1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6512911

Besoekers aanlyn

Ons het 11 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

VERBAND TUSSEN SG. 'VREDESLOOP' EN KOMMUNISTIESE PVDA

nancy six5"IEPERSE STADSBESTUUR BLIND VIR INFILTRASIE VAN EKSTREEM LINKS".

Op 6 September  het die Ieperse Vlaams Belang raadslid mevrou Nancy Six die verband tussen die sg. 'Vredeloop' en die kommunistiese Party vir die Arbeid gewys wat helaas op dowe ore is geval. Ons sal haar oa. vrae stel oor moontlike verbande tussen wat tans wêreldwyd gebeur en die 'nuwe' Suid Afrika.

"Mevrouw Six kunt u eerst iets meer vertellen over deze 'Vredesloop"?

"Voor de doorsnee sporter is de Ieperse Vredesloop één van de vele jaarlijkse wedstrijden die onze streek rijk is. Dit jaar is het ondertussen de 20ste editie. De naam Vredesloop is voor de deelnemers enkel en alleen maar de verwijzing naar de plek van het gebeuren: Ieper Vredesstad. Dat er langs het parcours en na de wedstrijd linkse propaganda gevoerd word, daar zijn ze blind voor want enkel hun prestatie en het aandenken telt, de rest (lees: de linkse propaganda) nemen ze er dan ook gemakshalve op de koop toe bij. Ook al interesseert het hen in 99% van de gevallen geen cent.

Die sporters weten niet eens wie er achter de organisatie zit en gaan er vanuit dat dit een organisatie is van Stad Ieper aangezien het stadslogo schaamteloos op de drukwerken van de Vredesloop kan prijken naast dat van andere ondersteunende instanties zoals de provincie West-Vlaanderen, Bloso, Hogescholen en universiteit, Krant van West-Vlaanderen, Etixx, Vrede.be, enz …”

 

"Wanneer merkte u dat de communisten infiltreerden in de Ieperse politiek?"

"Al vanaf de eerste editie in 1996 (die toen in Koekelare doorging maar uiteindelijk daar niet meer mocht doorgaan omwille van de politieke achtergronden en dusdanig vanaf de tweede editie in Ieper doorgaat) wist ik dat dit één communistisch gebeuren was. Al die tijd moest ik alles lijdzaam ondergaan tot ik in 2006 gemeenteraadslid ben geworden in Ieper. Vanaf toen had ik veel meer mogelijkheden om oa de verslagen van het ondersteunende Vredesfonds in te kijken, de notulen van het Schepencollege enz. Daarnaast zocht ik alles op ivm de Ieperse Vredesloop en in november 2014 kon ik dit alles bundelen in een nogal lijvig dossier. (ns: Hierdie leër kan opgevra word by: Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees. )

Na 20 jaar deze infiltratie te moeten dulden, is het hoog tijd voor verandering maar daar heb ik het verder in dit gesprek over…”

 

"Welke politieke partijen zijn hier allemaal bij betrokken?"

 

De politieke partijen die de Vredesloop ondersteunen komen via hun koepelorganisaties naar buiten.

Zo vallen er onder de christelijke koepel: de vakbonden ACV en LBC.

Onder de socialistische koepel: de vakbonden ABVV en BBTK, mutualitieit Bond Moyson.”

 

"Hoe reageerde het stadsbestuur toen u hun erop wees dat er sprake is van infiltratie?"

" Aanvankelijk uitte ik mijn kritiek en wantrouwen enkel via mijn blog maar steeds vaker uit ik mijn afkeer tijdens de gemeenteraadszittingen.

De eerste keer dat ik dat deed, kreeg ik de VOLTALLIGE gemeenteraad over me heen, want ze waren/zijn van mening dat de Vredesloop een bijdrage levert aan de vredesgedachte. Daarom ook dat de linkse organisatoren op financiële steun vanuit het Vredesfonds kunnen rekenen naast de gebruikelijke logistieke steun vanuit Stad Ieper.

Tijdens de zitting van september had ik naar aanleiding van de lancering van de Vredesprijs ook de link gelegd tussen het organiserende Vredesfonds en extreemlinks. Ik had mijn betoog versterkt met de nodige bewijzen (foto’s, krantenartikels, enz) en ik was me op een ware verbale oorlog voorbereid maar…het bleef muisstil. Geen enkel tegenwoord, enkel bedenkelijke en gefrustreerde blikken. Enkele uren na de zitting doken de commentaren op mijn uitspraken wel op via…Facebook. Raadsleden én de burgemeester vonden het gemakkelijker om via Facebook het debat te voeren i.p.v. in de raadszaal. Hoe laf kan men zijn?!

Omdat ik deze vorm van politiek-voeren niet kan aanvaarden, heb ik op 15 september een formele klacht ingediend bij de gouverneur van West-Vlaanderen tegen het Stadsbestuur van Ieper. Maar ik diende terwijl klacht in omwille van het niet-respecteren van de neutraliteit van Stad Ieper en het Vredesfonds.

Ik kijk afwachtend uit naar de reactie van de gouverneur al verwacht ik er niet teveel van want de gouverneur is tenslotte ook een CD&V’er, dus van de partij van de meerderheid in Ieper…

Naar de aanloop van de jaarlijkse Vredesprijs ben ik dus mijn verzet ertegen aan het opdrijven. Aangezien mijn betoog in de gemeenteraad geen verandering brengt, was ik genoodzaakt aan te kloppen bij de gouverneur. En als ook deze me straks wandelen stuurt, dan zal ik een nog hogere instantie aanschrijven want ik ben het na 20jaar meer dan beu dat links kan blijven infiltreren in het stadsbestuur.

Sedert mijn betoog in de recentste gemeenteraad voel ik dat er heel wat raadsleden op de teentjes getrapt werden maar daar stoor ik me absoluut niet aan. Het zou uiteraard wel aangenamer geweest zijn, moesten ze de moeite willen doen om mijn argumenten te willen inzien maar daarvoor is hun paardenbril te groot.

En eens het Stadsbestuur op de hoogste zal zijn van alweer (want n.a.v. het niet bevlaggen van enkele openbare gebouwen op onze Vlaamse Feestdag had ik klacht ingediend én mijn gelijk gekregen van de gouverneur…) een klacht tegen hen, dan zal de verstandhouding hoogstwaarschijnlijk nog minder evident zijn. Maar ik ben niet in de oppositie gestapt om de hielen te likken van de meerderheid en als Vlaams Belanger ben ik het tenslotte gewoon om tegen de stroom in aan politiek te doen…”

 

"In 2003 , 2 jaar na de laffe moord op de Nederlandse politicus Pim Fortuyn, verscheen er een boek genaamd: Het netwerk achter Volkert van der Graaf, waarin schrijver Peter Siebelt haarfijn aantoonde dat er dwarsverbanden zijn tussen allerlei linkse organisaties en politieke partijen. Denkt u dat wij deze 'Vredesloop' in dat kader kunnen plaatsen?"

 

"Inderdaad…in Ieper is er duidelijk een verband met de communistische PVDA en het Iepers Stadsbestuur en Vredesfonds. Maar ik vrees dat ik nog vele kleine oorlogjes zal moeten voeren in de Vredesstad vooraleer ze het verband zullen willen zien. Met andere woorden: de strijd is nog niet gestreden".

 

"Indien we dit breder doortrekken naar wat er in het huidige Zuid Afrika gebeurt is er dan een verband tussen al die communistische en socialistische groepen die het land sedert 1994 destabiliseren?" 

 

"Kort en bondig: JA!

 

"Speelt de F.W. De Klerk Stigting daar naar uw mening ook een grote rol in?

 

"Ja! Want ik geloof niet in diversiteit en de multiculturele samenleving, meer zelfs: ik walg ervan. Er zijn voorbeelden genoeg van het falen en niet werken van de multiculturele samenleving. Misschien kan die vraag eens gesteld worden aan de blanken die momenteel in armoede leven in een van de vele zogenoemde plakkerkampen in Zuid-Afrika. De blanken zijn de negers van weleer geworden in dit land dus hoe zou ik ook maar één greintje respect kunnen hebben voor een president, een politieke leider , een foundation, enz. die dergelijke toestanden gecreëerd heeft?!

 

"In Vlaams Belang magazine van september schreef Bob de Brabandere een interessant artikel dat als titel droeg: Coudenhove-Kalergi: Blauwdruk voor het Europees beleid. Hierin staat onder meer dat reeds in 1923 het idee voor een regenboognatie werd bedacht waar er geen plek meer was voor Europese volkeren en al zeker niet meer voor eigen identiteit. Acht u de reeds genoemde groeperingen ook medeplichtig aan het feit dat ze dit ook anno 2016 blijven propageren?"

 

"Uiteraard zijn deze medeplichtig en door het huidige Europees beleid dreigen volkeren hun identiteit te verliezen. Daar kan ik als nationalist geen genoegen mee nemen. Wij Vlamingen moeten ervoor ijveren om Vlaming te kunnen blijven zijn in een Europa der volkeren. Ik heb de indruk dat de geschiedenis zich aan het herhalen is want ooit was er ook een die droomde van één groot rijk, met één leider…Ik herken toch heel wat van die dictatoriale trekjes bij Frau Merkel".

 

"Aan het einde van het artikel staat dat leidende personen zoals Angela Merkel, Herman van Rompuy en Jean Claude Juncker, die met toewijding werken aan de eenmaking van Europa een naar Richard Coudenhove-Kalergi genoemde prijs hebben gekregen. Verbaast u dit?"

 

"Neen, dit verbaast me zeker niet want hoe je het draait of keert: zij hebben alle touwtjes strak in de handen en als een ware octopus klampen ze zich overal aan vast".

 

"Is op deze wijze ook de IJzerbedevaart geïnfiltreerd en was er daarom geen andere weg dan deze voorgoed vaarwel te zeggen?"

 

"De IJzerbedevaart heeft inderdaad z'n eigen graf gedolven door steeds meer linkse praatjes te vertolken. Als je weet dat het dodenveld van weleer, waar vroeger duizenden bedevaarders samen kwamen, thans de locatie is voor het jaarlijks muziekfestival 'Ten Vrede' wat vergelijkbaar is met het Afrikaanse 'Aardklop', dan is het toch duidelijk dat linkse invloeden ook daar kunnen zegevieren. Hier in de Westhoek is het nogal opvallend dat links alles wat naar vrede ruikt wil claimen en hierin ook nog slaagt. De linkse vredesgedachte is echter verre van vreedzaam en verre van neutraal. Gelukkig is er de IJzerwake waar Flamiganten naar eer en geweten in stijl en met het nodige respect onze overledenen kunnen gedenken".
www.IJzerwake.org

 

"We danken u wederom voor dit vraaggesprek en wensen u alle succes in uw strijd tegen de politiek correcte elite".

 

"Dank u vriendelijk. Het genoegen was geheel aan mijn kant".

 

 

https://af.wikipedia.org/wiki/Ieper

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie