1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
7033828

Besoekers aanlyn

Ons het 19 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

INSIGGEWENDE ONDERHOUD MET 5E KANDIDAAT VAN DIE NEDERLANDSE VOLKSUNIE SE LYS AFDELING ARNHEM

MEV. TINEKE VAN SCHAIJK: "DIT IS "N SPEERPUNT DAT ONS NEDERLANDSE BURGERS WEER OP DIE EERSTE PLEK KOM"

2022 02 21 1Geagte leser. Ons het in die kader van die gemeenteraadsverkiesings wat in Maart plaasvind, 'n baie interessante vraaggesprek gehad met die vyfde kandidaat op die verkiesingslys van die Nederlandse Volks Unie, mevrou Tineke van Schaijk. In 'n kort telefonisch onderhoud wat ons gehad het, het ons gemerk dat sy pal staan vir haar beginsels en die hoog in haar vaandel staan het en daarom nooit sal versaak.Ons sal haar oa. vrae stel waarom sy gekies het om op die NVU se lys te staan.

"Mevrouw van Schaijk zou u , voordat we met het uiteindelijke vraaggesprek beginnen iets over uzelf willen vertellen?"

"Mijn naam is Tineke van Schaijk, 63 jaar en ik ben geboren en getogen in de Zuid Hollandse stad Vlaardingen. Ik heb als receptioniste gewerkt bij het sportbedrijf ik ben nu met pre pensioen en heb dus alle tijd voor mijn lieve katten".

"U heeft nu een interview met een christelijke website en gaf in ons korte telefoongesprek aan, Christelijk Gereformeerd te zijn. Heeft dit te maken met uw streven om Nederland weer Nederland te laten worden?"

"Jazeker het kan niet lang meer duren of we hebben helemaal geen christelijke tradities meer in ons Nederland".

"Wat betekent het geloof voor u en hoe geeft u hier invulling aan in het dagelijks leven?"

"Ik doe mijn best om iedere dag te strijden voor het behoud van ons christelijke geloof en ons VADERLAND".

"U bent al jarenlang lid van de Nederlandse Volks Unie. Wat trok en trekt u zo in deze partij?"

"Alles! De enige partij die oprecht voor het Nederlands/Germaanse Volk opkomt.
Een van hun programmapunten -Grenzen dicht! Opvang in eigen regio- spreekt mij daarom zeer aan en ik kan er ook volledig achter staan!"

"In 2019 bent u tot politiek activiste van het jaar gekozen. Waar had u deze eer aan te danken?"

"Dat was voor mijn tomeloze inzet voor de partij. Ik voelde me zeer vereerd toen ik uit handen van Etienne van Basten de trofee voor politiek activiste van het jaar 2019 ontving".

2022 02 21 2"Kan het dan zo zijn dat de christelijke kiezer , bij gebrek aan een partij als de Staatkundig Gereformeerde Partij in uw woonplaats, met een gerust hart een stem kan uitbrengen op u?"

"Jazeker wij staan in principe voor dezelfde idealen en onze slogan is: Nederland voor de Nederlanders. Islamitische landen voor Moslims. Al eeuwenlang willen zij ons overheersen en hun 'religie' opdringen. We zijn het zat. Grenzen dicht!".

"Ons inziens getuigt het wel van moed om op de lijst te staan van een -door de meeste media- verguisde partij. Wat bracht u ertoe ondanks dat dit niet geheel zonder risico is dit tóch te doen?"

"Ik deed dit voor mezelf en mijn idealen. Ik ben van mening dat er voor de waarheid uitkomen geen moed nodig is. De Heer is mijn herder en Hoeder, ik ben nergens bang voor".

"In de titel kwam al naar voren dat u de Nederlandse burgers weer op de eerste plek wil zetten en dus -zo nemen we aan- komaf wil maken met de regenboognatie. Hoe wil u dit bereiken"

"De mensen onder andere ervan overtuigen dat God Adam en Eva schiep, niet Adam en Adriaan of Eva en Eefje. Ik geef dit voorbeeld omdat de alles-moet-kunnen mentaliteit mij tegen de borst stuit".

"Kunt u nog wat andere speerpunten noemen?"

"De zondagsrust moet weer terugkeren en natuurlijk ook de figuur van Zwarte Piet maar legaal vuurwerk is voor mij ook een heel belangrijk punt. Zoals ik eerder aangaf, er blijven anders geen Nederlandse tradities meer over".

"Wat heeft u zelf meegemaakt van die zogenaamde multiculturele samenleving?"

"Ik ben diverse malen verbaal aangevallen vanwege mijn roomblanke huidskleur, als ik bijvoorbeeld bij de slager zeg: 'sorry ik ben aan de beurt' wordt ik direct voor vuile racist uitgemaakt (wat ik ook zeker ben) maar dan in de goede zin van het woord. Ik maak onderscheid en dat vind ik niet verkeerd want onze Schepper heeft nu eenmaal verschillende volkeren geschapen, elk met zijn eigen identiteit en culturele achtergrond".

"Die multikulti, zoals het ook wel genoemd wordt, wordt gekoesterd alsof het een kostbaar kleinood is door vooral de linkse partijen, evenals de islam ideologie waar ze geen kritisch woord over willen horen. Anders is het wanneer het christelijke zaken betreft.

Waarom zouden ze zo in een kramp schieten als het die zogenaamde godsdienst betreft en alles wat maar christelijk is of er naar neigt constant aanvallen?"

"Omdat ze bang zijn. Met alle winden meewaaien is veiliger denken ze. Nou ik verkies toch liever een rechte rug".

"U vertelde ons dat u op de hoogte bent van de plaasmoorde in Zuid Afrika die, sedert het zogenaamde 'nieuwe' Zuid Afrika een feit is al talloze slachtoffers hebben geëist. Wilt u hier nog iets over zeggen en wat zou er moeten gebeuren om deze afschuwelijke wreedheden voorgoed te doen stoppen?"

"Ik kan daar weinig over zeggen, maar met een communistische katoenplukker als staatshoofd kan het natuurlijk nooit goed gaan. Het doet me verdriet dat mijn blanke voorvaderen hier zo hard voor hebben gevochten. Ik noem alleen al Jan van Riebeeck, die trouwens een prachtig Zwarte Pietenpak draagt. Aan deze deftige kleding kan je al merken dat zo'n kostuum niet voor iedereen weggelegd was. Degenen die al jaren beweren dat de knecht van Sinterklaas een slaaf was zitten er dus finaal naast".

"We danken u hartelijk voor uw tijd en moeite en wensen u heel veel succes bij de verkiezingen van maart aanstaande".

"Graag gedaan en eveneens vriendelijk dank".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie