1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6574008

Besoekers aanlyn

Ons het 44 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

AKSIEGROEP VOORPOST HOU WEER SUKSESVOLLE PROTESDEMONSTRASIE MAAR NOU BY DIE HOOFKANTOOR VAN COCA COLA IN ROTTERDAM

MNR. FLORENS VAN DER KOOI: HIERDIE BEDRYF PRODUSEER NIE NET 'N ONGESONDE SUIKERDRANKIE MAAR HULLE VERSPREI OOK ONGESONDE GEDAGTEGOED"

Geagte leser. U sal ongetwyfeld nog die protesdemonstrasie op Saterdag 5 Augustus 2020 by die hoofkantoor van Facebook onthou wat mos gevoer is omdat hierdie sociale media die figuur Zwarte Piet in de ban gedoen het. Hulle het gemeen om dit te maak omdat dit nou rassisties sou 2021 03 11 2wees en 'n growwe belediging vir die sg nuwe Vlamingen en Nederlanders. Onlangs het die aksiegroep weer 'n protesdemonstrasie gehou en dit keer by die hoofkantoor van Coca Cola in de Nederlandse hawestad Rotterdam. Die rede is dat hierdie bedryf hul medewerkers verplig om 'n anti Blanke kursus te gaan volg wat genoem word: “Try to be less white”. Op hierdie wyse wil die koeldrankfabriek bewerkstellig dat hulle breek met 'wit solidariteit'.
In Junie vorig jaar het hierdie bedryf ook deel geneem aan die kampanje 'Stop the hate for Profit'wat gelei het tot sensuur op Facebook. Dus Coca Cola het meegewerk aan die ban van die kneg van Sinterklaas.Ons het nav. die nuwe protes 'n insiggewende onderhoud gehad met mnr Florens van der Kooi, die aksieverantwoordelike van die dag.

"Meneer van der Kooi, we refereerden in de inleiding al aan de Voorpost actie in augustus vorig jaar in Brussel. Kunnen we stellen dat dit protest een soort van vervolg is op de eerdere demonstratie bij het hoofdkantoor van Facebook?"

"Ja, we zullen vooraan blijven staan ter verdediging van ons volk, onze cultuur en tradities. Bedrijven die hun werknemers ‘minder wit’ seminars laten volgen, kunnen op onze aandacht rekenen.

"Wanneer vernam u dat de medewerkers van Coca Cola gedwongen werden om dat seminar “Try to be less white” te moeten volgen?"

"Op 22 februari hoorden we van deze krankzinnige seminars. We hebben direct de manifestatie voorbereid en zijn enkele dagen ter plaatse gegaan bij het hoofdkantoor van Coca Cola".

"Is het juist dat men hieraan moet deelnemen om zo op die manier 'minder zelfverzekerd over te komen en daarom zich min of meer nederig te moeten opstellen ten opzichte van een zwarte medewerker?"

"Ja, het past in het cultureel marxistische idee dat er geen dominante cultuur mag zijn in een land. In de praktijk leidt het er juist toe dat de zwarten dominant worden".

2021 03 11 1"Weet u ook wat die frisdrankfabriek bezield om zo iets vreemds te introduceren en wat ook nog eens een verplichtend karakter heeft?"

"Meerdere bedrijven introduceren deze seminars. Ook Footlocker doet aan deze gekte mee. Multinationals haten volkeren en hun cultuur en tradities. Ze staan hun kapitalistische idee in de weg. Volkeren promoten hun eigen cultuur, gewoonten en tradities en bevorderen producten uit eigen regio. Multinationals zijn het tegenovergestelde. Iedereen op de wereld moet dezelfde gewoonten aannemen. Op die manier kunnen ze de hele wereld domineren. Kapitalisten en Nationalisten zijn de grootste vijanden".

"U stond daar voor het hoofdkantoor van die Amerikaanse firma met een viertal Voorpostleden waarvan twee van hen een spandoek vasthielden met daarop 'Stop multiculturele waanzin'. We nemen aan dat dit niet onopgemerkt is gebleven. Wat gebeurde er toen de Voorpost groep zich posteerde voor het gebouw?"

"We stonden er met een zevental. Niet iedereen stond op de foto. De voordeur van het gebouw werd snel gesloten en gebarricadeerd. We waren niet welkom om een brief te overhandigen aan de directeur".

"Hoelang heeft de actie ongeveer geduurd?"

"Een kwartier. Langer hoeft dat niet te duren. We hebben ons punt gemaakt. Als we er langer waren gaan staan, was de kans groot dat we problemen kregen met de politie".

"U maakte in een eerder antwoord duidelijk dat u een brief wilde aanbieden aan de directie maar dat de deur voor u gesloten bleef. Voelde men de spreekwoordelijke bui al hangen denkt u?"

"Ja, dus we hebben daarom de brief dan maar in de brievenbus gedaan zoals te zien is op de beelden".

"We nemen aan dat u ondanks dat de directie u niet te woord wilde staan, best tevreden bent over het gebeuren. U gaf immers een krachtig signaal af van 'tot hier en niet verder'. Denkt u dat 2021 03 11 3Coca Cola toch wel gaat nadenken over dat aanbieden van die cursus. We stellen deze vraag omdat protesteren weldegelijk zin heeft. We noemen in dit verband het bedrijf Wald Disney die het BLM gedachtengoed dacht los te kunnen laten op de bezoekers van hun attracties, maar nu al merken dat de inkomsten drastisch teruggelopen zijn?"

"Onze manifestatie is een kleine stap. Meerdere organisaties zijn bezig met het aanschrijven van Coca Cola. Als er meer mensen manifesteren, moet dit bedrijf gaan nadenken".

"Helder. We danken u wederom hartelijk voor uw tijd en moeite en wensen u heel veel succes met verdere acties tegen de dwingelandij van de politiek correctheid".

"Hartelijk dank en tot de volgende keer. Wij zullen vooraan blijven staan ter verdediging van ons volk, cultuur en identiteit en daarmee onze naam waarmaken. Staan op de Voorpost van de samenleving".

Lees hier die toespraak van mnr. van der Kooi:

Kameraden nationalisten,

Bedankt voor jullie komst naar Rotterdam. In deze tijden van de
Corona maatregelen is dat niet altijd makkelijk voor iedereen.
We staan hier vandaag omdat Coca-Cola altijd de kant kiest van de
cultuurmarxisten. Het vereist lef om je hiertegen uit te spreken.
Daarom nogmaals dank aan alle aanwezigen. Vooral in deze tijden
vereist het moed om uit te komen voor je eigen identiteit ....
Tenminste, als die Nederlands én autochtoon is.
We hebben vandaag een brief bij ons die we gaan overhandigen aan
de directie van Coca-Cola, als ze überhaupt nog willen luisteren naar
de gewone Nederlander! We willen in gesprek met deze directie! Of
ze op onze mening zitten te wachten is nog maar de vraag, maar
onze centen willen ze maar al te graag.
Er is een ontwikkeling die al decennia gaande is, het cultuurmarxisme
dat de Europese identiteit ondermijnt. Coca-Cola is natuurlijk een
ongezond suikerdrankje, maar ze verspreiden ook ongezond
gedachtengoed.
Dat gedachtengoed is simpel samen te vatten onder de noemer:
ANTI BLANK RACISME!
Vroeger kwam cultuurmarxisme vooral voor bij linkse gekkies, maar
tegenwoordig zijn het de Amerikaanse grootkapitalisten die één
grijze grauwe wereld willen scheppen. Ze hebben nu verzonnen dat
al het personeel van Coca-Cola een anti-blanke cursus moet volgen.
Ik zal nu de brief voorlezen die we gaan overhandigen.

Lees hier die inhoud van die brief:

Nationalistische actiegroep Voorpost
Postbus 2166, 1200 CD, Hilversum
www.voorpost.org/contactgegevens/
Coca-Cola Nederland
t.a.v. Karlijn in 't Veld (Country Director Nederland) en
Jaap Wasskink (Country Director European Partners)
Marten Meesweg 25H, 3068 AV Rotterdam

Rotterdam, 26-2-2021
Betreft: online seminar “Try to be less white”

Geachte heer Wasskink en mevrouw in 't Veld,
Wij hebben begrepen dat Coca-Cola zijn medewerkers het online seminar “Try to be less white” aanbiedt - of eigenlijk opdringt. Dat blijkt onder meer uit een nieuwsbericht in The Washington Examiner van 20 februari. Passages uit de cursusteksten spreken boekdelen:
· “Minder wit zijn betekent: wees minder arrogant, minder zelfverzekerd, minder verdedigend, bescheidener, luister, geloof, neem afscheid van ongevoeligheid.” · “breek met witte solidariteit.”
Als nationalistische actiegroep nemen wij stelling tegen deze vorm van anti-blank racisme!
Bovendien is dit niet de eerste keer dat Coca-Cola een bevolkingsgroep in het vizier neemt. Juni vorig jaar nam uw bedrijf deel aan de campagne Stop Hate For Profit. Die oproep heeft onder meer geleid tot de censuur op Facebook van afbeeldingen van Zwarte Piet. Dat heeft veel Nederlanders gekwetst.
Wij verzoeken Coca-Cola te stoppen met anti-blanke indoctrinatie. Als de Europese identiteit u niet bevalt, kunt u, samen met uw ongezonde suikerdrankjes, beter uw biezen pakken en vertrekken uit Europa!
Uw obsessie met de huidskleur van de Europeaan kunnen we missen als kiespijn!

https://www.youtube.com/watch?v=wu2pPb1Wsw

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie