1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6510978

Besoekers aanlyn

Ons het 18 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

STIGTING SUNFLOWER RANGE OORWEEG OM NA 20 JAAR HUL PLEK AAN DIE ELDERHOFSEWEG IN DIE ARNHEMSE MUNISIPALITEIT ELDEN VANWEË VANDALISEER EN MISHANDELING VAN DIERE TE VERLAAT

NEDERLANDSE VOLKS UNIE SE VOORSITTER MNR CONSTANT KUSTERS: "DIT IS IN MY OË AFSKUWELIK DAT DAARDIE ERNSTIGE VOORVALLE KAN PLAASVIND"

Geagte leser. Enkele dae gelede het by die genoemde stigting baie ernstige voorvalle plaasgevind. Toe die beheerder op Vrydag 22 en Saterdag 23 Mei die dierever2020 05 31 1blywe wou betree het daar oral dooie of gewonde of verminkte hoenders en duiwe gelê. Dit was in totaal 40 voëls wat die lot getref het.Van die motor wat Sunflower Range gebruik vir vervoer was die deure gevandaliseer. Nou het 'n ondersoek deur die koerant 'De Gelderlander' uitgewys dat 'n vos glo verantwoordelik is vir al die vernielings. Die beheerder mev Andrea Sonderen het dit egter betwyfel en sy baseer dit op 'n mishandeling wat 'n keer gebeur het toe sy 'n aantal seuns op heterdaad betrap het, wat geite met 'n stok geslaan het en wat afkomstig is uit die naby geleë Asielsoekers Sentrum
Nav. die feite het ons 'n insiggewende vraaggesprek gehad met die voorsitter van die NVU mnr Constant Kusters.

"Meneer Kusters zou u zich aan de nieuwe lezers kunnen voorstellen?”

"Mijn naam is Constant Kusters, 49 jaar oud, ik doe al 30 jaar aan rechts-nationalistische politiek en ben voorzitter van de NVU, getrouwd en wij hebben zes kinderen. Ik raad alle lezers aan om de film Ons Moederland te bekijken, waarin ik uitvoerig aan het woord kom:

https://www.vpro.nl/programmas/2doc/kijk/2doc-overzicht/2019/ons-moederland.html?fbclid=IwAR2QPP2mc9h8zPRNfMRMusHuVYC4ibyG8aKhWOxdX1uumOMnoflnKOKVtbA

 

"Dan willen we het hebben over de ernstige vernielingen en het vandalisme dat eerder genoemde stichting heeft getroffen. Wanneer werd u hiervan op de hoogte gebracht?”

"Via de (systeem) pers zijn wij hiervan op de hoogte gebracht, maar zoals altijd worden deze feiten onder de pet gehouden zodat de bevolking niet mag weten wie de daders zijn. Hetzelfde geld voor de autobranden in Arnhem, er zitten een aantal verdachten vast die uit sympathie waarschijnlijk voor ISIS de honderden branden hebben gepleegd".

"In de inleiding kon u al lezen dat een onderzoek dat de krant 'De Gelderlander' instelde, uitwees dat een vos verantwoordelijk is voor al deze vernieling. Mevrouw Sondersen de beheerster van SunFlower Range liet op Facebook weten dat ze met haar jarenlange ervaring echt wel het verschil ziet tussen wat een roofdier of een mens aanricht, en ze kan dan ook niet geloven dat één vos dit allemaal op z'n geweten heeft. Wat is uw mening hierover?”

"De Gelderlander is een ultra-linkse krant die niet zou misstaan in Noord-Korea, dit k dagblad prijst de zegeningen van de radicale Islam en de multiculturele samenleving. Verstandige mensen 2020 05 31 3weten dat dit nooit goed kan gaan. Het zou niet de eerste keer zijn dat de “moslims” voor hun plezier dieren mishandelen Zij kennen niet voor niets het barbaarse rituele slachten".

Kan een nieuwsblad zomaar zelf iets gaan onderzoeken en dit als dé waarheid naar voren brengen?”

"Deze krant liegt en bedriegt alles bij elkaar dus wij staan nergens van te kijken".

"Heeft u er weet van dat bewoners van het nabij gelegen AZC zich schuldig maken of hebben gemaakt aan vandalisme dan wel dierenmishandeling?”

"Jazeker en alles wat gebeurd door de bewoners van het AZC word stil gehouden. Mishandelingen, verkrachting, roofovervallen, drugshandel, dit alles mag beslist niet naar buitenkomen. Medewerkers van het asielzoekerscentrum mogen ook niets vertellen. Wij hopen dan ook dat dit zo snel als mogelijk gesloten gaat worden en dat de asielzoekers ofwel gelukzoekers terugkeren naar het land van herkomst".

"Zijn ze dan hiervoor gesanctioneerd of zijn hun beperkingen of gebiedsverboden opgelegd?”

"Voor zover ik weet is dat niet het geval".

"Bekend is dat tijdens de Ramadan moslims zich nog ag2020 05 31 2ressiever gedragen dan normaal al het geval is. Zou dit dierenleed te maken hebben met de islamitische 'Vastenmaand’?”

"Het is in het verleden al gebleken dat dierenleed hand in hand gaat met ritueel slachten! En dat sommige dierenmishandelaren “moslims” waren".

"Meneer Kusters. Buiten dit dierenleed en vandalisme worden er ook regelmatig auto's in brand gestoken. Houdt een en ander verband met elkaar en zo ja is dit uw eigen waarneming of heeft u dit vernomen van een van de slachtoffers?”

"Er is een foto van de auto bij ons om de hoek, en deze was van een buurman van ons, maar niemand mag weten waarom deze voertuigen in brand worden gestoken en welk politiek motief erachter zit.
In bepaalde Arnhemse wijken zijn mensen al tot 3 keer toe slachtoffer geworden dat hun auto’s in de brand zijn gezet. Een grote schande en de Arnhemse politiek kijkt weg. De grootste wegkijker is momenteel onze Marokkaanse burgemeester Ahmed Marcouch, hij weigert om te zeggen welke daders er vastzitten en welke achtergrond en religie ze hebben".

"Weet u of er wellicht door partijen die in de gemeenteraad zijn vertegenwoordigd vragen zijn gesteld?”

"Nee ze zwijgen allemaal als het graf".

"De Stichting SunFlower Range overweegt nu na 20 jaar naar elders te verhuizen waardoor een unieke dierenopvang in Arnhem voorgoed zal verdwijnen. Zou de NVU iets voor hun kunnen betekenen en wellicht tegelijkertijd een hart onder de riem kunnen steken?”

2020 05 31 5"We proberen binnenkort om contact te leggen en kijken of wij wat voor hun kunnen doen".

"Zijn er sedert ons laatste vraaggesprek nog acties op touw gezet door uw partij en zo ja kunt u hier wat voorbeelden van geven?”

"Ik zou zeggen neem een kijkje op onze internetpagina dan ziet u vanzelf wat we allemaal doen in Nederland en reeds hebben gedaan: (Klik asb op: www.nvu.nu,)

"We willen u hartelijk danken voor uw tijd en moeite en wensen u alle succes om uw doel te mogen bereiken”.

"Graag gedaan en alles voor ons volk en vaderland en onze Vlaamse en Zuid Afrikaanse volksgenoten".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie