1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6707424

Besoekers aanlyn

Ons het 28 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

SIRIËSE 'VLUGTELINGE' TERRORISEER EINDHOVENSE INWONERS

Rudy RekerLPF FAKSIELID MNR. RUDY REKER: "AANVALLE OP NEDERLANDERS IN HENRI DUNANT PARK IS SKERING EN INSLAG"

Op Donderdag 1 Junie het 'n klompie van 10 Siriese gemors in die Henri Dunant park in die Eindhovense stadsdeel Woensel, 'n Nederlandse jongman met 'n fietspomp op sy kop geslaan en daar is fietse op hom gegooi. Hierdie jongman het ernstige breinskade opgedoen agv. die aanval. Die aanleiding was dat die Siriërs hul aan 'n meisie opgedring het. Die jongman het die meisie verdedig. Die Lys Pim Fortuyn het vrae gestel aan die Kollege van Burgemeester en Wethouers oor die feit, dog hoewel name en vanne bekend is by die polisie is hulle nie in die tronk gesluit nie.

"Meneer Reker staat dit geval van mishandeling op zichzelf of weet uw fractie of er al meer keren Nederlandse mensen werden lastiggevallen door deze zogenoemde statushouders?"

"Nee, het is zeker niet de eerste keer dat in het Henri Dunantpark dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen velen. Dit is wel de eerste keer dat bij ons bekend is dat het hier -en dat staat ook in het politierapport- , over Syriërs ging. Het slachtoffer heeft dit ook verklaard".

henri dunantpark

"Kunt u de lezers uitleggen wat de term 'statushouder' precies inhoudt?"

"Statushouders zijn voormalige ‘vluchtelingen’ of ‘asielzoekers’ die nu een verblijfsstatus hebben gekregen".

"Vele Eindhovenaren geven aan dat ze het Henri Dunantpark mijden als het donker begint te worden. Kunnen we spreken van een no-go area waar deze criminelen heer en meester zijn?"

"Overdag gebeurt er over het algemeen niets verkeerds in het park. De jongelui gaan naar school of zijn aan het werk en momenteel is er in Eindhoven een grote Kermis. Maar meerdere buurtbewoners waarvan een lid van het Buurtpreventieteam, zeggen tegen mij dat er wel degelijk iets aan de hand is. Het Henri Dunantpark is 'n gedoogplek volgens de wijkagenten.

Het Eindhovens Dagblad kopt vandaag met grote letters in de krant:

‘Overlast valt reuze mee in het Henri Dunantpark’. (Zie bijlage)

In hetzelfde artikel geven twee jongeren in het park, Steven Fleuren (21) en Muslum Yildirum (18) grif toe dat er wel eens iets speelt in het park. Zij doen dikwijls genoeg mee . U moet dan denken aan: baldadigheid, vandalisme en een grote mond tegen voorbijgangers opzetten. Zij houden ook wel eens met een man of dertig een barbecue met muziek erbij. Zij nemen drugs, drank en wapens mee, zoals een buks of een zakmes. Hoewel het van tijd tot tijd tot vechtpartijen komt tussen groepen jongeren vinden zij dat het niet allemaal supergangsters zijn. Dit verhaal haalt de kop van het krantenartikel onderuit".

"Waar zijn deze statushouders ondergebracht?"

"Alle huidige statushouders zijn eerst opgevangen in een asielzoekerscentrum in bijvoorbeeld het AZC de Orangerie in Eindhoven of ergens anders in Nederland. Op het moment dat zij voor een verblijfsstatus in aanmerking komen krijgen zij zelfstandige woonruimte toegewezen".

"Is er bekend hoe de toestand van de jongeman op dit ogenblik is?"

"Woensdag 8 augustus jl. hebben wij nog contact gehad met de ouders van deze jongen. De situatie van het slachtoffer is nog onveranderd. Hij heeft regelmatig hoofdpijn en psychisch heeft hij het ook nog moeilijk".

"We nemen aan dat er meteen aangifte is gedaan bij de politie vanwege die mishandeling. Is hier al iets over bekend?"

"Op 1 juni jl. heeft de mishandeling plaatsgevonden. Op 8 juni is er aangifte gedaan. Waar je tot enkele jaren terug zo een politiebureau kon binnenlopen en op je beurt wachten, moet je thans in Nederland afspraken maken om aangifte te kunnen doen. Ook bestaat er een mogelijkheid om digitaal aangifte te doen maar niet elk slachtoffer heeft daar vertrouwen in".

"Hoe kan het dat die daders nog vrij rondlopen?"

"Dit is een goede vraag. Tijdens de aangifte is een duidelijke foto en zijn meerdere Facebookaccounts met namen en foto’s aan de politie overhandigd. Ik mag er dan vanuit gaan dat je op dezelfde dag alle identiteiten boven water hebt. De politie zegt tegen de media dat zij met een onderzoek bezig is. Ik twijfel hier sterk aan omdat de meeste aangiftes gewoon op de plank blijven liggen. Bovendien ligt het bij de Nederlandse bevolking erg gevoelig als er migranten mee zijn gemoeid".

"Weet u hoe het meisje er aan toe is?"

"Dat is ons niet bekend". 

"Wat moet er volgens uw fractie gebeuren met deze asielzoekers die de stad onveilig en onleefbaar maken?"

"Daar hebben wij als Lijst Pim Fortuyn maar één antwoord op en dat is de daders met hun familie zonder pardon terugsturen naar hun eigen vaderland. Laten zij daar hun energie maar steken in de opbouw van dat land".

"Misschien overbodig om te vragen maar we willen het toch zeker weten. Handelt het hier om moslims?"

"De ideologie staat natuurlijk niet in het politierapport. Maar gezien de namen en afkomst die in de documenten staan die de politie bij de aangifte heeft zitten kun je daar vermoedelijk wel van uitgaan".

"We willen u wederom danken voor dit boeiende vraaggesprek en hopen dat met uw hulp Eindhoven weer die mooie stad van weleer mag worden".

"Dank u vriendelijk en ja we doen er alles aan om dit te bereiken. We willen u ook hartelijk danken voor de belangstelling vanuit Zuid Afrika".

 

 

Lees ook asb by: https://www.onsplatform.tv/woenselseheide/12-augustus-2017-overlast-valt-reuze-mee-in-het-henri-dunantpark

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FPv1irBC2GQ

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie