1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6711848

Besoekers aanlyn

Ons het 27 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

NEDERLAND: WINDE VAN VERANDERING KLINK DEUR IN VERKIESINGSUITSLAG

Flag of the Netherlands"HULLE KAN NIE BLY VASKLOU AAN 'N REëNBOOGNASIE NIE".

Voormalige Vlaams Belang senator mnr. Roeland van Walleghem: "Groot oorwinning vir Party vir die Vryheid wys baie Nederlanders wil geen Islamisering nie".

Die Partij vir die Vryheid (PVV) onder leiding van mnr. Geert Wilders wat deur politiek korrektes, soos bv. dr. Leopoldt Scholtz in die Afrikaanse media afgemaak word as die groot verloorder in Woensdag se algemene verkiesing in Nederland, het 'n groot oorwinning behaal. Saam met die Staatkundige Gereformeerde Party (SGP) wat ongelukkig net hul drie setels behou het, is hulle ware vriende van die Afrikaners. Hulle is teen die ANC gekant en teen die reënboognasie.

In hierdie vyfde gesprek met dié senator sal ons hom vrae vra oor die verkiesings.


roeland van walleghem kijkt"Meneer van Walleghem heeft u vanuit Vlaanderen ook de verkiezingen gevolgd?"

"Met veel interesse zelfs. Daar waar geestesgenoten zich in de strijd werpen, volgen we dat zeker op de voet, zeker bij onze naaste buren uit Nederland, Frankrijk en Duitsland. Binnen 34-dagen zijn er trouwens ook belangrijke presidentsverkiezingen in Frankrijk. En enkele weken later kiezen de Fransen voor hun Assemblee, en later op het jaar is het de beurt aan Duitsland. Indien de peilingen - tja peilingen - voor Frankrijk uitkomen, dan kan dat voor nooit geziene toestanden zorgen. De twee laatste peilingen, uitgevoerd op 8 en 9 maart door de twee grootste peilingsbureaus, IPSOS en IFOP, geven Marine Le Pen respectievelijk 35,9% en 32,2% van de stemmen in de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen. Met een gemiddelde van 34% staat ze ver voor op haar onmiddellijke concurrenten: Fillon (21%) en Macron (18%).

Nu heeft ‘Oddo Securities’, een financiële instelling die in Frankrijk actief is sinds 1849, voornamelijk in de Beurssector, een prognose laten maken over hoe het volgende Franse parlement er zou kunnen uitzien. Zij lieten die studie uitvoeren om te weten welk ‘politiek’ vlees ze in de kuip zullen krijgen. Alles draait natuurlijk rond hun commerciële- en financiële belangen, die ze willen veilig stellen en waarop ze eventueel willen anticiperen. Die prognose zal voor vele klamme handjes en gefronste wenkbrauwen zorgen in het land van Pagnol en Marius. Indien Marine Le Pen bij de presidentsverkiezingen 30% zou halen, dan zou zich dat enkele weken later, bij de parlementsverkiezingen, kunnen vertalen in 136 zetels in het nationaal parlement. Indien ze ‘slechts’ 25% zou halen in de eerste ronde, dan zouden er ‘maar’ 57 volksvertegenwoordigers het parlement kunnen vervoegen. Hoe ze dat berekenden, blijft voor ons een raadsel, maar goed. Ter informatie: momenteel beschikt het Front National over twee zitjes, Marion Le Pen en Gilbert Collard".

"Heeft u wellicht opmerkingen over de voorbije verkiezingen?"

"Het meest opvallende is uiteraard dat de verliezers door de leugenmedia als winnaars worden beschreven, en de winnaars als verliezers. Maar dat verhaaltje kennen we al lang. Toch belangrijk om te weten is dat de uittredende regeringspartijen (VVD en PvdA) 37 van haar 79 zetels verloren. De socialisten - ooit een van de grootste partijen van Nederland - zijn zo goed als van de kaart geveegd. Van winnaars spreken lijkt me dan eerder geschikt voor de show van een derderangs stand-up comedian. Komt natuurlijk nog bij dat de politiek correcte pers op voorhand gaat bepalen hoeveel een partij moet (gaat, zal) halen, om als winnaar erkend te worden. Wanneer die partij dat aantal zetels dan niet haalt , dan zijn het verliezers. Ik denk dat elke voorzitter, van gelijk welke partij in gelijk welk land, tevreden zou wakker worden wanneer zijn partij de score van Wilders zou halen en 5 zetels bij wint".

"De liberale VVD heeft fors verloren maar is volgens de uitslag toch nog als eerste geëindigd. De PVV behaalde een tweede plek. Hoe zou dit willen duiden?"


"Het is duidelijk dat een deel van Nederlandse bevolking zich heeft laten vangen door de goed georkestreerde Turkije-rel. In de ogen van veel meelopers vertoonde Rutte plots (zeer plots) leiderschap door zich ‘harder’ op stellen tegen de Turken. Was het vooraf niet gepland, zoals sommigen zich afvragen? Het NRC-Handelsblad stelt zich ook veel vragen bij deze ‘rel’. Volgens de krant was het scenario al een week vooraf gekend. Rutte zou zelf geweten hebben dat de vrouwelijke Turkse minister per auto het land zou binnenkomen. Het moment kon niet beter gekozen worden, als je het mij vraagt! Zou Ataschurk Erdogan Rutte geholpen hebben om deze verkiezingen ‘minder hard’ te verliezen? Misschien is Rutte niet gevaarlijk in de ogen van Erdogan, Wilders daarentegen zeer zeker wel. Vandaar een duwtje in de rug. Onder druk van Geert Wilders - en de nakende verkiezingen - was Rutte trouwens al enkele weken opportunistisch naar rechts opgeschoven. De klassieke truc van centrumpartijen die de hete adem van de tegenstrever in de nek voelen".

In de titel liet u al blijken dat naar uw mening veel Nederlanders geen islamisering meer willen hebben. Zou deze wens te realiseren kunnen zijn?"

"De kruiperigheid van onze westerse leiders doet het ergste vrezen. Het islam gepamper zorgt ervoor dat de aanhangers van die politieke overtuiging meer en meer vertrouwen krijgen en dat bovendien goed laten blijken. Het is toch ten hemeltergend dat een gevaarlijke ideologie - die elke vorm van gelijkheid tussen man en vrouw in de weg staat - ongemoeid aan de verkiezingen kan deelnemen. Daarbij denken we natuurlijk aan DENK en aan de partij(en) die weldra ook in Vlaanderen actief zal zijn. Vandaag roept Erdogan zijn buitenlandse onderdanen op om minstens 5 kinderen op de wereld te zetten. Dat ligt volledig in de lijn met wat de gewezen Algerijnse president Houari Boumediene (toespraak in de UNO in 1974) ooit speechte:

Miljoenen mannen zullen het zuiden verlaten en naar het noorden trekken. Ze zullen niet als vrienden gaan, maar wel om te veroveren. De buik van onze vrouwen zal ons de overwinning schenken”

"Zou de VVD rekening houden met de anderhalf miljoen kiezers die op de PVV hebben gestemd of zullen deze net zoals altijd weggezet worden als  'xenofoob',  'islamofoob' en racistisch?"

"Och, daaromtrent maak ik me weinig of geen illusies hoor. En wij weten waarover we spreken. Bij de verkiezingen van 2004 - na het proces van de schande - was het Vlaams Belang de grootste partij van Vlaanderen geworden.

Na veel zoeken werd een rechter gevonden die onze partij zou veroordelen. De franskiljonse raadsheer, tevens voorzitter van de Franstalige Gentse Lions, Smetryns, werd bereid gevonden om onze partij te veroordelen. Als beloning werd de man later gepromoveerd tot raadsheer bij het Hof van Cassatie.

Na deze veroordeling - waardoor de partij van naam diende te veranderen - sprak de kiezer ons vrij. We behaalden de hoogste score ooit, waardoor we grootste partij van Vlaanderen werden. Voor de ‘façade’ mochten onze kopstukken toen even bij de informateur op de koffie, maar daarmee was de kous af. De ‘eretitels’, xenofoob,  islamofoob en racist, zijn voor de rest van je leven op je voorhoofd gegrift. In Nederland gaan ze wel vriendelijker met mekaar om, maar toch zal Geert Wilders ook bedankt worden voor zijn aangeboden diensten. Laat daar geen enkele twijfel over bestaan".

"Verscheidene partijen hebben al verklaard dat ze niet met Geert Wilders willen samenwerken. Kan dit gezien worden als een cordon sanitair?"

"Natuurlijk is dat een cordon sanitair. Wanneer onze partijen er niet in slagen om een absolute meerderheid te bekomen, dan zal dat ‘links spelletje’ blijven duren. Het is trouwens de levensverzekering van vele partijen, waardoor ze mee aan de vleespotten kunnen blijven zitten. Had men in Vlaanderen in het verleden rekening gehouden met de wil van de kiezer, dan had het VB in vele gemeenteraden en besturen gezeten. Hetzelfde zal in Nederland gebeuren, zelfs met de zeer goede score van de PVV".

"Volgens de laatste berichten is er sprake van stemmen ronselen waardoor zoals het er nu naar uitziet de anti- Nederlandse partij Denk 3 zetels in de Tweede Kamer zal komen. Verbaast u deze fraude?"

"Daar ligt het regime niet wakker van, die drie zetels zijn onvoldoende om hen te bedreigen. Ze zullen het zelfs aangenaam vinden, zo’n beetje multicultuur in het parlement".

"De socialistische Partij van de Arbeid houdt van de 38 zetels die ze in de Tweede Kamer hadden er nog maar 9 over. Verscheidene kiezers gaven aan hun stem op een andere partij uit te brengen. Heeft deze partij dit aan zichzelf te danken naar uw mening?"

"Op enkele uitzonderingen na, krijgen de socialisten in Europa overal een pakje slaag, wat mij natuurlijk enorm plezier doet. Louis Tobback, de socialistische Sp.a burgemeester van Leuven, mag dan wel vertellen dat de socialisten altijd terugkeren, ik moet het nog zien. De socialisten - het biefstuk-socialisme bestaat niet meer - hebben het zichzelf aangedaan. De arbeider uit de minder gegoede wijken van Nederland voelt zich niet meer gesteund door de kosmopolieten van de PvdA".

"Zowel de politiek correcte Naspers pers in Zuid Afrika als de Corelio pers in Vlaanderen is opgelucht dat de Partij voor de Vrijheid niet de eerste partij is geworden. Naspers doet er nog een schepje bovenop en noemt dhr. Wilders een verliezer. Waar zijn ze toch zo bang voor?"

"Ik denk dat we de leugenpers altijd (via de sociale media) op haar leugens moeten wijzen, of anders in alle talen moeten doodzwijgen.

Misschien wel dit: de krantengroepen worden door onze regeringen massaal gesubsidieerd. Voor Nederland ken ik die bedragen niet, en voor Vlaanderen is het ook verschrikkelijk moeilijk om de omvang daarvan te kennen. Voor Frankrijk ken ik die bedragen wel. Zo ontvangt ‘Libération’ jaarlijks € 6 499 414 of 0,23 eurocent per gedrukt (niet de verkochte nummers dus) exemplaar, en voor het communistische l’Humanité is dat € 3 590 875 of 0,36 per gedrukt nummer. Het is dan ook logisch dat die pers niet objectief kan zijn. Ik sprak eens met een gepensioneerde journalist uit van de Noord-Franse krant, La Voix du Nord (een krant uit Rijsel). De man vertelde me dat studenten van de Rijselse journalistenschool sowieso gebuisd werden als ze niet openbaar voor hun linkse sympathieën uitkwamen. Ik zou niet weten welke krant men in Nederland of Vlaanderen zou moeten lezen om objectief bericht te worden buiten het Reformatorisch Dagblad".

"Is het nu zo dat door deze grote overwinning de patriottische lente aanstaande is?"

"Een mens vraagt zich van tijd af wat er nog meer nodig is. Ondanks de waanzinnige import van massa’s gelukzoekers uit allen delen van de wereld, de aanslagen in Parijs, Brussel, Nice, Berlijn, en noem maar op, komt het volk mijner inziens onvoldoende tot inzicht. De mooie resultaten van Geert Wilders zijn nog onvoldoende om van een echte omwenteling te spreken. Misschien hebben de Brexit en de verkiezing van Trump - veel tijd was er toch niet tussen - waarover de leugenpers bijna hysterisch berichtte, voor een beetje angstgevoelens gezorgd bij een deel van de kiezers. Er is altijd een deel dat wenst dat alles blijft zoals het is, ook al is het niet fraai".

"Zal dit ontwaken van een groot deel van het Nederlandse volk zijn weerslag hebben op de komende verkiezingen die dit voorjaar in Frankrijk plaatsvinden?"

"Ik gaf dat antwoord reeds in een eerdere vraag”

"Kiezers eisen een herstemming die dan op digitale wijze tot stand zou moet komen. Een petitie die door mevrouw Kimberley Hendriks uit de Zuid Nederlandse stad Vlaardingen werd gestart, heeft tot nog toe al ongeveer 27.000 handtekeningen opgeleverd, en de Facebookpagina WIJ EISEN EEN HERTELLING, eveneens opgezet door haar, waar mensen zich kunnen opgeven voor een demonstratie aanstaande  zaterdag tussen 12:00-15:00 uur op het Haagse Malieveld, mag rekenen op ongeveer 2.245 volgers, terwijl circa 500 mensen al hebben aangegeven aan het protest deel te zullen nemen. Zou in uw ogen zo'n hertelling kans van slagen maken”

"Natuurlijk heb ik alle begrip voor onze Nederlandse vrienden die een Facebookpagina zijn opgestart om digitaal te stemmen. Ik begrijp maar al te goed hun bedoelingen maar zou ze ook een goede raad willen meegeven indien dit gaat plaatsvinden. In Vlaanderen hebben we namelijk al rare toestanden meegemaakt. Een blinde zag dat er bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 in Antwerpen iets niet pluis was. Normaal gezien moet de uitslag- dat is toch de bedoeling- vrij snel gekend zijn bij digitale verkiezingen. In Antwerpen was het nacht vooraleer iets duidelijk werd. Nog erger was het bij de laatste Gewest verkiezingen van 2014 in Brussel. Daar hebben de verantwoordelijken van het informaticabedrijf. dat verantwoordelijk was voor de uitslag, de diskettes gewoon mee naar huis genomen. Wat daarmee die nacht gebeurde zal wel altijd een raadsel blijven. De uitslag -ronduit slecht voor onze partij- werd pas 's anderdaags bekend gemaakt. Het protest tegen deze gang van zaken werd gewoon op hoongelach onthaald. Ik weet niet hoe de vork aan de steel zit in Nederland. Kunnen de partijen afvaardigingen sturen naar de stemopneming- en telbureau's? Dat zou natuurlijk al veel verhelpen en fraude tot een minimum herleiden. Natuurlijk is het zo dat 'onze partijen' niet over voldoende getuigen beschikken om die handelingen na te gaan. Ik wil de initiatiefneemster van die Facebookpagina veel geluk en alle succes toewensen. De toestanden zijn immers nergens hetzelfde"Heel graag gedaan". 

"We danken u wederom voor uw tijd".

"Heel graag gedaan".

Kyk asb vir die petisie by:

 

https://www.facebook.com/wijeiseneenhertelling/?fref=ts

 

 

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27863700/__Protest_tegen_uitsluiting_PVV__.html

 

https://www.powned.tv/artikel/demonstratie-op-komst-tegen-uitsluiting-pvv

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie