1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6711897

Besoekers aanlyn

Ons het 37 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

VREEMDELINGE HET MEER REGTE AS NEDERLANDERS

Dave van der meerFAKSIEVOORSITTER VAN DIE LOKALE POLITIEKE FEDERASIE AFDELING WESTLAND MNR. DAVE VAN DER MEER: "DIT IS ONREGVERDIG DAT ASIELSOEKERS ALLES GRATIS KRY TERWYL ONS EIE WESTLANDERS DIE LYFGORDEL STYWER MOET TREK".


Geagte leser. Ons het al in vorige artikels berig, dat vreemdelinge voorgetrek word as dit gaan om bv. toekenning van huise ens. Onlangs het ons verneem dat asielsoekers niks hoef te betaal nie as hulle 'n paspoort nodig het. Hulle hoef net die pasfoto te betaal. Die Lokale Politieke Federasie het vrae gestel aan die Kollege van Burgemeester en Wethouers omtrent hierdie feit. Ons het 'n insiggewende vraaggesprek in die Nederlands met die faksievoorsitter van die LPF afdeling Westland.

 

"Meneer van der Meer. Zou u eerst iets over u zelf willen vertellen zodat de lezer een goed beeld heeft van degene waarmee we een gesprek hebben?"

 

"Ben geboren in 1969 in Naaldwijk en sedert 2005 politiek actief. Naast raadslid ben ik werkzaam als bloemen- en plantengroothandelaar. Ik ben gehuwd en vader van drie dochters. Een van mijn hobby's is wielrennen en dan niet alleen kijken maar ook zelf fietsen".

 

"Wanneer vernam u dat Westlanders wel de volle pond moesten betalen en asielzoekers niet?"


lokale politieke federatie westland"Een paar maanden geleden hoorden wij een verhaal dat statushouders gratis paspoorten kregen. Afgelopen week kregen we het bewijs erbij, namelijk een kopie van de brief die de gemeente Westland naar de betreffende statushouders gestuurd had. Dat was voor ons het ogenblik om het college te bevragen".

"Dus zodra u het bewijs in handen had heeft uw fractie aan de bel getrokken?"

"Dat is geheel juist gesteld. De wethouder belde binnen een halve dag op met de mededeling dat het gewoon niet kon kloppen. Wij hebben hem toen later die dag de brief gegeven en nadien heeft hij later die avond medegedeeld dat het in dit geval ging om het herstellen van een fout van de overheid  wat natuurlijk een niets zeggend antwoord was".

"Had u al eerder signalen opgevangen dat vreemdelingen voorgetrokken worden boven Westlanders?"


We kregen wel signalen binnen, maar konden pas echt wat doen als we ook bewijs hadden. Wanneer wij zonder bewijs te hebben zouden reageren werden we direct in een rechts-extremistische hoek gezet terwijl wij dat niet zijn. Wij zijn wel extreem-realistisch maar dat is iets heel anders".

"Door wie worden de paspoorten eigenlijk bekostigd?"


"De paspoorten werd in dit geval door de gemeente betaald, de pasfoto moest de statushouder zelf betalen".

"We kunnen ons voorstellen dat andere politieke partijen ook willen weten wat er nu precies aan de hand is. Heeft u er weet van of collega's zich in de bezorgdheid van de Lokale Politieke Federatie kunnen vinden ?"

 

"Weet u wat het is. Andere fracties houden hun kruit liever droog en wachten de beantwoording af. De collegepartijen zullen de wethouder geloven maar wij hebben het vermoeden dat er in veel meer gevallen betaald is door de gemeente".


"Betreft het voornamelijk moslims die financieel worden ondersteund?"


De meeste vluchtelingen komen uit Syrie en Eritrea of Somalie. Mensen uit Syrië zijn vaak moslim. Bij de mensen uit Eritrea zitten ook mensen met een christelijke achtergrond".

"Waar wij benieuwd naar zijn is hoe het er voor staat met de islamisering in plaatsen als Naaldwijk, Poeldijk, Kwintsheul en Wateringen om er maar een paar te noemen?"


"De moslim gemeenschap probeerde een islamitische basisschool te stichten maar dat hebben we gelukkig tot nog toe tegen kunnen houden. Voor de rest valt het hier nog enigszins mee. Geen echte moskee en dus ook nog geen islamitisch onderwijs".

"Hangt naar uw mening deze ontwikkeling samen met dat Sinterklaas spelen van de gemeente (ook al is het nog lang geen 5 december) om deze asielzoekers maar in de watten te leggen?"


"Binnen de gemeente zijn er een aantal (gut)menschen die denken dat je statushouders bij alles moet ondersteunen. Wij zijn het daar niet mee eens. Integratie moet vanuit de mensen zelf komen en ze moeten zeer zeker niet gepamperd worden".

"Misschien kunt u tot slot wat 'wapenfeiten' noemen die uw partij reeds heeft kunnen bewerkstelligen?"

We hebben in het verleden (2004-2008) de stichting SBL (Stichting Buitenlandse Landgenoten) weten te ontmaskeren. Ze kregen veel subsidie en gingen vervolgens in de zomer met een groep Marokkanen naar Spanje om daar voetbaltoernooitjes te spelen.

Tevens hebben we de bouw van een traditionele moskee weten te voorkomen. Er is nu alleen sprake van een gebedsruimte in een voormalige basisschool maar zonder minaretten.

Als LPF hebben we als eerste en enige partij het Marokkanenprobleem in vooral Honselersdijk op de agenda gezet. Nu is het een stuk rustiger".

"We danken u hartelijk voor dit boeiende gesprek en wensen u en de overige leden van uw fractie alle succes toe".

"Heel graag gedaan".

 

 

ns: Gaan ook asb kyk op die LPF se webwerf by: http://www.lpfwestland.nl/

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie