1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6572416

Besoekers aanlyn

Ons het 35 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

LEGA NORD VORM SAAM MET VYFSTERRE BEWEGING NUWE REGERING

IMG 20180601 WA0015

SAL DAAR NOU WINDE VAN VERANDERING WAAI OOR ITALIË?

Dalk sal u, u nog kan herinner dat ons in 2014 'n interessante onderhoud met mnr. Paolo Grimoldi gehad het, wat Lega Nord as Parlementslid vertegenwoordig. Hierdie politieke party wat sedert 1994 in die Parlement sit, sal nou deelneem aan die nuwe regering van Italië saam met die Vyfsterre Beweging van mnr. Beppe Grillo.  Tans sal ons mnr. Grimoldi vrae stel ivm. hierdie feit.

"Meneer Grimoldi Allereerst onze hartelijke felicitaties vanwege de deelname van Lega Nord aan de nieuwe regering".

"Hartelijk bedankt!".

"Hoe is deze samenwerking met MoVimento 5 Stelle tot stand gekomen, is Lega Nord benaderd of juist andersom?"

"We hebben lange tijd bekeken of we iets gemeenschappelijks hadden, en maakten kennis met elkaar halverwege een reeks mislukte pogingen om een regering te vormen. Zij zijn afkomstig uit het linkerspectrum en wij komen vanuit het rechts-midden".

"Is uw partij en de partij van Beppe Grillo het erover eens dat het nodig is dat er een nieuwe wind moet waaien in Italië?"

"Ja, natuurlijk. Het is zonneklaar dat de wens om schoon schip te maken met het oude linkse gedachtengoed ons verenigd. We starten met frisse moed en nieuw elan".

"Er zullen critici zijn die van mening zijn dat je niet gaat samenwerken met een komiek, hoe denkt u hierover?"

"Italië heeft veel komieken aan de macht gehad, ook al waren ze dit niet beroepsmatig. Grillo kan op zijn minst mensen aan het lachen maken. In elk geval heeft hij een niet-prominente en niet echt actieve rol, en zal derhalve geen zitting nemen in het parlement. Hij koos ervoor om een goede vader te zijn, en tot nog toe bleek hij een bondgenoot met een portie gezond verstand en welbespraakt te zijn. Hij lijkt zeker meer op ons, net als veel van zijn parlementsleden".

"Hoe zou u de leider van MoVimento 5 Stelle beschrijven?"

"Hij houd het midden  tussen een revolutionair en een dromer. De alliantie die we aangegaan zijn vanwege het feit dat we soortgelijke revolutionaire doelen hebben is meer pragmatisch,maar  is tevens een uitstekende en vergelijkbare omschrijving".

"Heeft u al een aantal punten in het regeerakkoord die het leven van de Italiaanse bevolking zouden moeten verbeteren?"

"Ja, er zijn een aantal belangrijke economische maatregelen in opgenomen zoals vlaktaks en een minimuminkomen, maar het meest urgente is om het idiote migratiebeleid van de EU te stoppen. Het is noodzakelijk om de grenzen te sluiten voor illegalen, en om de illegale immigranten terug te sturen naar huis. Bovendien moeten onmiddellijk maatregelen worden genomen om de criminaliteit die door vreemdelingen wordt gepleegd te stoppen want deze kent nu totaal geen grenzen. Onze leider, Matteo Salvini, Vice-Premier en minister van Binnenlandse Zaken is hier al drukdoende mee en we zien nu al dat dit tot goede resultaten leid".

"Blijkbaar hebben de Italianen schoon genoeg van al die vreemde invloeden van de multiculturele verrijking die door links zijn geïntroduceerd?"

"Zeker. Dit thema stond centraal in de verkiezingscampagne en het blijft een probleem dat het meest door de mensen wordt gevoeld, Naast de onzekerheid over werk, dat dikwijls wordt gecombineerd met de oneerlijke concurrentie van immigranten die door de maffia worden uitgebuit. De ongecontroleerde immigratie van miljoenen mensen heeft geen enkele economische of culturele waarde en ook geen integratie opgeleverd. Alleen chaos, uitbuiting, criminaliteit en verrijking van deze organisatie. Links heeft veel geld verdiend aan deze migranten die uit electoraal oogpunt zijn toevertrouwd aan eveneens linkse NGO's, aangezien nieuwe immigranten, met name moslims, meestal worden gecoöpteerd door deze organisaties die alleen over de rechten van migranten spreken. U kan dan denken aan het mogen bouwen van moskeeën, rechten van moslims enz".

"Hoe is het op dit ogenblik in uw land met de zogenaamde multiculturele samenleving gesteld?"

"Zoals ik al aangaf zijn er in Italië al een paar jaar veel mensen van verschillende etnische groepen en culturen, maar helaas hebben te veel van hen, vanwege het linkse beleid, niet het pad van integratie gekozen. Veel immigranten uit Oost-Europa en zelfs het Verre Oosten hebben zich ingespannen, hebben gestudeerd, hard gewerkt en zijn geïntegreerd, terwijl vele anderen, met name Noord-Afrikaanse, Nigeriaanse en Pakistaanse immigranten, parallelle samenlevingen hebben geschapen, een staat in de staat, waar de wetten van Italianen niks waard zijn. Dit moet drastisch veranderen".

"Hoe denkt de nieuwe regering over de invloed van Europa en meer specifiek die van Brussel?"

"We willen een Europa van soevereine staten. Dit betekent minder bureaucratie van uit Brussel, de grenscontroles terug, controle van immigrantenquota's, en het beheer over de eigen economie. Heden ten dage zijn deze dingen onmogelijk, maar langzaam zullen we toch naar deze zaken toewerken, zonder de architectuur van Verenigd Europa te vernietigen, maar juist te verbeteren. Brussel geeft vandaag de dag de maat aan in Duitsland en deels ook Frankrijk. We willen ook hoofdrolspelers zijn".

Zijn jullie het ook beiden eens op het gebied van het verminderen van immigratie?"

"Ja zeker, ook op die punten vinden we elkaar ".

Hoe zit het met de islamisering in uw land?"

"Het is een groot en zeer ernstig probleem in elke regio. Sommige steden zoals Padua, Turijn, Bologna en Genua kennen hele wijken die lijken op de no-go-areas in België of Zweden. Milaan en Rome hebben ook gebieden waar extremisten en drugsdealers (dikwijls dezelfde mensen) de omgeving controleren. We durven te stellen dat de steden die door links worden geregeerd, sterk geïslamiseerde steden zijn, terwijl waar Lega de dienst uitmaakt, de islamisten er niet zijn of hooguit in de marge kunnen opereren. De enige oplossing om aan deze narigheid een einde te maken is uitzetten, en om dit te doen is het noodzakelijk om iemand niet automatisch het Italiaanse staatsburgerschap te geven wanneer hij of zij het land binnen komt. Uitzetting van zo iemand is nu nog onmogelijk, zoals we in Frankrijk kunnen zien. Daarom zeggen we nee tegen Lus Soli en automatisch burgerschap, Burgerschap kan alleen verdiend worden door eerlijke mensen die echt willen integreren". ns: Lees oor Lus Soli by: https://en.wikipedia.org/wiki/Jus_soli

"We wensen van harte dat Italië weer snel aan zijn oorspronkelijke bewoners zal toebehoren".

"Dank u wel we werken er hard aan".

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie