1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6058573

Besoekers aanlyn

Ons het 31 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Media

ANTI-HALAAL AKSIE

BEZORGDE VLAMINGEN HOUDEN ANTI-HALAL ACTIE

Op Donderdag 17 Maart hebben tientallen nationalistische Vlamingen in nagenoeg geheel Vlaanderen actie gevoerd tegen warenhuizen en supermarkten die zogenoemde halalprodukten verkopen.  Een van de deelnemers meneer Jos Verschoten uit Borgerhout dat in de volksmond al jarenlang Borgerokko word genoemd,verteld ons dat dit het begin is van nog véél meer acties.

"Het betreft hier zowel gerichte eenmans- als 'hit & run acties die door enige leden van de Vlaamse vriendengroep Fidelio die 300 ondersteuners telt en tevens Vlaams Belanglid zijn werden gehouden . (n.s met  'hit & run word bedoel dat daardie aksievoerders vinnig sogenoemde haramprodukte soos varkvleis by die halaalprodukte lê om op hierdie wyse protesteer teen die Moslemse eet- en drinkgoed)

Omdat de bedrijfsleiders door hadden dat er iets stond te gebeuren besloten we dat we met korte en snelle acties slagvaardiger konden zijn.

Deze waren uiteraard niet echt aangekondigd en we kwamen één voor één binnen zonder veel op te vallen. Grote warenhuizen in onder meer de provincie Antwerpen zoals die van Carrefours in de stad Borsbeek  en Dailhaizes in Antwerpen-Stad en in de stad Schoten die ten noorden van Antwerpen ligt, werden met een bezoek verblijd alsmede de stad Gent in de provincie Oost-Vlaanderen". Meneer Verschoten doet ons uit de doeken hoe zo'n 'hit & run' verloopt. "elke keer als we een supermarkt bezochten mengden we zogenaamde haram- met halalprodukten. We gebruikten daarvoor koteletten, zwarte pensen en spek. Helaas waren op een gegeven moment de varkenspoten niet meer voorradig.Voordien hebben we nog wat van deze poten in de boodschappenkar van een moslima gegooid. Ik geef de voorkeur aan varkenspoten omdat moslims daarvan gruwen".

Meneer Verschoten zegt ons dat soortgelijke acties vanaf nu diverse keren per week zullen gebeuren. "We willen een krachtig signaal afgeven richting deze bedrijven van:  'tot hier en niet verder'. De islamisering van deze warenhuizen en supermarkten moet stoppen.Men maakt het de moslims op alle mogelijke manieren naar de zin terwijl zij zich juist naar ónze gewoonten en zeden zouden moeten schikken. Als wij naar hún landen gaan geloof ik toch echt niet dat wij voor mekaar zouden krijgen wat ze hier bereiken. Ze zien ons al aankomen".

Meneer Verschoten is van mening dat dat alsmaar weer toegeven aan de eisen van de moslims mede komt door de lakse houding van met name de Vlaamse linkse partijen zoals Groen! en Sp.a. "Zij buigen als knipmessen voor hun vrienden die ze zo broodnodig hebben als er weer verkiezingen gehouden worden en het kan niet belachelijk genoeg zijn. Op hun beurt denken die islamieten dan dat al hun eisen worden ingewilligd".

Wij kunnen ons aansluiten bij de protesten die niet alleen in Vlaanderen en Nederland steeds luider klinken en wensen de deelnemers bij hun komende acties heel veel succes toe.

(n.s. lees oor 'n andere aksie by

http://www.afrikanervolksparty.org/index.php?option=com_content&view=article&id=3997%3Aafgodskos-wereldwyd-in-christene-se-kele-afgedruk-kom-in-opstand-daarteen&catid=38%3Anederlandse-nuusflitse&Itemid=186&lang=af)

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie