1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6707459

Besoekers aanlyn

Ons het 30 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

FORZA BLY KONSEKWENT

forza ninove2FORZA NINOVE OPRIGTER EN FAKSIELEIER MNR. GUY D'HAESELEER: "LEEGLOOP BY NUWE VLAAMSE ALLIANSIE IS 'N VOLDWONGEN FEIT".

BAIE N-VA LEDE SIEN FORZA IS DIE ENIGSTE PARTY WAT KONSEKWENT BLY

Die voormalige bestuurslid van die Nuwe Vlaamse Alliansie, mevrou Isabelle Pierreux, het Dindagaand 27 September die eed afgelê as Vlaams Belang raadslid in Gooik. Sy het besluit om haar ou party vaarwel te sê vanweë hul inkonsekwentheid.

Ons het 'n interessante vraaggesprek oor hierdie ontwikkeling met mnr. Guy D'Haeseleer wat sowel oprigter is van Forza Ninove as faksieleier.

"Meneer D'Haeseleer het zal u ongetwijfeld deugd doen dat mevrouw Pierreux haar overstap maakte naar Vlaams Belang. Heeft u weet of er in haar kielzog nog meer N-VA 'ers hun partij de rug hebben toegekeerd?"

"Ik weet zeker dat vooral de kiezers op die partij haar voorbeeld gevolgd hebben. Velen die bij de laatste verkiezingen hun vertrouwen hadden gegeven aan N-VA guy de h 8komen van een kale reis terug.  De verandering die N-VA had beloofd heeft wel een héél wrange nasmaak gekregen. Met talloze besparingen en nieuwe lasten. Als het echter gaat over het vreemdelingenbeleid staan de geldkranen open".

'Zat dit er vroeg of laat aan te komen volgens u?"

"De terugtocht van veel kiezers is aan de gang. Steeds meer mensen openen hun ogen en zien in dat ze misleid zijn geweest door de N-VA"..

"Heeft de N-VA top al gereageerd op deze leegloop?"

"Neen. Die trachten dat te verdoezelen".

"Haken deze leden af omdat ze merken dat Vlaams Belang zo rechtlijnig is en nooit water bij de wijn doet?"

"Inderdaad. Mensen haken af als ze zien dat de partij waarvoor ze gestemd hebben hun kernprogramma verloochent".

"Dan even terugkomend op onze eerdere vraaggesprekken. Hoe is thans de situatie in uw stad Ninove wat betreft de islamisering?"

 

"Die is ronduit dramatisch. 14% van de Ninovieters is nu al va vreemde origine. De meeste van hen zijn werkloos en spreken onze taal niet.  De opening van de moskee te Meerbeke zal een extra aanzuigeffect hebben op moslims die van heinde en verre daar naar toe zullen komen".

"Staat u als Forza nog steeds alleen of zijn er bij de andere partijen ook gemeenteraadsleden die het licht hebben gezien?"

"Er zijn veel mandatarissen met heel veel vragen over het beleid, maar ze hebben de moed niet de stap te zetten. Ik zit trouwens ook niet te wachten op overlopers. Ik ben vooral geïnteresseerd in de kiezers".

"Hoe schat u de kansen in voor uw partij wat betreft de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar?"

"Ik denk dat we een grote kans maken op een grote verkiezingsoverwinning. Ik mik op meer dan 30%.  Als we dat halen breken we de coalitie en is de kans zeer groot dat we aan de macht komen".

“We danken u wederom voor dit vraaggesprek en wensen u alle succes in de strijd".

 

"Wederom zeer graag gedaan".

 

 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gooik

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie