1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6869158

Besoekers aanlyn

Ons het 24 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

NASIONALISTIESE NVU HOU SUKSESVOLLE PROTES IVM. OPVANG VAN ASIELSOEKERS

NEDERLANDSE VOLKS UNIE SE VOORSITTER MNR. CONSTANT KUSTERS: 'ONS IS HIER VANDAG OM DIE INWONERS VAN DIE DORPIE HARSKAMP 'N RIEM ONDER DIE HART TE STEEK"

Op Dinsdagaand 24 Augustus het baie inwoners van die dorpie Harskamp geprotesteer teen die tydelike Asielsoekers Sentrum wat glo tot Januarie 2022, 800 sg. vlugtelinge uit Afganistan sal 2021 11 19 1huisves. Hierdie dorpie lê in die munisipaliteit Ede in die Nederlandse provinsie Gelderland en die dorpsbewoners staan bekend äs vriendelike mense wat mekaar help en 'n hegte gemeenskap vorm.Vanweë die protes het die politiek korrekte media die inwoners meteens beskuldig van onverdraagsaamheid, vreemdelingehaat en skynheiligheid. Om die inwoners 'n riem onder die hart te steek het die Nederlandse Volks Unie, gemeen om op Saterdagmiddag 6 November 'n protes demonstrasie te hou by die sentrum. Ons het nav. van hierdie feit 'n insiggwende onderrhoud gehad met die voorsitter van hierdie politieke party, wat u ongetwyfel nog sal onthou van die vraaggesprek op 31 Mei 2020. Daar was sprake van mishandeling van diere by Stigting Sunflower Range in die Arnhemse munisipaliteit. Seuns uit 'n naby geleë Asielsoekers Sentrum is toe op heterdaad betrap toe sy geite met stokke geslaan het.

"Meneer Kusters, voordat we in willen gaan op de demonstratie zouden we graag even terugkomen op ons vorige interview. Op het einde stelden we u de vraag of u iets voor de in de inleiding genoemde Stichting Sunflower Range kon betekenen. U zou toen contact met de beheerder mevrouw Andrea Sonderen leggen. Hoe is een en ander verlopen?"

"Er zijn wel gesprekken geweest, maar afgesproken is om daar niets over naar buiten te brengen, voor de goede vrede".

"Naar nu bekend is, maar u moet ons maar corrigeren indien dit niet het geval is, komt er een boot in Arnhem te liggen waar eveneens asielzoekers worden ondergebracht. Is dit juist en zo ja, weet u uit welke landen zij afkomstig zijn?”

"Aan de Rijnkade komt een prachtige passagiersschip te liggen daar worden 200 Afghanen opgevangen, en in het AZC op de Groningensingel komen er ook nog eens 100 bij. Het AZC op de Groningensingel is in de jaren ’90 geopend en zou tijdelijk zijn net als de Elderhoeve in Elden. Tegen beide AZC’s heeft de NVU destijds gedemonstreerd en de burgers werden in allebei de gevallen voorgelogen dat het tijdelijke Asielzoekers centra zou betreffen!"

2021 11 19 2"We nemen aan dat alles al in kannen en kruiken is wat betreft die opvang en dat de inwoners die vlakbij die boot wonen niet hierin gekend zijn?"

"De gemeente heeft het gewoon besloten, zoals altijd, zonder de inwoners van de wijken in het besluit te kennen! Een stijging van de criminaliteit, onveiligheid en inbraken is een van de meest voorkomende gevallen in de buurt van AZC’s".

"Weet u of dit op dezelfde wijze is gegaan als met die legerbasis in Harskamp die immers in korte tijd werd omgevormd tot een asielzoekerscentrum?"

"Dit gebeurde op precies dezelfde manier, de burgers werden niet gekend en er werd besloten zonder ook maar de burgers te informeren om een kleine 1000 Afghanen op te vangen op een militaire basis, op een bevolking van Harskamp met 3500 inwoners".

"De komst van uw partij moet de inwoners van dit dorp op z'n zachts gezegd deugd hebben gedaan. Kunt u schetsen hoe u en de andere leden ontvangen werden door de Harskampers?"

"Een hoop Harskampers hadden in de loop van de afgelopen weken al contact met onze partij opgenomen of wij iets konden beteken voor hun. Dat hebben wij ook gedaan middels deze manifestatie. Veel Harskampers hebben geluisterd naar de toespraken van onze sprekers".

"Heeft u bewust er voor gekozen om vandaag met een relatief klein aantal leden te demonstreren?”

"Ja dat is onze nieuwe strategie om met kleine groepen te werken. Net zo doeltreffend als met hele grote groepen, en het werkt voor de NVU organisatie eenvoudiger om ermee om te gaan. En het media effect is hetzelfde!"

"De deelnemers en deelneemsters droegen behalve Princevlaggen ook afbeeldingen van de islamitische profeet Mohammed mee. Werd dit bewust gedaan om zo iets duidelijk te maken richting asielzoekers?"

"Jazeker, wij staan voor een Germaanse Christelijke volksgemeenschap! Jihadistische Islam weg uit Europa was een van de spandoeken die wij bij ons droegen, de boodschap lijkt ons duidelijk genoeg!"

"Op een van de spandoeken die tijdens de demonstratie werd meegedragen prijkt naast die tekst een Kruisridder. Wilde u het publiek hiermee duidelijk maken dat het net zoals omstreeks 1100 noodzakelijk is om voortdurend strijd te voeren tegen de islamitische overheersing?"

"Absoluut die Jihadistische Islam gedragen zich als kolonisten in Europa! Wij moeten hiertegen strijden met alle legale en vreedzame politieke middelen die wij hebben als politieke partij!"

"Hebben inwoners van dit dorp zich aangemeld als lid bij uw partij?”

"Jazeker we hebben een aantal nieuwe leden kunnen verwelkomen bij de partij".

"Natuurlijk duikt waar uw partij ook maar een protest wil houden ook de welbekende AFA op. Bekend is dat ze zich dikwijls bedienen van geweld om hun zin er door te drukken. Was daar nu weer sprake van of hielden ze zich voor een keertje rustig?”
De AFA actie trok geen bekijks van de Harskampers, ze stonden er alleen en verlaten bij en konden alleen rekenen op bijval van de systeem pers. Geen enkele burger uit Harskamp schonk hun aandacht".

"Staan er voor dit jaar nog meer demonstraties op stapel?"

"Dat is het geval. Zaterdag 13 november gaan we naar Steenwijk voor het behoud van Zwarte Piet. We houden dan een protest samen met de Partij voor behoud van de Nederlandse identiteit!"

"We ronden af maar niet voordat we u gevraagd hebben of u nog iets met onze lezers wil delen”.

"Ik wens ons broedervolk het allerbeste toe in Zuid-Afrika en mogen we snel allen weer herenigd worden in een groot Dietsland!"

Kyk ook by: https://www.youtube.com/watch?v=9yEnLJwEzeY

http://www.nvu.nu/

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie