1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
5683942

Besoekers aanlyn

Ons het 106 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Media

GEERT WILDERS VRYGESPREEK VAN HAATSPRAAK

De voorzitter van de Amsterdamse rechtbank Marcel van Oosten heeft in een 20 minuten durend betoog wat live werd uitgezonden op tv, PVV leider Geert Wilders op alle fronten vrijgesproken. Hij is derhalve niet schuldig aan het aanzetten tot haat, opruiing en discriminatie jegens een bepaalde bevolkingsgroep.. 
Tijdens maar ook direct na de uitspraak klonk er geklap en gejuich op de publieke tribune waar enige Tweede Kamerleden van de Partij voor de Vrijheid hun vreugde niet onder stoelen of banken staken. In een eerste reactie liet Vlaams Belang leider Filip Dewinter weten dat  hij vanmorgen omstreeks 10:50 uur Geert Wilders gefeliciteerd heeft met de uitspraak en doelende op de destijdse veroordeling van het Vlaams Blok zich afvraagt of hij misschien politiek asiel moet aanvragen in Nederland.
Voorts noemt meneer Dewinter de vrijspraak een goede zaak voor de vrije meningsuiting en de democratie.

Zoals te verwachten viel zijn de advocaten Spong en Lucas niet blij met dit gegeven en eerstgenoemde overweegt zelfs naar het Europees Hof te stappen hetgeen aangeeft dat hij het niet eens is met het oordeel van de rechter.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/10076924/__Algehele_vrijspraak_voor_Wilders__.html?p=1,1

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie