1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6508920

Besoekers aanlyn

Ons het 11 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

WAT KROM IS MAAK REG EN WAT REG IS MAAK KROM

LPF RAADSLID MNR TJERK LANGMAN: "DIE BURGEMEESTER KAPITULEER VIR 'N KLEIN KLOMPIE GEMORS"

Die Lys Pim Fortuyn van die afdeling Eindhoven is baie vies vanweë 'n brief wat opgestel is deur die Burgemeester van hierdie Brabantse stad. Hierin kondig hy aan dat daar vanaf volgende jaar 2019 11 14 1geen enkele Swarte Piete meer by die Sinterklaas intog aanwesig sal wees nie. Hy regverdig hierdie maatreël met te stel dat elke kind hierdie fees moet kan vier. Ons sal nav. die brief vrae stel aan mnr. Tjerk Langman wat u ongetwyfel sal herinner van vorige onderhoude.

"Meneer Langman het lijkt er sterk op dat, elke keer dat we u spreken over het aanvallen van de Nederlandse gebruiken en tradities dit maar erger en erger wordt. Is er sprake van een glijdende schaal?"

"Absoluut! De aanval op onze tradities wordt steeds heviger en komt vooral vanuit de links activistische hoek gesteund door de linkse politieke partijen. Wat je nu ziet gebeuren is dat Zwarte Piet steeds meer in de verdrukking komt en dat feestdagen niet meer bij naam mogen worden genoemd. In veel winkels gebruikt men bv. de namen Kerst en Pasen al niet meer. Ze gebruiken termen als “fijne feestdagen” in plaats van fijne Kerstdagen".

"Dan willen we het hebben over de bewuste brief. Wanneer kreeg u deze onder ogen?"

"Ik ontving de brief op maandag 4 november om 23.00 uur in mijn postvak! En dat terwijl de begrotingsbehandeling plaatsvond op dinsdag 5 november om 14.00 uur. Wij konden als partij dus weinig doen om nog protest aan te tekenen".

"We gingen in de inleiding al summier in op de inhoud. Kunt u precies vertellen wat er in staat en welke gevoelens dit bij u teweeg bracht?"

"In de brief stond dat tijdens de Sinterklaasintocht van dit jaar zowel Zwarte Pieten als roetveegpieten zouden meelopen en dat vanaf volgens jaar de landelijke lijn zou worden gevolgd tijdens de intocht. Dat betekent dat er in 2020 alleen nog maar roetveegpieten meelopen en Zwarte Piet gaat definitief verdwijnen. Dat voelde als een stomp in de maag. Een besluit genomen in achterkamertjes ver weg van de inwoners van Eindhoven die massaal achter de traditionele Zwarte Piet staan. De burgemeester heeft dit besluit genomen zodat de extreem linkse actiegroep Kick Out Zwarte Piet niet zou gaan demonstreren tijdens de intocht van dit jaar. Helaas heeft hij gegokt en verloren want de actiegroep gaat wel demonstreren tijdens de intocht van dit jaar. Ook komen er verschillende tegendemonstraties van actiegroepen die juist vóór Zwarte Piet zijn. Dus de spanning in de stad stijgt enorm deze week".

"Wat bedoelde de burgemeester met 'dat elk kind dit feest moet kunnen vieren. Kan dat mét Zwarte Piet dan niet?"

"Burgemeester Jorritsma is erg op de hand van de actiegroep Kick Out Zwarte Piet. Dat zagen we vorig jaar al toen hij een filmpje van de leider van deze actiegroep deelde via Twitter. Een 2019 11 14 2enorme blunder want deze leider (Jerry Afriyie) is veroordeeld voor het molesteren van een politieagent tijdens de intocht van Sinterklaas enkele jaren geleden. Dat zinnetje wat hij heeft uitgesproken is een algemene zin die regelmatig wordt gebruikt door bestuurders om de roetveegpiet er door te drukken. Net alsof kinderen te maken krijgen met racisme als Zwarte Piet meeloopt tijdens de intocht. Dat is natuurlijk een belachelijke insinuatie".

"Heeft u al stappen ondernomen of overweegt u nog dit te doen?"

"Ja we beraden ons op stappen maar wachten de intocht van dit jaar even af. Daarna kunnen we pas echt conclusies trekken en politiek ten strijde trekken voor het behoud van Zwarte Piet".

"Hebben de andere politieke partijen in de Eindhovense raad al gereageerd op de brief?"

"Nee, die zijn erg terughoudend jammer genoeg. De LPF Eindhoven is de enige partij die echt opkomt voor onze tradities in de stad".

"KOZP en meer van dergelijke groepjes zullen wel toen ze die brief lazen spontaan zijn gaan juichen, want voor hun betekent dit een ware Pyrrusoverwinning. Betekent dit komaf maken met de Knecht van Sinterklaas dat er gecapituleerd wordt enkel en alleen voor een klein groepje schreeuwers?"

"Ze zullen in eerste instantie blij zijn geweest maar vergeet niet dat dit beroepsdemonstranten zijn. Andere actiegroepen zouden na deze belofte niet meer gaan demonstreren maar KOZP doet dit wel omdat ze belang hebben bij publiciteit en onrust. Stiekem hopen ze dat ze weer worden aangevallen want dan kunnen ze wederom in de slachtofferrol stappen. Want daarin gedijen ze het beste".

"Wat zou de reden kunnen zijn dat de burgemeester de eisen van Affrye, Simons enzovoorts zou inwilligen?"

"Omdat hij een slappe burgemeester is die te snel zwicht voor extreem linkse terreur. De politieke correctheid viert hoogtij in ons land en bestuurders waaien graag met alle (linkse) winden mee".

Voordat het zover is zou er volgens het Eindhovens Dagblad een veldslag plaatsvinden. Hierbij werden supporters van de voetbalclub PSV genoemd. Denkt u dat net als vorig jaar uit de hand zou lopen?"

"Ja dat vrees ik van wel. KOZP heeft een demonstratie aangekondigd net als “Eindhoven kan het” en Antifa. Die clubs zijn allemaal Anti Zwarte Piet. Tevens komen de PSV supporters en Pegida demonstreren, die zijn dan weer Pro Zwarte Piet. Dat kan nooit goed gaan. Dus ik ben erg pessimistisch gestemd".

"Grote winkelconcerns als het Duitse Lidl lijken ook u al overstag te gaan om begrippen als 'Kerst' en Pasen' voortaan alleen nog maar aan te duiden als 'feest' Er werd al massaal via sociale media opgeroepen om deze en andere winkels die meedoen met dat politiek correcte gedoe links te laten liggen. Zou dit signaal begrepen worden?"

"Zoals ik al eerder zei zijn linkse actiegroepen en politieke partijen in een enorm tempo al onze tradities aan het afbreken. Dat zal de komende jaren alleen maar toenemen tot grote woede van het volk. Die zullen steeds meer in opstand komen. De kloof tussen het volk en de overheid is erg groot. Dat kun je hieruit wel concluderen".

"We hadden ten gevolge van de zogenaamde multiculturele samenleving al te maken met zowel een parallelle samenleving als een tweedeling in het maatschappelijk leven. Zal deze ontwikkeling zich nog verder en krachtiger gaan voltrekken?"

"Ja, de spanningen in onze samenleving zullen alleen maar stijgen is mijn verwachting. Het zal tot steeds meer demonstraties leiden en mogelijk met geweld gepaard gaan. Het volk is het zat. Er broeit wat in onze maatschappij en dat komt eerdaags tot een eruptie".

"Zou het besluit van de burgemeester ook kunnen betekenen dat Zwarte Piet enkel nog op (besloten) kinderfeestjes in huiskamer of buurthuis mag komen opdraven maar bij intochten taboe is?"

"Nou is er een positieve stroming aan het opkomen. Je ziet in steeds meer gemeenten zoals bijvoorbeeld Flevoland, Gelderland, Noord Brabant en Limburg een alternatief Sinterklaasjournaal met Zwarte Pieten. Tevens worden er al alternatieve Sinterklaasintochten georganiseerd. Ook met dito pieten natuurlijk. Het volk laat zich niet meer sturen door politieke correctheid en dat is een positief signaal".

"We willen u wederom hartelijk danken en wensen u en uw fractie heel veel wijsheid toe om uw belangrijke werk te kunnen verrichten. Het is verre van gemakkelijk om tegen de stroom in te zwemmen. U kiest net als wij, de Afrikaner Volksparty voor de moeilijke weg en we weten dat deze niet eenvoudig is".

"Dank U. Namens de LPF Eindhoven wens ik onze vrienden van de Afrikaner Volksparty ook veel succes toe".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie