinden. Tijdens de landelijke verkiezingen van 15 maart, behaalde de Partij voor de Vrijheid 18,5 % in Vlaardingen en in de naburige stad Schiedam doen ze er met 19,8 % zelfs nog een schepje bovenop. Denkt u dat deze hoge scores nog verdubbeld zullen worden?"

"Ja ik geloof zeker dat de PVV die scores nog zal verdubbelen".

"Wat merkt u zelf in de dagelijkse praktijk van de islamisering en multiculturele samenleving?"

"Voornamelijk dat er geen Nederlands word gesproken in het openbaar".

"In dit door links uitgevonden maatschappijmodel komen steeds meer barstjes en scheurtjes en de politiek correcten moeten echt heel veel moeite doen om de machine draaiende te houden cq alle zeilen bij te zetten. Heeft deze mulikul nog een lang leven volgens u, of is deze op sterven na dood?"

"Ik denk dat die z'n langste tijd heeft gehad. Het is overduidelijk dat deze uitvinding van links niet werkt".

"Vind u het vreemd dat behalve de PVV en de SGP er geen andere partijen zijn die zich verzetten tegen de islamisering van Nederland?"

"Dat zijn niet de enige politieke partijen. Nieuwkomer Forum voor Democratie van Thierry Baudet is er ook een voorbeeld van".

 

"We ronden af en willen u heel veel succes wensen met een volgende demonstratie".

 

"Dank u wel. We blijven onze schouders eronder zetten en weten niet van opgeven".

 

 

 

Lees ook asb. by: https://www.facebook.com/wijzijnnederlandersenditisonsland/

 

 

 

.

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie